Sarı Taksi Oyunu

Siz ne kadar iyi taksi şöförüsünüz ? 🙂 Evet, özellikle İstanbul’da bir çoğumuz trafikte zorluk çekerken, taksi şöförlerinin kişisel yetenekleriyle bizleri kendilerine hayran bıraktıklarını bilirsiniz. Bu oyunumuzda siz de şöförlüğünüzü sergileyebilirsiniz. Oyuna öncelikle İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa haritalarından birisini seçerek başlıyoruz ve ardından oynama talimatlarını okuduktan sonra trafiğe çıkıyoruz.

Yön tuşları ile taksimizi hareket ettiriyoruz. “R” tuşu ile radyomuzu seçebiliyoruz ve “H” tuşu ile korna çalarak trafikteki diğer kişileri uyarıyoruz. Trafikteyken taksiye binmek isteyen insanların işaretlerini gördükten sonra onlara doğru yaklaşıyoruz ve nereye gideceklerini öğreniyoruz. Gidecekleri yerler, harita üzerinde ok yardımıyla gösterilmekte, ve biz taksimetremizi başlatıp o noktaya doğru harekete başlıyoruz 😉

Trafikte ilerlerken kaza çok araca çarpmamalıyız. Aksi takdirde motorumuz arızalanabilir. Bu yüzden, trafikte seyrederken dikkatli olmalıyız. Ayrıca kurallara uymadığımız zamanlarda mavi renkteki polis arabaları ile başımız dertte girebilir. Polis arabalarından uzak durmalıyız. Eğer yakalanırsak para cezası ödüyoruz.  Diğer yandan yoldaki faydalı ve yanıltıcı nesneleri unutmayalım.

 

Sarı Taksi

Oynamak için: Sarı Taksi

  • Okunma: 4820

Henüz yorum yazılmamış. Hemen alttaki formu doldurup yorumunu gönder!

Yorumlar