Yaramazlık yapan veletlerden bıkan mynaklar için, gel yawrruuummm (yaşasın kötülük) |
![]() ![]() |
Yaramazlık yapan veletlerden bıkan mynaklar için, gel yawrruuummm (yaşasın kötülük) |
20.12.2007 -17:31
|
|||||
![]()
|
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:37
|
|||||
![]()
|
şeyy ımm bu gerçek olamaz dimi ?
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:39
|
|||||
![]()
|
Acımasız marmaralı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:41
|
|||||
![]()
|
Yaşam evrelerimi ikiye ayıırdım % 50 sadist % 50 mazoşist ve bunu esprilerimin arkasına sakladım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) şimdi çıkarmanın vakti geldi niahahahaha (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sıradaki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
21.12.2007 -15:44
|
|||||
![]()
|
Sadist ya (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) benide ordan kaydırırsın sen şimdi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
21.12.2007 -18:39
|
|||||
![]()
|
Züpper bişey bu ya (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın...[font="Comic Sans MS"][/font][color="#48D1CC"][/color]
|
||||
|
|
|||||
21.12.2007 -23:26
|
|||||
![]()
|
senin için daha güzel planlarım var hamur işi yavrum seni bir haftadır aç bir obezle aynı eve kapatçam cebine de testere deki gibi bi kaset koyarım
let's wana play a game niaahahahha (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) artık kim öleee kim kalaaaa mavilim bana katılıyo bakın tek saldırgan ruhlu ben değilim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ee şeyy yaanii (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) tek çocukları seven diyecektim hihiih (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
27.12.2007 -16:27
|
|||||
![]()
|
fotoshoptur ya
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ole dımı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
27.12.2007 -17:54
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ 21.12.2007 -20:26)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! senin için daha güzel planlarım var hamur işi yavrum seni bir haftadır aç bir obezle aynı eve kapatçam cebine de testere deki gibi bi kaset koyarım let's wana play a game niaahahahha (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) artık kim öleee kim kalaaaa mavilim bana katılıyo bakın tek saldırgan ruhlu ben değilim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ee şeyy yaanii (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) tek çocukları seven diyecektim hihiih (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Obez kendine dikkat etsin ama (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Bende fazla olmasada obezimdir yani (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Marmaralı odadan canlı cıkarsam yer degisiriz ama ben obeze kıyamam şimdi espirilerinle öldürürsün adamcagızı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
27.12.2007 -19:35
|
|||||
![]()
|
ehehhe öldürürüm valla (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
mogellan fotoşop fotoşop korkma (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
27.12.2007 -19:38
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ 21.12.2007 -20:26)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! senin için daha güzel planlarım var hamur işi yavrum seni bir haftadır aç bir obezle aynı eve kapatçam cebine de testere deki gibi bi kaset koyarım let's wana play a game niaahahahha (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) artık kim öleee kim kalaaaa mavilim bana katılıyo bakın tek saldırgan ruhlu ben değilim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ee şeyy yaanii (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) tek çocukları seven diyecektim hihiih (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Tamamen katılıyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın...[font="Comic Sans MS"][/font][color="#48D1CC"][/color]
|
||||
|
|
|||||
28.12.2007 -18:03
|
|||||
![]()
|
adımız mogellan da oldu ıyımı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
01.01.2008 -02:38
|
|||||
![]()
|
ııı şeeyy (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) elim şey olmuş hihi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) mogallan (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
02.01.2008 -18:56
|
|||||
![]()
|
olsun genede elının sey olması bıle bı varlıgı ortaya cıkarmıs mo(geLLan) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -22:06
|
|||||
![]()
|
bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -22:46
|
|||||
![]()
|
ılgı cekıcıİ bısey ıste ne olcak
||||
|
|
|||||
12.01.2008 -06:22
|
|||||
![]()
|
bunun iki kare sonrasını görebilirmiyim nollur noolur (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
13.01.2008 -02:53
|
|||||
![]()
|
söz uçan hamur işini buraya oturtur pturtmaz albüm yapçam hihihi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
01.02.2008 -15:14
|
|||||
![]()
|