Üstteki üyeye meslek seçme oyunu.. !!! |
Bu bölüme üyeler tarafından açıla(cak)n tüm konular, yetkili editörün onayından geçmektedir. Site içerisinde daha seviyeli oyun başlıklarının açılıp oynanması amacıyla göstermekte olduğunuz anlayışınız için teşekkür ederiz.
![]() ![]() |
Üstteki üyeye meslek seçme oyunu.. !!! |
28.01.2008 -01:43
|
|||||
![]()
|
İyi eğlenceler... ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -13:22
|
|||||
![]()
|
geleceğin köstebeği madenci ol shen (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -14:46
|
|||||
![]()
|
sende siki bir yorumcu (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -12:54
|
|||||
![]()
|
geleceğin ahmet çakar'ı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -13:00
|
|||||
![]()
|
Es-Es in AMİGOSU (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -16:59
|
|||||
![]()
|
uçmayı çoq sefion sanırım shen pilot ol (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bén
**DuRmam.. **YoRuLmam.. **deLiririm.. HeR zamaN **ağLarım.. **ağLaTırım.. **GüLerim.. **SiLerim.. **Çoq Konu$uRum.. **SusTummu hiç konu$mam.. **ßaşßelasıyım **AbarTı kıskancım **Sinir ßozucuyum **İnaTçıyım **anTi-ciddiyim **seFimLiiiim **msn manyaaayım **üfff!!deLi doLuyum **Tribe geLemem ama çok güsel trip yaparım **Bana Trip YaPanı Sevmem.. **DeLirTirim.. **Bütün Gece uYumam.. **YerLi YerSiz uYurum.. **ÇoK Severimmm.. **iÇerim.. **Gezerim.. **üzeRim.. **SEVDİMMİ TAM SEVERM SEN SEVMESSEN Pİ$MAN EDERİM.. **üzüLüRsem Can YaKaRmmmm.. **aşık oLur,iç geçirir,deLi eder,akıL çeLer,a$ık eder,terkederim **Düşman harcar,dost birikTirir,emek weririm,werdiğim emeğe Layık deiLse SİLER GEÇERİM...!!! ÇoqDa TıIInq FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..? |
||||
|
|
|||||
29.01.2008 -21:26
|
|||||
![]()
|
yorumculugu sevmedıysen psıkolog (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
30.01.2008 -00:57
|
|||||
![]()
|
beşiktaş teknik tıraktörü horr horr horr (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
30.01.2008 -02:34
|
|||||
![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sende galiba makina muhendisi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -22:40
|
|||||
![]()
|
bozulma hemen yhaa (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) admin gelse bak gör ona ne dicem ama gelmiyo oyunlara o (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) sen beşiktaş kalecisi ol bari (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -22:44
|
|||||
![]()
|
sende suratsiz bir eczaciya represant oll (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
galiba agir oldu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:08
|
|||||
![]()
|
vay ben öleydim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:22
|
|||||
![]()
|
(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ben eczaciligin icinde oldugum icin bilirim ne kadar zor oldugunu
ozellikle represantlarrr suluk gibi yapisiolarrrrr (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:25
|
|||||
![]()
|
konuyla ne alaka anlamadım ama neyse sen öğretmen ol en iyisi içimden geldi....
||||
|
|
|||||
05.02.2008 -23:27
|
|||||
![]()
|
saol sende iyi bir eczacii (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)