Mynak.Com: Esmaül Hüsna Faziletleri - Faydalari - Mynak.Com

İçeriğe Git

Sayfa 1 in 1i
  • Yeni bir konu başlatamazsın
  • Bu konuyu yanıtlayamazsın

kullanıcı çevrimdışı CetiN 

• Hızlı Mynak
  • PipPipPip
  • Grup: Üyeler

Gönderiliş Tarihi 29 Ocak 2008 - 12:45 ÖS (#1)

Esmaül Hüsna Faziletleri - Faydalari

Allahin bütün sifatlarini ( esmaül-hüsna) bir çok fazileti var , internet de vaya bir çok dini kitaplara esmaül hüsna hakkinda göz attigimizda havas ilmiyle ugrasanlarin, allahin su sifatini günlük su sayida tesbih ederek veya namazdan sonra su kadar tesbih ederek, bellirli gün ve saatlerde tesbih edilirse şu fazileti olduğu anlatılmakta tabiki bunların hepsi denenmiş ve defalarca sonuç alımıştır.

Bu Yazilara göz atinca hayatimizin her alanina yönelik bize kolaylik saglayacak, bizi tasarrufa yönlendirecek bilgileri görmekteyiz , hal böyle olunca onlarca para yatirilarak gidilen yoga derslerine, bir çok kisisel gelisim kitabina ne gerek var diyorum, çünkü her konuda cevap verecek bir kaynak cikiyor karsimiza bu da esmaül hüsna, elbelte yoga derslerine ve bu kitaplari bosverin demeyecem çünkü bunlar sosyal hayatin bir parcasi buralardan alinilacak bir çok bilgi vardir. Anlatmak istedigim esmaül hüsna yida sosyal hayatiniza sokabicegimizdir.

Burda sosyal hayatda kolaylikla taptik edilecek bir kaç tesbih örnegini vermek istiyorum.

Gücüne ve varligina karsisinda zayif kaldiginiz kimseler size kars sebebsiz yere hosnutsuz davranislari ve ezici tavirlari varsa bu kimsenin karsinia cikmadan elvel bu problemi berteraf etmek için bolca ( 75 Defa ) El-Müzill denilir.

Dargin küskün oldugunuz bir arkasinizla veya arasi bozuk iki arkadasiniz arasinda kötü münasebeti gidermek için allah rizasi için niyet ederek "falanca kisi ile arami düzelt" 200 defa ya vedud Celle Celalühü denilirse mevcut olan dargin kalmayacaktir.

Mühim bir isini yaptirmak istedigi kimsenin karsisinda 26 El-Rezzak defa okunursa karsinizdaki kisi isinizi kolaylastircaktir.

Kirici, kötü huy sahibi kimseler için bir bardak suya bu mübarek ismi serif 7 defa okunarak içirilirse ahlâki düzelir.

0

kullanıcı çevrimdışı _KmL_ 

• Editör
  • PipPip
  • Grup: Editör
  • Nereden:izmir

Gönderiliş Tarihi 29 Mart 2009 - 05:21 ÖS (#2)

dostum paylaşımın çok faydalı ve hoş.teşk. ederim.fakat en sonunda kötü huylu ve kırıcı olan kişiler için bir bardak suya 7 defa ismi şerif okunması ve içirilmesini söylemişin."ismi şerif" dediğin esma-ül hüsna mı oluyor.emin olamadım? yani allahın isimlerini 7 defa bir bardak suya mı okumamız gerekiyor? birisi için lazım da :)
bide ben inanıyorum ki aslınd abu yapılanlardan öte yani birinin yüüzne şunu okumak, işte bir bardak suya bunu okumak gibi yani bunlardan öte asıl iş bunları yaparak dua mahiyetine geçen fikrimizi o konuda ne kadar istekli olduğumuzu göstermek.bu bir patrondan işçisinin zam istemesi gibi düşünülebilir :) yani bunu herkes düşünür ama önemsemez yada başka sebeblerden söylemez. ama gidip derdini patronuna anlatana patronuda gereken yardımı yapacaktır ;) ben bu yapılanların buna yorulmasını rica edyorum.yoksa allah ın her şekilde yapma kudreti mevcuttur.önemli olan istemesini bilmek :)
işmi şerif= ?? cvb ını bekliyorum. iyi surf ler :)
"Bizim Elimizin Uzandığı Yerlere Sizin Efendinizin Hayalleri Bile Ulaşamaz"
_Fatih S. Mehmed Han_

FORUM KURALLARI:
http://www.mynak.com...orum-kurallari/

Kişisel Sitem: http://www.kemalonur.com
0

Konuyu Paylaş:

Sayfa 1 in 1i
  • Yeni bir konu başlatamazsın
  • Bu konuyu yanıtlayamazsın

2 kullanıcı bu konuyu okuyor
0 üye, 2 misafir, 0 bilinmeyen ziyaretçi

1. Facebook

Dost Siteler:
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması | toplu sms | web tasarım

Pişt, kullanıcı adını ve şifreni yaz bakalım

Giriş Ayarları
Facebook ile Giriş Yap Twitter ile Giriş Yap   Yada sosyal servisleri kullanarak gir