Yettiiimm gaarreeeeee, merabaaaaa :D |
![]() ![]() |
Yettiiimm gaarreeeeee, merabaaaaa :D |
19.12.2007 -21:45
|
|||||
![]()
|
sonun da geldim mynaksız yaşayamazdım adminim ellerine sağlık renkler fln da hoş olmuş kimse yazmasa da hoş buldum oohh beaa forumcak avea reklamlarına çıkalım mı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hihihiih (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) OH BEEEAAAA
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -21:55
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ Dec 19 2007, 06:45 PM)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! sonun da geldim mynaksız yaşayamazdım adminim ellerine sağlık renkler fln da hoş olmuş kimse yazmasa da hoş buldum oohh beaa forumcak avea reklamlarına çıkalım mı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hihihiih (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) OH BEEEAAAA Hoşgeldin marmaralı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -22:01
|
|||||
![]()
|
Kim gelmiş efendim kim gelmiş forumun eczacısı gelmiş hoşgelmiş.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -22:38
|
|||||
![]()
|
Aman efendim kimler gelmiş, marmaralı hosgeldin. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Seni tekrar aramızda görmek çok güzel, bir itiraf. Sana ve esprilerine bayılıyorum marmaralı, ama şu Türkçe yi kullanırken biraz daha özen göstersen daha çok bayılacagım valla.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -23:22
|
|||||
![]()
|
Ooooo marmaralı gelmiş hoşgeldin marmaralı esprilerini bekliyorum en kötü günümde bile güldürüyordu inşallah yenileride öyledir. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -01:09
|
|||||
![]()
|
QUOTE Hoşgeldin marmaralı Eyvallah forumumun admini (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) saygılar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) QUOTE Kim gelmiş efendim kim gelmiş forumun eczacısı gelmiş hoşgelmiş. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Hoş bulmuş hoş bulmuşşşş tommyy (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) QUOTE Aman efendim kimler gelmiş, marmaralı hosgeldin. Seni tekrar aramızda görmek çok güzel, bir itiraf. Sana ve esprilerine bayılıyorum marmaralı, ama şu Türkçe yi kullanırken biraz daha özen göstersen daha çok bayılacagım valla. ben geldim ben (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ben de sana bayılıyorum yaa böyle içimden fışkırmak şeklinde bir sevgi çıkıyo sana karşı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Başım gözüm üstüne orginal bacım ve haklısın daha dikkatli olacağım inşallah (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) QUOTE Ooooo marmaralı gelmiş hoşgeldin marmaralı esprilerini bekliyorum en kötü günümde bile güldürüyordu inşallah yenileride öyledir. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Valla bilemiyorum uçan hamurişi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bakacağız artık ortamına göre kopartırım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Canlarım benim sizleri çok özlemiştim sevgilerimi sundumm alın hepsi sizin olsun (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 08.01.2009 -16:35 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |