SoNundaa...., :) |
![]() ![]() |
SoNundaa...., :) |
03.01.2008 -22:28
|
|||||
![]()
|
Slm arkadaşlar şükür kavuşturana... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Herkes Hoşgelmiş (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Tabiki BENDEEEEE (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -22:30
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldiniz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -22:32
|
|||||
![]()
|
Amanda aman amanda aman kimler gelmiş efenim kimler hoş geldiniz sefalar getirdiniz bana çiçek almadın mı ? ama ben sana aldım bak (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hehe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -22:39
|
|||||
![]()
|
QUOTE (ucan_kek @ 03.01.2008 -19:32)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Amanda aman amanda aman kimler gelmiş efenim kimler hoş geldiniz sefalar getirdiniz bana çiçek almadın mı ? ama ben sana aldım bak (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hehe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) AAAA sana çiçek almadım ama dütttt aldım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Beğendin mi canım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -22:41
|
|||||
![]()
|
QUOTE (admin @ 03.01.2008 -19:30)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Hoşgeldiniz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Hoşbulduk admin (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Teşekkür ederim. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -23:13
|
|||||
![]()
|
hoş geldiiinnnnn (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) seni özledim kıss diodum ki burda bi kız vardı uzuuuunn nickli habire yazıodu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) iyi ki geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -00:13
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldin. Nickini yazamıcam k.bakma.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -01:14
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ 03.01.2008 -20:13)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! hoş geldiiinnnnn (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) seni özledim kıss diodum ki burda bi kız vardı uzuuuunn nickli habire yazıodu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) iyi ki geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bende sizleri özledim kızzz. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Uçan kek sayesinde haberim oldu....tıpkı eski günlerdeki gibi mynaklasırız dimi kızz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -01:16
|
|||||
![]()
|
QUOTE (Hayat_Bos_Yasamak_Hos @ 03.01.2008 -22:14)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! bende sizleri özledim kızzz. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Uçan kek sayesinde haberim oldu....tıpkı eski günlerdeki gibi mynaklasırız dimi kızz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Araya giriyim hemen tabi mynaklaşırız (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hehe marmaralı zaten bana gıcık (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -01:16
|
|||||
![]()
|
QUOTE (tommy @ 03.01.2008 -21:13)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Hoşgeldin. Nickini yazamıcam k.bakma.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoşbuldukkkk.napalım yzamamışsın nickimi kusura bakmadım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -02:22
|
|||||
![]()
|
QUOTE (ucan_kek @ 03.01.2008 -22:16)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Araya giriyim hemen tabi mynaklaşırız (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hehe marmaralı zaten bana gıcık (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) aman gir araya (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ben bi kere kimseye gıcık değilim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hıh (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) tabi mynak laışırız kıızz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) kek senin icabına bakçam (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -06:44
|
|||||
![]()
|
h.g
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -13:28
|
|||||
![]()
|
Hosgeldin, seni tekrar aramızda görmek ne güzel. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -23:33
|
|||||
![]()
|
teşekkür ederim original. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -19:48
|
|||||
![]()
|
bi ben kalmışım yaa:( hoş geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -00:16
|
|||||
![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoşbuldukkk (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -16:21
|
|||||
![]()
|
Aman allahım kimleri görüyorummmm (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hayat boş yaşamak hoş qelmiişş hoşgeldin sefa qetirdiinn (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -19:15
|
|||||
![]()
|