MyNak.comla nasıl tanıstınız? |
![]() ![]() |
MyNak.comla nasıl tanıstınız? |
10.01.2008 -01:05
|
|||||
![]()
|
MyNak.com la nasıl, ne sekilde tanıstınız? Yolunuz sitemizle nasıl kesişti?
Anlatıverin bakayım.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -01:29
|
|||||
![]()
|
VALLA NİLÜFER BİLİYORSUN NASIL TANIŞTIĞIMI SEN SÖYLEDİN VE BEN GELDİM (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) İYİKİ DE GELMİŞİM İYİ Kİ VARSIN MYNAK..
|
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -09:15
|
|||||
![]()
|
gugıldan buldum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) yaşasın mynaakkk (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -09:17
|
|||||
![]()
|
BEN DE ADMİNİMİZ SAYESİNDE TANIŞTIM VALLAHİ ELLERİNE SAGLIK ADMİN
![]() |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -15:27
|
|||||
![]()
|
Adminim saolsun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Biraz mynaklık vardı zaten bende adminim dedi gel seni tam MyNak yapalım diye bende kabul ettim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -19:54
|
|||||
![]()
|
Bir arkadaşım söylemişti, girip çıkmıştı, sonra isim internette gözüktü bir bakıyım derken girdim, üye oldum... Sonrası allah kerim. Başta Uğur admin'im olmak üzere o zamanın ekibine de çok şey borçluyum sabırla öğrettiler bana forumculuğu. Tommyy sağolsunlar onlar yarattı.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) BeLki bugun buradaysam birisi MyNaklığım birisi de budur... Admin'imin hakkını ödiyemem...
![]() |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -20:07
|
|||||
![]()
|
Ağlattın beni ToMMyy (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Çok dokunaklı yazmışşın abi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -20:36
|
|||||
![]()
|
Böyle dokunaklı bir hikayem var.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
10.01.2008 -21:20
|
|||||
![]()
|
aslinda benim cok eskilere dayaniyor degerli adminimiz lise yillarindayken beni ilk kurulan siteye kendisi uye yapmisti tabi o zamanlar ilgim olmadigimdan bakamiyodum simdi seneler sonra tekrar ama ilgili olarak burdayim
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -01:08
|
|||||
![]()
|
yıllardan nisan
günlerden 2007 aylardan perşembe (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) yanlış olmasın tarih pek aklımda değil (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) mübarek bir günün arifesinde cücüüğüm (marmaralı) and ben börtü böceklerin içinde derin derin sohbete koyulmuşken birden sohbeti şu ifadeler kesti marmaralı: nan sr.fatih sr.fatih : efendim kork: smileysi marmaralı: mynak ta seni göremiyorum tekkaşkalkmış: smileysi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sr.fatih : o ne ki ? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) marmaralı: sus rezil kepaze sen daha mynak a üye olmadın mı ? sen ne biçim insansın üye oluncaya kadar seninle konuşmayacağım gibisinden bi konuşma geçince bana da eskişehir büyük şehir belediyesinin wermiş olduğu hizmetler bünyesinde telekom dan gelen bir portla internete bağladım marmalının wermiş olduğu linke tıkladım we karşımda mynak mynak kişiler we mynak mynak iletiler we topicler ... ben de bir şaşkınlık bi yüzümde acımtırak küçük emrah ifadesi ... we dewam ettim kendimle cebelleşiyodum neresi burası buraya giren bidaa çıkabiliyo mu? beynimde 1 ton soru işaretleri we sona yaklaştık en sonun da bende bir mynak olmuştum we çevremdeki diğer forumlarda ve sitelerde geçiş üstünlüğüm olmuştu çok mutluyum çok mutluyum çok mutluyum sergen gol gol gol (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) destansı bişey yazdım ama umarım okur we umarım (marmaralı dışında) yorum yazarsınız ... biliyorum cücüğüm bana tekrar küsecek ama gerçek bu we dost acı söyler ... (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sewgilerle Sr.FaTiH ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -07:54
|
|||||
![]()
|
sırf sana inat ilk yorumu ben yazcam (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
çok dokunaklı yazmışsın cücüük burda göz yaşlarına boğuldum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -12:37
|
|||||
![]()
|
dün akşam adalarda ali-murat-talat-tanju-ben (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) tüm parayı bitirdik (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) + arabanın mazotunu bitirdik (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) + muratın kredi kart borcu parasını yedik (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) + benim ehliyet harç parası da aradan çıktı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) + alinin kızlarla yiyeceği parayı biz yedik (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) + + + durum böyle olunca gayet acıklı ileti yazma zorunluluğu doğdu kanımca ...
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -12:46
|
|||||
![]()
|
MyNak la tanısmam çok eskiye dayanır, nette ilk üye oldugum site diyebilirim, yani en acemilik dönemlerim. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Burası net konusunda bir okul oldu benim için, bu yüzden hiç kopamadım buradan. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Tesekkürler Google. Bana yolu gösterdigi için. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -16:19
|
|||||
![]()
|
sr fatih mükkemel bir hikaye herkese lazım böyle bir hikaye...
Google da hangi konu bi bulsam.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Silicem direk o konuyu.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -16:32
|
|||||
![]()
|
eywallah tomyycan kardeş yeni hikaye we romanlar çıktı tazeee tazeee
marmaralı ' yı görürseniz benim aradğımı söylersiniz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ... ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -17:02
|
|||||
![]()
|
Başka bir siteyi ararken tesadüf buldum..
![]() |
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -17:07
|
|||||
![]()
|
insanın hayatında waz geçilmezleri wardır mynak da biz mynak'ların wazgeçemeyeceimiz wazgeçilmezlerimizden biri ... (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) azım pek bi laf yapar canım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
08.02.2008 -23:59
|
|||||
![]()
|
nilufer ablam sagolsun (IMG:
Linkleri Görebilmek