Çocuk Yetiştirme Kılavuzu, İlerde hepiniz ana baba olacaksınız okuyun çocuum -_- |
![]() ![]() |
Çocuk Yetiştirme Kılavuzu, İlerde hepiniz ana baba olacaksınız okuyun çocuum -_- |
12.10.2008 -00:19
|
|||||
![]()
|
kaldırılmıştır.... ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
12.10.2008 -00:20
|
|||||
![]()
|
kaldırılmıştır....
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
12.10.2008 -22:31
|
|||||
![]()
|
Yav koptum ya (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Saol paylaşım için
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
12.10.2008 -22:35
|
|||||
![]()
|
nedemek (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) herşey sizlerin yüzünde ufak bir tebessüm oluşturmak için (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ay çok hanım hanımcık gördüm kendimi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
12.10.2008 -22:36
|
|||||
![]()
|
Sen ve hanım hanımcık HAH yine güldürdün bak beni (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
12.10.2008 -22:42
|
|||||
![]()
|
huyum kurusun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) çok iğreti durdu aynı cümlede değil mi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
12.10.2008 -22:45
|
|||||
![]()
|
Evet öyle durdu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Baksana bi şuraya ve yorum yap (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
24.10.2008 -10:42
|
|||||
![]()
|
dont yazan herşeyi bebeğime yapıcam (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) iLk önceLikLe capkınLık dersi .. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------MaDe İn BurSa------------------------- ---------------------------------TeXaS |
||||
|
|
|||||
26.10.2008 -09:02
|
|||||
![]()
|
işte bilinçli bir baba kutluyoruz seni (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
27.10.2008 -22:14
|
|||||
|
yazan arkadas der ki bir sey degil (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
altta kocaman yazmisim baska forumlarda gormeyeyim diye degil mi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) cok fena yaparim derken pek samimi degilmisim. su anda hicbir sey yapmak icimden gelmiyor ya da ne yapacagimi bilmiyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) neyse bu forum da bizden sanirim. daha evvel uye olduguma gore (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) gerci marmarali da biliyor bunu ama neden sormadan aldiysa artik konuyu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
28.10.2008 -11:46
|
|||||
![]()
|
tşk ederim marmaraLı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------MaDe İn BurSa------------------------- ---------------------------------TeXaS |
||||
|
|
|||||
28.10.2008 -17:22
|
|||||
![]()
|
sevgili üye arkadaşım ben de oraya yazan arkadaşa teşekkürler yazmışım değil mi? kötü niyetli olmamak lazım eğer başka sitelerin isimlerini vermem yasak olmasa (forum adına) nerede yazıldığını da yazardım ....
||||
|
|
|||||
28.10.2008 -17:49
|
|||||
![]()
|
evet yazmıs ama diğer arkadaşLar için de söLüyeLim ..Diğer siteLerden görüntü,yazı gibi şeyLer aLırken payLasacağınız zaman Lütven aLtına aLıntı yazın !
||||
|
|
|||||
28.10.2008 -20:59
|
|||||
|
QUOTE(marmarali @ 28.10.2008 -16:22)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! sevgili üye arkadaşım.. oha resmiyete bak (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) benim derdim degil zaten alinip alinmamasi, yazilarimin kullanilmasi filan. begeni aliyor ki bu sekildeki calismam kopyalaniyor. beni bilmeyen, tanimayan kisiler almis olsa (ki zaten var boyle bir sey) o mecralara gidip de bir sey soylemem. ancak sen beni taniyorsun, buraya da geldigimi biliyorsun. orada bi sorabilirdin diye dusunuyorum. baska da bir gocunma ya da alinma durumum soz konusu degil. aksine yorumlari okumak hosuma gidiyor (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) kaldi ki gorselleri de ben baska bir yerden almistim zaten. oturup cizmis degilim. bu arada chuQentay bir site adi degildir (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) onu yazmaya da karismaz sanirim site yazilimi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hadi iyi eglenceler konuda (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bundan sonra ben yazdiklarimi kendim kopyalarim foruma, siz de sikinti cekmezsiniz (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
28.10.2008 -21:16
|
|||||
![]()
|
1: Oha fiLan keLimeLer bu forumda kuLLanma !Başka yerde kuLLan ..Resmiyet değiL buna saygı denir..Ne diyon Lan veya Lan gibi keLimLer yazsaydı oLmazdı..
2: chuQentaykardesim ..Bak sende söLüyorsun bende başka bir siteden aLdım diyorsun ondan sonra bir yerde payLasmıssın marmaraLıda geLpi senin payLastığın siteden aLmış..Yanı senin bu yazı hakkında neden aLdın barı aLdında bana söLeseydin gibi LafLarı etmeye hakkın yok ..Sonuçta bu resimLeri sen çizmemissin ! Ve başka bir siteden aLmissin senden izin aLmaya kesinLikLe gerek yok..Ve böLe yorumLara yazmayıda gerek yok .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------MaDe İn BurSa------------------------- ---------------------------------TeXaS |
||||
|
|
|||||
29.10.2008 -19:35
|
|||||
![]()
|
Ya kim ne derse desin asla bir emek hırsızlığı yoluna gitmedim gitmem beni bilen bilir gerisinin ne düşüneceği umrumda değil.Sizin sitenizden ve bir çok siteden alıyorum bu tip şeyler zaten...
Konuların altına alıntıdır yazmaya gelince: Mümkün olduğunca bu konuya özen gösteriyorum zaten.Ama konu mizah olunca herkes birbirinden alıntı yapıyor ve kimse (genelde) oturup da komik şeyler karalayayım diye uğraşmıyor.Evet benim de yaptığım oluyor böyle yazılar falan ama asla da yaptığım şeyin izini sürüp niye yazdınız demem sürekli de başıma gelir diğer üye olduğum sitelerde buraya yazdığım birşey başka biryerden çıkar... Her neyse chuQentay; yine de özür dilerim bu beni alçaltmaz hakkımda yanlış düşünmen isteyeceğim en son şeydir.Atlamamalıydım seni... Konu daha da polemik yumağı haline gelmeden KİLİTLENMİŞTİR.... ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |