Öğrenci evinin tost makinesi |
![]() ![]() |
Öğrenci evinin tost makinesi |
04.01.2008 -03:32
|
|||||
![]()
|
tost (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -16:15
|
|||||
![]()
|
bunu yıycekler demı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -16:22
|
|||||
![]()
|
Onu bulduklarına şükretsinler (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -01:37
|
|||||
![]()
|
ehehehe sıkışınc insan beyni çalışıo yani. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
ben bizzat kendim osmanlı ocağında puding pişiren, fırında makarna haşlayan dikkat çekiyorum haşlayan (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) , yine fırında pirinç pilavı yapan insanlar tanıyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ben değilim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -13:18
|
|||||
![]()
|
vallahi bunu gömlek niyetine yerler artık
![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -00:29
|
|||||
![]()
|
marmaralı bu sahıslar senın cevrene gırmıyolar demı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sadece ornek verdın yanı
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -07:55
|
|||||
![]()
|
bizzat aynı evdeyiz onlar yapıo ben yiyorum hihiih (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -19:12
|
|||||
![]()
|
becerıksız bıde onlaramı yaptırıyosun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) senden beklenır
||||
|
|
|||||
14.01.2008 -04:11
|
|||||
![]()
|
Yok ben yapıyorum da evdekilerin yiyecek kadar cesareti yok (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -00:34
|
|||||
![]()
|
hımm.. demek oyle (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) nabıyosunda cesaret edemıolar bakim bız mynakLar becekrıksız degılızdır alınma yanı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
16.01.2008 -00:37
|
|||||
![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bızım aramızdan becerıksız cıkarmı bız sızın ellerınızde buyuyoruz ben senden yenıyım hem (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
24.01.2008 -15:06
|
|||||
|
inşallah yemezler yerlese anında ssk (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
|
||||
|
|
|||||
26.01.2008 -03:46
|
|||||
![]()
|
yok ya en az yemek yaptığım kadar başarılı olduğum bir diğer konu zehirlenmelerde ilk yardım yapmaktır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (ne yazık ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) )eczacı olduğumu unutmayın (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -17:24
|
|||||
![]()
|
Yasıq yaff (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
09.09.2008 -18:19
|
|||||
![]()
|
her eve lazım bir tost makinası
çok güzel ya (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... Çünkü kimin kimi yiyeceğine, "suyun akışı" karar verir.
|
||||
|
|
|||||
20.09.2008 -13:52
|
|||||
![]()
|
ben bidaha tost yemem arkadaş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) )
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
23.09.2008 -14:31
|
|||||
![]()
|
bence de yeme (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) zaten incecik ben doymam onlan (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
24.10.2008 -10:43
|
|||||
![]()
|
zavaLLıLar okuLmu okuyorLar işkençemi görüyorLar (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------MaDe İn BurSa------------------------- ---------------------------------TeXaS |
||||
|
|
|||||
24.10.2008 -20:32
|
|||||
![]()
|
bide derler kız olsun çamurdan olsn die (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) al işte eriniolar yemek yapmaya tost yapıolar onuda nasıl yapıolar (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) :D
allama şükür erkekim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) rezillik ben ew sahibi olsam kapı dışarı direkt (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|