Mynak.Com


Hoşgeldin Ziyaretçi ( Giriş | Kayıt Ol )

Şuanda Bulunduğunuz Sayfanın Başlığı :

sadece sevgi üzerine bir hikaye - Mynak.Com




 
Reply to this topicStart new topic
sadece sevgi üzerine bir hikaye
CetiN
mesaj 22.01.2008 -22:21
İleti #1


Grup: Üyeler
İleti: 112
Katılım: 14.01.2008
Üye No.: 72
Son Ziyaret
Tarih: 13.02.2008
Saat: 22:29:07
Cinsiyet :






Bir hikaye belki gerçek belki hayal. Sadece bir hikaye. Sevgi ve aşk üzerine bir hikaye.
Bir zamanlar bir genç varmış. Bu gencin sevdiği ve aşık olduğu dünyalar güzeli bir kız varmış. Onunla ilk bir radyoda duyduğu kan aranıyor ilanı için gittiği hastane de karşılaşmıştı. Kan verdiği kişi kızın amcasıydı. Kız ona teşekkür etmek için gittiğinde daha yeni yataktan kalkmış ve gitmek için hazırlanıyordu. Birden bulunduğu odanın kapısı açıldı ve kız içeri girdi. Çocuk ağır ağır kapıya baktı “Yine hemşirelerden biri geldi herhalde” diye düşündü, ama gelen hemşire değildi. Kız ona doğru yaklaştı “çok teşekkür ederim sayenizde amcam yaşayacak” dedi. Genç mağrur bir şekilde “ben olmasaydım bir başkası da gelir yardım ederdi. Hiç önemi değil.” Fakat kız onu dinlemedi. “Size bir yemek ısmarlayabilir miyim” dedi. Çocuk reddetmedi içinden “bu kadar güzel bir kız reddedilebilirmi” diye geçirdi.
“Tabi ne zaman isterseniz.”
“Hemen şimdiye ne dersiniz.”
“Şimdimi ?”
“Tabiki hem bende beklerken acıkmıştım”
ikisi birlikte yemeğe gittiler. Yemekte muhabbetleri devam etti. Hep birbirleri hakkında konuştular. Oğlan kızdan ilk gördüğü anda hoşlanmıştı. Kız ise sadece teşekkür etmek istediği bir yabancıdan bu kadar çok hoşlanacağını düşünmemişti bile. Konuşmaları sırasında aynı şeylerden hoşlandıklarını fark ettiler, ikisi de aynı tür filmlerden hoşlanıyor, aynı tür müziği dinliyor, hatta son zamanlarda aynı kitapları okumuşlardı. Kız bir erkeğin kendisinin sevdiği şeyleri sevebileceğini daha önceden hiç düşünememişti ve karşısında böyle biri vardı. Yemekten sonra kız telefonunu verdi. “Daha sonra ararsan konuşuruz” dedi. Bu oğlanın çok hoşuna gitmişti. Akşam olduğunda kız telefonunda bir mesaj gördü “Dünyanın en güzel bayanına. İyi akşamlar” yazıyordu. Kız birden şaşırdı. Bu kadar erken bir cevap. Demek ki oğlanda ondan hoşlanmıştı. Buna çok sevindi ve hemen o da cevap gönderdi. Bu mesajlaşmaları birkaç gün böyle sürdü. Sonunda oğlan ona çıkma teklif etti. Kız hemen kabul etti. Hayatlarının en güzel günlerini yaşıyorlardı. İki sevgili , iki aşık. Aşkları o kadar büyüktü ki sevgileri o kadar içtendi ki bu sevgileri çevresindeki insanlara da yansıyordu. Fakat oğlanın ailesinin bu aşktan hiç haberi olmamıştı. Hep onunla sevilisi olmadığı için dalga geçiyorlardı, şimdi de sevgilisi olduğu için dalga geçecekleri ve bunu hiç istemiyordu. Ama kız ailesi ile tanışmayı çok istiyordu , oysa her seferinde bir bahane uydurup erteliyordu.oğlan kızın ailesini bir kere görmüştü. Ama hiç tanışmamıştı. Kızın ailesi İzmir de oturuyorlardı kendisi ise İstanbul da amcasını yanında oturuyor ve okuluna gidiyordu.
Sonunda oğlan kızın ısrarlarına dayanamadı ve onu ailesi ile tanıştıracağını söyledi. Kız buna çok sevinmişti fakat daha önce ailesine gitmesi gerektiğini geri döndüğünde hemen ailesi ile tanışmak istediğini söyledi. Anlaştılar ve kız İzmir e doğru yola çıktı. Aradan bir gün geçti, iki gün geçti kızdan bir ses yoktu. Oysa İstanbul da birbirlerini görmedikleri anlarda hep telefonda birbirleri ile konuşurlardı. Peki şimdi ne oldu da aramamıştı.. yoksa ailesi mi izin vermemişti. Yada yanlış bir söz mü söyledi yanlış bir şey mi yaptı. Neden aramıyordu. Oğlan onu aramaya çalıştığında her seferinde telefonu kapalıydı. İki hafta , üç hafta , bir ay. Oğlan sonunda kızın onu bıraktığını artık onu istenmediğini düşünmeye başlamıştı ki ansınız bir akşam telefonu çaldı. Telefonu ilk kez ona bu kadar acı acı çalıyormuş gibi geldi. Telefonunun ekranına baktı, arayan oydu. Telefonunu hemen açtı “alo” “alo” telefonda ki ses kızın sesi değildi. Onun ablası olduğunu söyledi. Oğlanın telefonunu kızın rehberinde bulduğunu bir arkadaşı olduğunu tahmin ettiğini söyledi. Oğlan sevgilisiydim diyemedi, “evet bir arkadaşıyım ama ondan uzun zamandır haber alamıyordum” dedi. Ablası kızın yaklaşık bir ay önce İzmir e gelirken bir trafik kazası geçirdiğini üç haftadır komada olduğunu söyleyince oğlan birden dona kadı neden onu aramadığını şimdi anlamıştı fakat ablasının konuşmasından olayın bu kadar olmadığını da anlamıştı. “Kardeşimi geçen gün kaybettik” diyince oğlanın elindeki telefon bir den yere düştü. Duyduklarına inanmamıştı sevdiği , aşık olduğu kız ölmüş olamazdı. Telefondaki ses “alo” diye birkaç kez seslendi fakat oğlanın cevap verecek hali kalmamıştı. Hala inanıyordu. İlk uçakla izmire gitti. Gerçekten ölmüşmüydü. Bunu öğrenmeliydi. Ailesine gittiğinde dünyası bir kere daha yıkıldı. Çünkü duyduklarını hepsi doğruydu. Bittiği gün aşkını toprağa veriyorlardı. Yüreği buna artık dayanamadı ve gözerinden birkaç damla yaş aktı. Onu son bir kez daha görmeliydi. Bunun için cenazeyi arkadan takip etti camiden mezarlığa kadar peşlerindeydi. Mezarlıkta görebileceği bir köşeden onları izledi. Onun yüzünü son bir kez daha gördü. Alçak bir sesle “hoşcakal aşkım, sen bu dünyada sevdiğim tek kişiydin” dedi. Arkasını dönüp mezarlıktan çıkmaya karar verdi. Tam o sırada akrasından bir ses duydu. Bu sesi daha öncede duymuştu , telefonda ölüm haberini veren sesin aynısıydı. Kızın ablası ona seslendi. Oğlan arkasını dönmeden önce gözündeki yaşları sildi. “acaba siz bu kişimisiniz” dedi ve elindeki zarfı gösterdi. Zarfın üzerinde “Biricik aşkıma” yazıyor ve yanında da oğlanın ismi vardı. Oğlan ağlamaklı bir sesle evet o benim dedi. Ablası ona “bunu ölmeden önceki gece yazmış ve size vermemi istemişti” dedi ve zarfı verip uzaklaştı. Oğlan orada mektubu titreyen elleri ile hemen açmaya çalıştı. Mektupta sadece bir iki kelime vardı.
“Aşkım, seni ne kadar çok sevdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum. Herkes iyileşeceğimi söylese de ben öleceğimi biliyorum. Seni son bir kez görebilmek , sana son bir kez dokunabilmeyi ne kadar çok istiyorum ama mümkün olmadığını çok iyi biliyorum. Sana sadece tek bir şey söylemek istiyorum. SENİ SEVİYORUM VE ÖLDÜKTEN SONRA BİLE SEVİCEĞİM. Senden tek bir şey istiyorum. Benim ardımdan hayata küsme. Ona sarıl , benim için sarıl. Olumsuzluklara asla yenilme her zaman güçlü ol o zaman sevgim her zaman yanında olacak ve seni koruyacaktır.
Kalp atışın olmak
Sonra seni hissedebilmek
Bir adımlık zamanda
Bunları şiirinde sen söylemiştin bana bende sana söylüyorum bir adımlık zaman benim için sonsuza kadar sürecek hoşcakal aşkım. ”

Oğlan bu yazıyı okurken göz yaşlarına artık hakim olamıyordu. Aradan yıllar geçti. O mektup hala oğlanın cebinde. Ne zaman bir olay olsa ne zaman üzülse mektubu açar ve yazanları okur üzülmemek için elinden geleni yapar. O zaman sevdiğinin yanında olduğunu bilir...

Bir hikaye belki gerçek belki hayal. Sadece bir hikaye. Sevgi ve aşk üzerine bir hikaye ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tommy
mesaj 22.01.2008 -22:29
İleti #2


Grup: Süper Editör
İleti: 367
Katılım: 18.12.2007
Üye No.: 4
Son Ziyaret
Tarih: 23.11.2008
Saat: 01:55:37
Cinsiyet :
Nereden: Kar$ıyaka



Sol yanım acıdı okuyunca.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ekleyen ellerine, yüreğine sağlık abi acıklı bir hikaye.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!)



Herşey Güzel olacak. Ortalık MyNaklarla çoşacak!!!
KarşıYaka

Her güne GÜZEL SÖZLER
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ucan_kek
mesaj 22.01.2008 -22:41
İleti #3


Grup: Süper Editör
İleti: 469
Katılım: 18.12.2007
Üye No.: 3
Son Ziyaret
Tarih: 30.11.2008
Saat: 13:02:05
Cinsiyet :
Nereden: KsK Çarşı



Okurken duygulandım bu kadar yeter galiba (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ellerine saglık



Go to the top of the page
 
+Quote Post
OriginaL
mesaj 22.01.2008 -22:41
İleti #4


Grup: Süper Editör
İleti: 1,060
Katılım: 18.12.2007
Üye No.: 5
Son Ziyaret
Tarih: 13.10.2008
Saat: 00:16:01
Cinsiyet :



(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Çok güzeldi abim...

Çok sagol, ellerine saglık.





Oradan Bakınca

Neyimi GörebiLiyorSun?

İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...?

ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...?

Görmediğin
Hicbirşeyin
peşine düşme...


Uzak Dur ßenden...!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CetiN
mesaj 22.01.2008 -22:54
İleti #5


Grup: Üyeler
İleti: 112
Katılım: 14.01.2008
Üye No.: 72
Son Ziyaret
Tarih: 13.02.2008
Saat: 22:29:07
Cinsiyet :



okuyan yüreklerinize sağlık arkadaşlar
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nitro_ghost
mesaj 04.02.2008 -14:55
İleti #6


Grup: Üyeler
İleti: 207
Katılım: 01.02.2008
Üye No.: 112
Son Ziyaret
Tarih: 08.10.2008
Saat: 12:49:54
Cinsiyet :
Nereden: kafama gore işte



okurken tüylerim diken diken oldu bittikten sonrada 1dakka duraksadım boyle gercekten ellerine saglik...
Go to the top of the page
 
+Quote Post


Etiketler
Bu içeriğe henüz etiket eklenmemiş

Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

 

Collapse

> Benzer Konular

    Konu Başlığı Yanıtlar Konuyu Başlatan Okunma Son Faaliyet
No New Posts   0 NTVMSNBC 103 14.12.2007 -23:31
Son İleti: NTVMSNBC
No New Posts   0 capcup 625 23.12.2007 -01:38
Son İleti: capcup
No New Posts   1 OriginaL 1,369 09.01.2008 -12:54
Son İleti: OriginaL
No New Posts   0 umutmurat 136 19.01.2008 -01:28
Son İleti: umutmurat
No new   27 umutmurat 519 28.10.2008 -12:07
Son İleti: McRaHLe


Collapse

> Konuya Verilen İnternet Bağlantıları

Sayfa Tarih Ziyaretler
sevgi üzerine gerçek hikayeler - Google'da Ara 21.10.2008 -11:43 1
çalışmak üzerine hikayeler - Google'da Ara 21.10.2008 -20:51 1
sevgi ile bir hikaye - Google'da Ara 22.10.2008 -15:07 1
sadece sevgi - Google'da Ara 26.10.2008 -01:15 1
sevgi ile hikaye başlıklar - Google'da Ara 27.10.2008 -17:37 1
sevgi ile bir hikaye - Google'da Ara 04.11.2008 -17:25 2
sevgi üzerine - Google'da Ara 07.11.2008 -10:34 1
sadece bir hikaye - Google'da Ara 09.11.2008 -22:31 1
sevgi üzerine en güzel hikayeler - Google'da Ara 10.11.2008 -22:19 1
sevgi üzerine çocuk hikayeleri - Google'da Ara 12.11.2008 -02:38 1



RSS Basit Görünüm Tarih: 05.12.2008 -07:37
Konu Arşiv Görünümü
2 3 4 5 6 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 97 98 99 100 101 102 103 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 91 92 93 39 40 86 41 106 122 42 43 44 87 45 46 47 105 48 49 50 51 52 53 88 55 56 54 57 58 59 63 60 61 62 64 65 66 80 81 85 104 69 82 83 84 70 71 89 90 94 95 96 68 67 130 131 138 132 134 136 133 135 137 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 121 117 118 119 120 123 124 125 126 127 128 129 72 73 74 75 76 79 77 78

Desteklediklerimiz
Forum Ayrıntı | adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması


Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir.