Bir üyeyi Görünce Ilk Neyine Bakarsiniz? |
![]() ![]() |
Bir üyeyi Görünce Ilk Neyine Bakarsiniz? |
05.02.2008 -02:35
|
|||||
![]()
|
Bir üyeyi Görünce Ilk Neyine Bakarsiniz? ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -11:36
|
|||||
![]()
|
Öcelikle ileti sayısına bakarım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -11:55
|
|||||
|
marmaralı ben seni ilk gordumde mynak'ta mersinde okuldaydım ve isminden dolayı oturup aglıcaktım nerdeyse ben istanbulu cok seviyorum:) bi espri yapım mı? kimin iki tane bogazı var? marmaralının canakale ve istanbul bogazı:)(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:00
|
|||||
![]()
|
ehehhee (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bu iğrenç espriyi bizlerle paylaşıp midemizi bulandırdığın için minnetlerimi sunuyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:02
|
|||||
|
dakikada 1582587igrenc espri yapma yetenegim var dinlerseniz paylasırım:)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:04
|
|||||
![]()
|
topağı dağıtma nitro (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) acımam (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) gel saçmalama topiğinde saçmalayalım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
ikinci olarak bir üyenin avatar ve imzasına bakıyorum çünkü kişilik ve zevkleri hakkında cidi manada bilgi veriyor (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -13:34
|
|||||
|
en iyisi ben kendimi cozdurmemek icin hicbişey yapmım:)
|
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -14:00
|
|||||
![]()
|
Yazdığı mesajlara ve üslubuna bakarım.
![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -14:35
|
|||||
![]()
|
Girer bir profiline bakarım profilinde ne olacağı çıkar ortaya.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
06.02.2008 -00:45
|
|||||
![]()
|
QUOTE (tommy @ 05.02.2008 -11:35)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Girer bir profiline bakarım profilinde ne olacağı çıkar ortaya.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) + bilmem kaç. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Profil ve Türkçe yi nasıl kullandığı, üslubu yeterli benim için.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
06.02.2008 -00:55
|
|||||
![]()
|
Kişinin imzası ne anlatmak istediğini anlatır bence.
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
06.02.2008 -20:57
|
|||||
![]()
|
Rütbesine Bakıyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek