Lütfen hepiniz okuyun.... |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
Lütfen hepiniz okuyun.... |
30.01.2008 -03:07
|
|||||
![]()
|
Aşağıda yazdıklarım için şimdiden tüm site yönetimi ve tüm kurallara uyan üyelerimden tek tek özür diliyorum beni anlayışla karşılayacaklarından eminim(!)... Arkadaşlar sözlerime tommyy nin dedikleriyle başlayacağım... QUOTE (tommy @ 26.01.2008 -09:40)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Forum OyunLarı siteye yeni üye olan arkadaşlarımızın foruma ve bizlere alışması için oynanır. Forum oyunLarı üyeLer arasındaki arkadaşLık bağLarının güçLenmesi için oynanır. Forum OyunLarı diğer bölümlerimizi gezdikten sonra ufak bir stres atmak için oynanır. Forum OyunLarını her dakika oynanırsa bir süre sıkıcı olur lütfen bunları göze alarak oynıyalım. Acaba bu başlığa giren sevgili üyelerimiz bu konu hakkında hiç fikir yürütmediler mi?Başlıkları açılış amaçları dışında kullanırken ne yapıyoruz biz diyerek hiç vicdanlarına sormadılar mı? Siteye girdiğimde herzamanki gibi müthiş düzenli bir mynak görmeyi umud ediyordum neredeyse her konuda yaklaşık üç sayfa görünce sevindim açıkçası.İçimden "ne güzel paylaşım artmış" dedim.Ancak her konuyu açıp okuduğumda ne yazıkki durumun böyle olmadığını gördüm ve yine ne yazık ki başlıklar oyun oynamaktan çıkmış ve bir kaç sevgili(!) üyemizin tek kelimelik hatta tek smiley lik mesajlarıyla çöplüğe dönmüştü.Yarın çok önemli bir sınavım olmasına rağmen yaklaşık iki saatimi ayırıp sevgili(!) üyelerimizin yaptıklarını silmekle uğraştım.İşte size çarpıcı bir rakam.Sadece "Üstteki üye hakkındaki düşünceleriniz..." yazan başlıktan konuyla alakası olmadığı için 131 tane mesaj sildim. Şunu söylemek istiyorum ya..Gerçekten vicdanınız hiç sızlamadı mı?biraz karıştırın bu siteyi... Bu site ödüllü bir site: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! İnsanların bu emeğine bu saygısına saygısızlık edilebilir mi? Ya nasıl çiğneyebildiniz bu güzelliği? Bu ödül kolay alınmadı eğer gerçekten sitemizi seviyor ve geziyor olsaydınız bunu da görürdünüz: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Adminimiz geceleri sabahlara kadar site daha iyi nasıl olur sizler daha çok nasıl eğlenirsiziniz diye uğraşırken sizler uyuyordunuz.Ve yine siz sevgili(!) üyelerimiz buraya gelip bu başlıkları bu hale getirmeden çok değil 10 gün önce admin doktordan kollarının büyük ölçüde deforme olduğu haberini aldı...Neden mi? Sizin hiç önemsemediğiniz şu site yüzünden...Buraya emek veriliyor arkadaşlar!Burada insanlar bir İŞ yapıyor.Hiç birinizin bu kadar emeği ezmeye hırpalamaya yok görmeye hakkı yok onu geçiyorum sizin bu emek karşısında konuşmaya dahi hakkınız yok. Burada isim de vereceğim kimse kusura bakmasın.... Sevgili qizem ilk sözüm sana: Daha önce banlandığını kendin söylemişsin mesajlarında.Ancak konuya uygun olmayan bir yerde açıkladığın için diğer konuya uygun olmayan mesajlarınla birlikte silindi.Gerçekten bunu yapıyor olmak hiç hoşuma gitmiyor ama söylemek zorundayım.Öncelikle kibar bir dille mesajlarını düzenleme ve kibar bir uyarı yoluna gitmeyi düşündüm : Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Ancak gerçekten üzüldüğüm bir nokta var bu hal tüm başlıklarda aynı...Banlanma sebebin daha önce de sana bildirildi değil mi?Türkçeyi uygunsuz kullanım ilgisiz yerlere alaksız şeyler yazmak gibi....Bunları düzeltmiş olarak aramıza gelmen inan beni çok mutlu ederdi ama böyle olmamış ne yazık ki...Kişisel olarak sana şunu söyleyeyim gerçekten forum içerisinde çizdiğin imaj çok şirin ve paylaşımcı bir insandır benim gözümde.Ancak insanların emeklerini yok sayman-ki bu ençok kızdığım- konuları dağıtıyor olman benim için problemdir.Hele ki bunu özellikle benim sorumlu olduğum bölgeleri sevdiğin için buralarda yapıyor olman beni daha çok kızdırıyor...Şunu da belirteyim bu diğer konularda olsaydı -ki onları bu şekilde dağıtamazdın- tepkim yine aynı olurdu.Konuların muhabbete yakın ortamlar oluşturması hasebiyle buralara geldiğini düşünüyüroum ve msn vari konuşmalarınız için aşağıda verdiğim linki kullanmanı önemle rica ediyorum... Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Sr.Fatih ve diğer geyiğe katılan arkadaşlar mesajları sildiğim için bir çoğunu unuttum yaklaşık 4 yada 5 üye var bu konuda birşeyler söylemek istediğim: Sizler özellikle eski üyelersiniz.Nasıl yapabildiniz ki bunu..Ya ben çok büyütüyorum ya sizler gerçekten küçümsüyorsunuz bu işi.Bu sitenin ve diğer bütün sitelerin kuralları var biliyorsunuz.Lütfen lütfen lütfen! Dikkatli olun ve mesajlarınızı yazdığınız başlıkları iyi okuyun...Görüyorum konu içinde uyarıyorsunuz birbirinizi"konuyu dağıttık admin kızacak" diye ancak devam ediyorsunuz.İnsanları dalgaya almak değil mi bu ?İnsanları ve emeklerini... Ve sevgili tüm üyeler hepinizden rica ediyorum lütfen bu siteye girdiğinizde önce üyelik koşullarını okuyun kuralları bilin ve uyun.Bulamayanlara: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Unutmayın buranın bir sosyal network olması buranın sanal olması burada istediğiniz gibi davranabileceğiniz anlamına gelmez.İnsanların reel yada sanal toplu işler yaptıkları her yerde kurallar vardır ve bu kurallara uymak zorunludur.Eğer kurallara uyulmak istenmezse kuralsız ortamlar bulunur. Site yönetiminin bana verdiği editörlük görevimin gerekçesiyle biraz sert de olsa üyelerimize uyarımı yaptım ve bir daha tekrarlanmamasını umut ederek hepinize iyi eğlenceler diliyorum... ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
30.01.2008 -03:10
|
|||||
![]()
|
Ancak bu kadar güzel sözlere Tercüman olunurdu. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Teşşekürler Marmaralı uğraşların için umarım dikkatte alırız.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) İnanıyorum ki forumun sadece geyik yeri olmadığının burasının paylaşım yeri olduğunun farkına varılacaktır.
![]() |
||||
|
|
|||||
30.01.2008 -15:15
|
|||||
![]()
|
Canım güzel ve önemli bir başlık acmıssın, kesinlikle katılıyorum ama...
Bu tür uyarıları yaparken, kırıcı olmamak adına kendimizi de katarsak konuya, kendi üzerimizden de konusursak, "yapıyoruz", "ediyoruz", "dikkat edelim" gibi daha iyi olur. Çünkü bu sitede konulara girip te geyige cevirmeyen üyeler bir elin parmakları kadar bile degil. Ki buna ben de, sen de dahilsin maalesef. Bir de isim vermene cok üzüldüm. Kişiler hatalı olabilir, yanlısları olabilir, özelden uyarmanı yeglerdim. Çünkü bu oldukca rencide edici bir durum herkesin içinde. Artı parantez, elbette site içinde de uyaracagımız durumlar olacak kibar bir dille. Özelden halledemedigimiz durumlarda. Dedigim gibi katılıyorum sana, sırf geyik ağırlıklı bir site olması taraftarı olmadım hiç, hatta cok rahatsız oldugum zamanlar da oldu bu konuda. Oyun oynanır elbet, gülüp eglenilir, ama diger konularda da katılım dengeyi saglar. Sırf geyik agırlıklı bir site, bu tür konulara egilimli üyeleri cekmek ve hiç bir sey vermeyen, ögretici olmayan, paylaşımın en asgari düzeyde oldugu siradan bir site olmaktan öteye gidemez. Türkçe yi güzel kullanım konusunda ise çok hassasım. Buna özellikle dikkat edilmesini, Türkçe yi egerek bükerek, eksik ve kusurlu yazarak, onu bir hilkat garibesine cevrilmesine deli oluyorum acıkcası. Bu konuda hepimizin elinden geldigince özen gösterecegine inanıyorum. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Saygılar herkese, lütfen dostluk ortamımız bozulmasın, sorunlar olacaktır mutlaka. Önemli olan niyettir. Niyet iyi olduktan sonra, çözümlenemeyecek konu yoktur fikrimce.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
30.01.2008 -15:29
|
|||||
|
Bence ne eksik ne fazla durumu çok güzel açıklamış marmaralı. İsim verme konusuna gelincede arasıra bu şekilde uyarılar lazım diye düşünüyorum belli sınırlar çerçevesinde.
![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -14:14
|
|||||
![]()
|
öncelikle sitede emeği geçen üyelerden,editörlerimizden ve adminimizden yaptığım hatanın farkında olarak milyon kez özürdiliyorum
marmaralı arkadaşımız benim en çok sevdiğim birkaç dostlarımın başında gelen isim. o yüzden dost acı söyler ama bunu milyonlar önünde küçük düşürerek yapmaz kanaatindeyim ve bütün kelimelerine, cümlelerine saygı duyarım ... forumdaki hatam : marmaralı arkadaşımın da bildiği gibi benim bi laf altında kalamama gibi psikolojik bi durumum söz konusu ve bende buna kurban oldum marmaralı arkadaşımıza milyonların önündeki uyarısı için teşekkürlerimi sunuyorum... adminden ve siz editörlerden son bi isteğim olacak benim hakkımda ilerisi için bi karar alınmasını istiyorum ... ve kendi görüşüm bu siteye yakışmıyorum(!)... aksi bi durum da aranızdan sessizce ayrılacağımı ve budurumdan çok üzüleceğimi bilmenizi isterim... ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -14:30
|
|||||
![]()
|
QUOTE (sr_fatih @ 31.01.2008 -11:14)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! adminden ve siz editörlerden son bi isteğim olacak benim hakkımda ilerisi için bi karar alınmasını istiyorum ... ve kendi görüşüm bu siteye yakışmıyorum(!)... aksi bi durum da aranızdan sessizce ayrılacağımı ve budurumdan çok üzüleceğimi bilmenizi isterim... Bu konu için her kim olursa olsun hiçkimse sizin hakkınızda karar alamaz. Çünkü siz kendi iradenizden sorumlusunuz. Benim anlayışımda siteden birisini banlamak en en son seçenektir. Editörlerime bile ban yetkisini vermedim. Siz pekala bu siteye yakışan renkli bir kişiliksiniz. Hatasızda kul olmadığına göre bence ayrılmanıza dair bir gerekçe yok. Tek siz değil herkesden ricam kurallarımız ve Türkçemiz konusundaki hassasiyetimizi göz önüne alarak daha dikkatli davranılmasıdır. Bu site benim değil hepimizin, bunu sakın unutmayın! ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -16:17
|
|||||
![]()
|
destekleriniz ve de eleştirileriniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.Öncelikle o akşam bütün başlıkların ne halde olduğunu ben gördüm sitede kimse yoktu ve bilmiyorum görülüp de ses mi çıkarılmadı ancak üstüne basa basa söylüyorum sitenin özellikle geyikoloji bölümünün çöplükten farkı yoktu.Geyik meselesine gelince orjinal in söylediği doğru ben de dağıtıyorum konuyu hepimiz geyik yapıyoruz ama bunu bu kadar uzattığımızı abarttığımızı hatırlamıyorum.(sayfalarca...)Sinirlenmemi mazur göreceğinizi düşünüyorum..
Ayrıca isim vermemdeki sebep şuydu qizem kendisi söyledi daha önce banlandığını niye ve ne şekilde banlandığını kendisi de dahil olmak üzere hepimiz biliyoruz bunu bilmesine rağmen böyle olması beni son derece sinirlendirdi...Hele ki sitenin durumu.... sr.fatih bu da sana: Dostluğumuzun ne derecede olduğunu zaten söylemişsin bu güne kadar site üzerinde ya da başka bir yerde sana söylediğim hiç bir sözde seni kırmak küçük düşürmek gibi bir niyetim olmadı olamaz da...Eğer sana dostum dediysem bunun gereklerini yaparım ve senden anlayış göstermeni de beklerim... Yine de; madem sen bu yaptığımı milyonlar önünde küçük düşmek olarak gördün o zman gözlerinde küçük düştüğünü düşündüğün milyonlar önünde senden özür diliyorum ve bu olayların tekrarlanmayacağını adım gibi biliyorum... Bu siteden gitmek hususunda da şunu söyleyeyim... İsim vermemin sebebi bu tip uyarıların zaten site içerisinde sürekli yapılıyor olması ancak üyelerin bunu bile bile tekrarlaması...Sinirimin son evresindeydim ve aklıma ne gelirse yazdım...Eğer siz arkadaşlarımın kırılmasından korkmuyor olsaydım daha ağır yazacağımdan emin olabilirsiniz.Sanalda da olsa değerli kişilersiniz benim için... Ve eğer benim yazdıklarımdan rahatsız olup birileri bu siteyi terkedecekse buradan gitmesi gereken rahatsız olan değil rahatsız edendir.(fatih bu sana) eğer hala kararın bu siteden gitmek yönündeyse haber ver gitmesi gereken kişi belli... Fazlasıyla kişiselleşti mesajım kusuruma bakmayın.. Son olarak şunu söyleyeyim bu mesajı yazarken amacım kimseyi üzmek ya da kırmak değildi ancak en başta da söylediğim gibi çok sinirlendim adminin emeklerine saygısızlık yapılmasına insanlara saygısızlık yapılmasına ve kendimi tutamadım...Artık daha sakin olmaya çalışacağım konusunda sizleri temin ediyor ve tüm mynak.com ailesinden özür diliyorum... ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -21:07
|
|||||
![]()
|
Çok iyi yazmışsın marmaralı ve çok haklısın sonuna kadar yazdıgın yazının arkasındayım ama originalin dedigi gibi özelden uyarırsan daha iyi olur (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Ben uyardıklarımı msnde gördügüm editör arkadaşlarıma sölüyorum ki uyardıgım kişiyi hemen tekrar uyarmasın ve üyemizde bunlar bana karşı demesin diye böyle birşey yapıyorum.Admininde dedigi gibi hatasız kul olmaz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sınavların iyi geçmiştir umarım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sr.fatih sana bişey olmaz merak etme sende hepimiz gibi mynaksın (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) konuyu fazla saptırmayın yeter oyunlarda (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
31.01.2008 -21:41
|
|||||
![]()
|
Adminin de belirttiği gibi kimsenin ayrılmasına gerek yok.. Koskoca forum bu. tabiki hiç hata olmayacak diye birşey söz konusu olamaz. önemli olan hata yapanın dışlanması yerine veya kendini dışlaması yerine daha iyi ve güzel şeylerle hatasını örtmesidir. Sözlerimden hata yapanı dışlandığını çıkarmayın. Kimseyi böyle bir şeyle suçlamak haddime değildir. bence bu konunun daha fazla uzamasına gerek yok. Yaşanmadığını varsayarak devam edelim. İyi forumlar (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
01.02.2008 -00:14
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ 31.01.2008 -13:17)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! destekleriniz ve de eleştirileriniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.Öncelikle o akşam bütün başlıkların ne halde olduğunu ben gördüm sitede kimse yoktu ve bilmiyorum görülüp de ses mi çıkarılmadı ancak üstüne basa basa söylüyorum sitenin özellikle geyikoloji bölümünün çöplükten farkı yoktu.Geyik meselesine gelince orjinal in söylediği doğru ben de dağıtıyorum konuyu hepimiz geyik yapıyoruz ama bunu bu kadar uzattığımızı abarttığımızı hatırlamıyorum.(sayfalarca...)Sinirlenmemi mazur göreceğinizi düşünüyorum.. Ayrıca isim vermemdeki sebep şuydu qizem kendisi söyledi daha önce banlandığını niye ve ne şekilde banlandığını kendisi de dahil olmak üzere hepimiz biliyoruz bunu bilmesine rağmen böyle olması beni son derece sinirlendirdi...Hele ki sitenin durumu.... sr.fatih bu da sana: Dostluğumuzun ne derecede olduğunu zaten söylemişsin bu güne kadar site üzerinde ya da başka bir yerde sana söylediğim hiç bir sözde seni kırmak küçük düşürmek gibi bir niyetim olmadı olamaz da...Eğer sana dostum dediysem bunun gereklerini yaparım ve senden anlayış göstermeni de beklerim... Yine de; madem sen bu yaptığımı milyonlar önünde küçük düşmek olarak gördün o zman gözlerinde küçük düştüğünü düşündüğün milyonlar önünde senden özür diliyorum ve bu olayların tekrarlanmayacağını adım gibi biliyorum... Bu siteden gitmek hususunda da şunu söyleyeyim... İsim vermemin sebebi bu tip uyarıların zaten site içerisinde sürekli yapılıyor olması ancak üyelerin bunu bile bile tekrarlaması...Sinirimin son evresindeydim ve aklıma ne gelirse yazdım...Eğer siz arkadaşlarımın kırılmasından korkmuyor olsaydım daha ağır yazacağımdan emin olabilirsiniz.Sanalda da olsa değerli kişilersiniz benim için... Ve eğer benim yazdıklarımdan rahatsız olup birileri bu siteyi terkedecekse buradan gitmesi gereken rahatsız olan değil rahatsız edendir.(fatih bu sana) eğer hala kararın bu siteden gitmek yönündeyse haber ver gitmesi gereken kişi belli... Fazlasıyla kişiselleşti mesajım kusuruma bakmayın.. Son olarak şunu söyleyeyim bu mesajı yazarken amacım kimseyi üzmek ya da kırmak değildi ancak en başta da söylediğim gibi çok sinirlendim adminin emeklerine saygısızlık yapılmasına insanlara saygısızlık yapılmasına ve kendimi tutamadım...Artık daha sakin olmaya çalışacağım konusunda sizleri temin ediyor ve tüm mynak.com ailesinden özür diliyorum... Canım benim üzülme artık,(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) düzelecek insallah bunlar, arkadaşların da yardımı ve gösterecegi özenle. Dedim ya haklısın, benim de cok sinirlenip herkesi kovalayasım geldi forumda katıp önüme. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Haydi şimdi sitemize ve yolumuza bakalım, kimse kırılıp gücenmesin ayrıca, ayrılmak falan yok öyle, arkadaşlar sizin de konuya gösterdiginiz hassasiyet için ayrıca teşekkür ediyorum.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
01.02.2008 -00:32
|
|||||
![]()
|
QUOTE (sr_fatih @ 31.01.2008 -11:14)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! adminden ve siz editörlerden son bi isteğim olacak benim hakkımda ilerisi için bi karar alınmasını istiyorum ... ve kendi görüşüm bu siteye yakışmıyorum(!)... aksi bi durum da aranızdan sessizce ayrılacağımı ve budurumdan çok üzüleceğimi bilmenizi isterim... Bunları ne sen yazdın, ne de biz okuduk olur mu?. Bu konu çok uzamasın artık, marmaralı arkadaşım yerinde ve haklı uyarılarını yaptı, rahatsızlıklarını anlattı bu başlıkta. Kırılmak ve forumdan gitmeyi düsünmek yerine, hataları düzeltmeye gitsek daha iyi olmaz mı? Olur tabi ki, e o zaman noktayı koyuyorum. Şimdi dagılın bakayım konudan. Dogru paylaşım yapmaya, takip edecegim hepiniizi, gözüm üstünüz de.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
01.02.2008 -12:09
|
|||||
![]()
|
herşey çözüldüğüne göre büyük bir zevkle konuyu kitliyorum (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hep bunu yapmak istemiştim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |