Ben eNDLeSSLiFe |
![]() ![]() |
Ben eNDLeSSLiFe |
11.06.2008 -21:21
|
|||||
![]()
|
Merhabalar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) , ben eNDLeSSLiFe. İsmim Hazal. BLackpearL tavsiye edince üye olmadan yapamadım (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Umarım iyi vakit geçiririm...(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Yanındayken suskunsam, yanlışlarla yorduysam seni, Affet geç de olsa suskunluğuma sustum, sensizliğime kustum herşeyi..! ![]() |
||||
|
|
|||||
12.06.2008 -12:07
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldin Hazal iyi forumlamalar umarım arkadaşın gibi cici bir üyemiz olursun.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
BLackpearL sana söyler sen başka bir arkadaşına söylersin.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
12.06.2008 -14:11
|
|||||
|
Sitemize hoşgeldin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
13.06.2008 -08:40
|
|||||
![]()
|
owww ßeßişiiM BeNi yaNLız bıRakmadığıN içiN teşekküRLerR..sevuyom seny mjx (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() °l||l° (_ßLackpearL_) °l||l° | FRéé$TyLé RécoRdz | Carß00nN- MoNéTa- C.İ.E.N- SaBu- ShadowAY- MahseN- BLackpearL- OuLLCcaN - Jaded. .MaésTr0 . çekemeyen anten taksın |
||||
|
|
|||||
13.06.2008 -18:37
|
|||||
![]()
|
Teşekkür ederim..Hoşbuldum..(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Ben de seni seviyorum bebişim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Yanındayken suskunsam, yanlışlarla yorduysam seni, Affet geç de olsa suskunluğuma sustum, sensizliğime kustum herşeyi..! ![]() |
||||
|
|
|||||
13.06.2008 -23:56
|
|||||
![]()
|
Aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar adetten yeni gelenlere çiçek verilir (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
16.06.2008 -18:06
|
|||||
![]()
|
Geç kaldım ama hoşgeldiniz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
16.06.2008 -23:37
|
|||||
![]()
|
Forumun manyağı olarak karşılama töreninde bi ben eksik olmıyım dedim kambersiz düğün olmaz misali marmaralı sız karşılama olmaz hoşgeldiniz taptze mynak ahanımm (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
19.06.2008 -16:16
|
|||||
![]()
|
Hoşbuldum..(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Yanındayken suskunsam, yanlışlarla yorduysam seni, Affet geç de olsa suskunluğuma sustum, sensizliğime kustum herşeyi..! ![]() |
||||
|
|
|||||
26.06.2008 -12:02
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldin eNDLeSSLiFe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´7¶¶¶? ?¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶$7´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶ø´´ ´´´´´´´´´´´¢¶¶¶¶¶7´´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´7¶¶¶´´´´´´´? ?´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶ø´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¢¶¶´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶¶´1¶1´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶o´¶¶´´´´´´´´´´? ?´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶o´¶¶´´´´´´´´´´? ?´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶ø´7¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´¢¶´´¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´¶¶´o¶´´´1¢ø¶¶¶¶ 1´´´´´´¶¶¶¶ø¢1´´´¶¶´¶¶´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´¶¶o¶´$¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶ø¶7´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´¶¶ø´´´´´´´¶ø´´¶¶¶¶¶¶¶ ¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶o´´¶7´´´´ ´´ø¶¶$´´´ ´´´¶¶7¶¶´´´´´1¶´´´ø¶¶¶¶¶¶´ ´´7´7´´´o¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´´´´ ´¶¶1¢¶7´´ ´´7¶´´´¶¶´´´´1¶´´´´´oøø´´´? ?¶¶7¶¶´´´´oøo´´´´´¶$´´´´ ¶¶´´´¶$´´ ´o¶¶´´´´¶¶¶¶´´¶¶´´´´´´´´´? ?¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´$¶´´¶¶¶ ¶´´´´¶¶ø´ ¶¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶o´´´´´´? ?¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´7¶¶¶¶¶¶¶1´ ´´´´´´´¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶1´´´´´o¶¶¶¶¶¶¶´´´´ ¶¶¶´¶¶¶´´´´$¶¶¶¶¶¶o´´´´´ ´¶¶¶¶¶¶¶¶ ´´oøø1´¶¶¶¶¶´´´´´´¶1¶ø¶´´´? ?1´´´´´´´´¶¶¶´¶o´´´´´¶¶¶ ¶¶1´øøø´´ ´´´´´´´´´´7¶¶¶¶ø´´¶ø¶´¶¶´? ?´´´´´´´´´ø¶´¶1¶´´o¶¶¶¶o´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´ø¶¶¶¶¶´¶´´¶ $¶¶¶¶¶¶¶¶¶´ø1´¶¶¶¶¶$´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶´$¶? ?¶ø´¶´¶ø7¶oø¶´¶¶´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´ø¶´¶ ´¶¶´¶´¶ø´¶´¶¶´¶¶¶¶o´´´´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´o¶¶¶¶´1¶´´´o¶¶? ?¶ø¶o¶¶¶¶ø´´´¶ø´$¶¶¶¶´´´ ´´´´´´´´´ ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶o´´´´´¶¶´´´´? ?´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶´´´´ ´´´¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´ ´´´´´´´´´´´¶¶¶ø¶¶¶o´´´´´´ ´´´´¶¶´´´ ´´´´¶¶¶´´´´´1¶¶¶¶´´´´´¶¶¶? ?¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶ø´´´ ´´¶¶¶´´´´ ´´´´´´¶¶´´´¶¶¢´´´´´´´´´´´ 7$¶¶¶¶¶¶7´´´´´´´´´´´7¶¶´´ ´¶¶´´´´´´ ´´´´´´¢¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´ ´¶¶´´´´´´ ´´´´´´´¶¶¶ø´´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¢¶ ¶¶´´´´´´´ |
||||
|
|
|||||
12.07.2008 -13:00
|
|||||
![]()
|
HoşqeLDiNnnn
![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Konuya Verilen İnternet Bağlantıları
| Sayfa | Tarih | Ziyaretler |
|---|---|---|
| Google Image Result for http://img359.imageshack.us/img359/4205/touchslot2zg9dz0.png | 17.10.2008 -14:36 | 1 |
| yanındayken suskunsam - Google'da Ara | 23.10.2008 -20:15 | 1 |
|
Basit Görünüm | Tarih: 04.12.2008 -01:26 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |