chuQentay No: #100 |
![]() ![]() |
chuQentay No: #100 |
28.01.2008 -14:26
|
|||||
|
100. uyenize ozel ediyeleriniz var mi yoksa gir, dolas, forumda takil demekten baska bir avantajimiz olmayacak mi? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bi kitap hediyesi falan ne guzel olur oysaki.. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) tamam abartmaya gerek yok (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) selamlar olsun. surekli girip yazabilecegimi sanmiyorum ama ugrayabildigim sure boyunca forum isleyisinde uye rolunu yerine getirecegimi taahhut ederim. ancak bazi durumlar var soylemek istedigim. mesela klavye kullanimi textbox'ta gecersiz gibi. sadece karakter tuslarini kullanabiliyorum. yoon tuslarini kullanamiyorum, kisayollari kullanarak kelimeler arasi gecis saglayamiyorum. forum teknik kadrosuna duyurulur (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -14:51
|
|||||
![]()
|
Hosgelmissin chuQentay, adminimiz belirttiginiz sorunlarla ilgilenecektir eminim.
Sürekli olarak giremeyecek olsan da foruma farklı renklerinden biri olacaksın gibi geldin bana. E diliyorum memnun kalırsın.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -14:54
|
|||||
![]()
|
hosgeldin chuQentay iyi forumlar
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -14:59
|
|||||
|
Hoşgeldin.
![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -15:31
|
|||||
|
tesekkur ediyorum efendim hosbuldum.
yillar yili forum tecrubeli birisi oldugum icin girizgahta bunu belli etmis olabilirim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) iyi forumlar hepimize (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -16:07
|
|||||
![]()
|
QUOTE (OriginaL @ 28.01.2008 -11:51)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Hosgelmissin chuQentay, adminimiz belirttiginiz sorunlarla ilgilenecektir eminim. Sürekli olarak giremeyecek olsan da foruma farklı renklerinden biri olacaksın gibi geldin bana. E diliyorum memnun kalırsın.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ee bize söylicek söz kalmamış. Hoşgeldin chuQentay fazla söze gerek yok original'in dediklerine noktası kadar katılıyorum fakat artı oalarak sürekli olarak görecekmişiz gibi geliyor aramızda.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Öyle umut ediyorum. ![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -16:48
|
|||||
![]()
|
kısa we öz:--> hoş geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
30.01.2008 -01:33
|
|||||
![]()
|
Hepbiriden konuğumuz vaaar galiba (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) eğer sen tahmin ettiğim kişiysen hayli eğleniriz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoş geldin sefalar getirdin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) üç gulhuvallah bir elham okudun mu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
18.02.2008 -16:35
|
|||||
|
evet marmarali o benim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
surekli giremeyecegimi belirtmistim ama girince taninacagimi tahmin etmemistim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) direk ayet-el kursi den basladim ben (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
18.02.2008 -17:22
|
|||||
![]()
|
bizden kaçamazsın (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) mynaklar her yerde (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoş geldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Konuya Verilen İnternet Bağlantıları
| Sayfa | Tarih | Ziyaretler |
|---|---|---|
| chuqentay - Google'da Ara | 05.11.2008 -20:31 | 1 |
|
Basit Görünüm | Tarih: 08.01.2009 -22:56 |
|