Slm Ben Geldim :P, OOHHHHH BEEEEEEEE |
![]() ![]() |
Slm Ben Geldim :P, OOHHHHH BEEEEEEEE |
18.12.2007 -20:20
|
|||||
![]()
|
Slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım Ahh ahhh bu mesajları çok özlemiştim eminim eski mynaklarda çok özlemiştir hepnizi tekrar görmekten çok mutlu olacagım hepinize çiçek getirdim bu arada (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Mynaksız hayat bir hiçti iyiki açıldı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Saol adminim hepsi senin sayende saygı ile egiliyorum önünde ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
18.12.2007 -23:12
|
|||||
![]()
|
Özlemiştik MyNak'ı iyi oldu. 3. açılıçımız umarım hayırlı olur.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Bu site zorlukların altından hep en iyi şekilde gelmeyi bildi çünkü. Umarım Allah sonumuzu hayır eder..(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
18.12.2007 -23:19
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Yeni sitemizin hayırlı olması dilekleriyle. Ucan_kek eğilmene gerek yok (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Ayrıca elimde olmayan nedenlerden dolayı bu üzücü olayı yaşattığım için de özür dilerim. Tekrardan hepimize hayırlı olsun. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -00:01
|
|||||
![]()
|
Tanısıyor muyuz ucan kek, sanki seni gözüm bir yerden ısırıyor. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Aman efendim ne mutlu bir an'dır bu, hosgeldik hepimiz. Sen de hosgeldin uçan kek. Hayırlı ugurlu ola yeni sitemiz. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Durun bende acayım "ben geldim" baslıgımı. Çekemedim simdi.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -00:07
|
|||||
|
ben baya yeniyim heralde (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) anca 3. açılışa tanık olabildim
|
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -00:10
|
|||||
![]()
|
Ne mutlu sana Hinata 3 yetiştin ama sonuncusuna yetiştin.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) En güzel olacak olana yetiştin. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -01:25
|
|||||
![]()
|
Hoş geldin hinata al sanada çiçek (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
19.12.2007 -01:28
|
|||||
![]()
|
QUOTE (OriginaL @ Dec 18 2007, 09:01 PM)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Tanısıyor muyuz ucan kek, sanki seni gözüm bir yerden ısırıyor. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Aman efendim ne mutlu bir an'dır bu, hosgeldik hepimiz. Sen de hosgeldin uçan kek. Hayırlı ugurlu ola yeni sitemiz. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Durun bende acayım "ben geldim" baslıgımı. Çekemedim simdi.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Tanışıyoruz galiba.Seni sanki MyNak ın 2. yaş gününde hatırlar gibiyim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hani bütün mynaklar toplanmıştık.Ordan tanıyorum galiba seni (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) 3. yaşımızda da kutlama olcak dimi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -22:35
|
|||||
![]()
|
HiÇ tanışmıyomuş gibi......SLM uçan kek (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |