Binaları Yık Oyunu

Pek fark etmesek de son zamanlarda etrafımızda mantar gibi binalar yükselmeye başladı. Yoksa siz de mi bu binaları bâzân yerle bir etmek istiyorsunuz? 🙂 Hep belgesellerde gördüğümüz bina yıkma tekniklerini artık bina yık oyunuyla deneyebileceğiz! Bina yık oyunu özellikle denge konusuna merakı olanları epey eğlendireceğe benziyor. Bina yık oyununda binaları yıkabilmek için her bölümde sınırlı sayıda dinamitiniz oluyor. Bu dinamitleri binanın uygun yerlerine yerleştirerek bir seferde binayı yıkmaya çalışıyorsunuz. Açık renkli direklerin her birine bir tane dinamit koyabiliyorsunuz. Koyu renkli olan direkler ise çelik olduğundan dinamit koyamıyoruz. Dinamitleri binayı oluşturan direklere öyle bir sıra ile yerleştirinki, ilk yerleştirdiğinizden son yerleştirdiğiniz dinamite kadar patlama gerçekleştiğinde binanın dengesi tamamen bozulup yıkılsın.

Binaları Yık

Binaları Yık

Mesele sadece sırayla seçilen yerlere dinamitleri yerleştirmek de değil üstelik! Bina yık oyununda yıktığınız binaların enkazı sağdan sola çizilmiş olan mavi çizginin altında kalmalı. Hiç bir malzeme o çizginin üzerinde kalmamalı. Ayrıca binaları bazı bölümlerde belirli taraflara yıkmanız gerekiyor! Çünkü ekranın sağ veya sol tarafında bir alan kırmızı çizgiyle belirleniyor ve ingilizce bu binaya dokunma yazıyor. Yani yıkım işlemini yaparken hiç bir malzeme bu alana dokunmayacak. Dokunursa yeniden başlamanız gerekiyor. Ayrıca size verilen sınırın altında dinamit ile yıkımı yaparsanız elinizde kalan dinamit sayısına göre çok iyi puanlar alabilirsiniz.

Bina yık oyunun diğer özelliği ise toplam 20 bölüm var ve bu bölümleri geçtiğinizde bilgisayarınıza kaydediyor. Bir dahaki girişinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz:) Gerisi size kalmış, haydi kolay gelsin:)

Oyunu şuradan oynayabilirsiniz: Binaları Yık Oyunu

  • Okunma: 2270

Henüz yorum yazılmamış. Hemen alttaki formu doldurup yorumunu gönder!

Yorumlar