yettim garik, ben gelldim |
![]() ![]() |
yettim garik, ben gelldim |
10.02.2008 -03:27
|
|||||
![]()
|
uzun zamandan beri beklenen adam yılların forumcusu konu başlık yazarı uzmanı hiçbir işe yaramayan adam işlevsiz ve vasıfsız işçi tanımın oluşum yeri olan ben siteye giriş yaptı şimdilik fazla işle uğraşamayıp çok yoğun olduğum vasıfsız kişiliğimle ilgili uğraşacağım için değerli gibi gözüken varlığımla fazla iştirakçi olamıcam ama çok kısa zamanda bomba magazinden yoksun olaylarda iştirakimi yapıcam saygılar sevgiler ![]() Rahat ol BEAAA |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -03:29
|
|||||
![]()
|
ehehe padişahım çok yaşa (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hoş geldin bebişş (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -03:31
|
|||||
|
yaaaa sen naptın arkadasım yaaa senin yazdıklarını okurken ben bile bian su dunyada bişey yapmadan yasadıgım sandım hele bi dur bi soluklan kendine gel hayata baglan:)(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
|
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -03:35
|
|||||
![]()
|
yaa naber nitroo alırlar anahtarını böyle senden daha pis saçmalıo naabeerr (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -03:38
|
|||||
|
vayyy demek iki gunluk arkadasa degişildik olemi şimdiye kadar iiiydi ama şimdi kotuyum... hatta kotuyum ben kotuyum kotuyum herkesi hasta eder kustururum kustururum:)
|
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -03:54
|
|||||
![]()
|
nitro o iki günlük arkadaş değil ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) 5 aylık (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
edit: 1 yıl beş ay (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -04:45
|
|||||
|
fena kızardm kusura bakmayın?
|
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -05:11
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldin emalparslan, forumda sizle beraber iştirak ( bülent ersoy öyle diyor.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ) olma şerefini yaşıyor olmak ne güzel bi duygu yahu.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Yarı adaş sayılrız bende R yok çünkü.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -05:16
|
|||||
![]()
|
QUOTE (nitro_ghost @ 10.02.2008 -01:45)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! fena kızardm kusura bakmayın? yok yahu yazmıyor ki bir yerlerde eski dostlar diye (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) keyifler kaçmasın (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -12:50
|
|||||
|
bu başlıgı değiştirelim mi? bittim garik olsun...
|
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -21:15
|
|||||
![]()
|
HoşgeLdinnnnnn
![]() |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -22:07
|
|||||
![]()
|
Sitemize hoşgeldiniz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
10.02.2008 -23:06
|
|||||
![]()
|
Hoşgeldiniz.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Konuya Verilen İnternet Bağlantıları
| Sayfa | Tarih | Ziyaretler |
|---|---|---|
| garik - Google'da Ara | 07.11.2008 -16:16 | 1 |
|
Basit Görünüm | Tarih: 23.11.2008 -21:29 |
|