Sizden Sonrakine Bir Soru Sorun... |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
Sizden Sonrakine Bir Soru Sorun... |
04.01.2008 -02:35
|
|||||
![]()
|
Ben başlıyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Elinde her hıyar olana tuzla gider misin? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -22:50
|
|||||
![]()
|
hayır her metaL dınleyene satanist dermısın
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -23:34
|
|||||
![]()
|
hayır satanistlere metalci dermisin? (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -23:41
|
|||||
![]()
|
Hayır.her ağlayana çok sulu gözmüş dermisin? (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() [font="Comic Sans MS"][/font]Ağlamak Yok Gülmek VARRRRR[size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -00:29
|
|||||
![]()
|
![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -00:35
|
|||||
![]()
|
hayır!!!
Her yiğidin yoğurt yeğişi farklı mı dır ? ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -00:45
|
|||||
![]()
|
![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -00:50
|
|||||
![]()
|
farksız dır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
bir yiğit bir yiğite gel beraber ne dükkanı açalım demiş? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -01:43
|
|||||
![]()
|
Yoğurt dükkanı.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Her yoğurtcunun yoğurt satışı farklımıdır? ![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -04:58
|
|||||
![]()
|
burda ben giriyorum, Farkılıdır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (kimi açık, kimi kapalı satar)
her kaz'ın eti yenir mi?? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -07:46
|
|||||
![]()
|
yenmez (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sağlığa zararlıdır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
ben mikrobiyolojiden geçer miyim sence (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bence geçemem (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -12:23
|
|||||
![]()
|
DD alır ortalamadan geçersin
ben hikmet hocaya nasıl suikast düzenlerim ? ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -18:47
|
|||||
![]()
|
beraber yaparız bişeyler fatih (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
bizim grup işi tutar mı ? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -18:50
|
|||||
![]()
|
isteklıysenız tutar olumle yasam arasında ne kadar fark vardır?¿
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
14.01.2008 -04:15
|
|||||
![]()
|
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
15.01.2008 -05:51
|
|||||
![]()
|
tek kişilikse aptalın tesellisi, karşılıklı ise anlamak için yaşanması gerekilen bişeydir..
benim oda arkadaşım kim ? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
24.01.2008 -01:49
|
|||||
![]()
|
Bilmem kim?.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Eyy alttakii, oradaysan söyleee, ne bulup ta sorayım sana su gecenin vakti...Var midir sana, hep sorulmasını istedigin, bekledigin bir soru? ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
25.01.2008 -17:30
|
|||||
![]()
|
sanırım yok (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
en sewdiğin grup??? ![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
26.01.2008 -03:35
|
|||||
![]()
|
Ayna (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) umut tükenir mi??
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
27.01.2008 -14:59
İlet |