Bir Smileyin Biyografisi |
![]() ![]() |
Bir Smileyin Biyografisi |
18.12.2007 -23:22
|
|||||
![]()
|
Daha küçücükken okul korosuna katılarak müziği ne kadar sevdiğini gösterdi.
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Küçüklüğünden beri hep hayali şarkıcı olmaktı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ama babası onun şarkıcı olmasını istemiyordu. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Smiley geceler boyu ağladı ve sonunda babasını ikna etti. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Artık smiley smiley alemininde en önde gelen isimlerinden biriydi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Hayranları onun şarkılarıyla coşuyordu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Özellikle genç kız smileylerin ilgisi çok hoşuna gidiyordu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ama bir gün hiç umadığı bir anda aşık oldu........ (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Genç kız onu istemiyordu ne yaptıysa gönlünü alamadı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) En sonunda ona serenat yaparak kızın gönlünü çalmayı başardı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Kısa bir süre sonra evlendiler ve çok mutlular (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ve...... sonuç-->(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) nur topu gibi bi çocukları oldu... ![]() |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -14:49
|
|||||
![]()
|
bu da benden....
smileycan küçücük şeker bir veletti (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) babasının aldığı oyuncak arabayka oynar (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) annesinin aldığı balonu evcil köpek gibi sokaklarda gezdirirdi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) büyüyordu ve kişiliğini arıyordu ama bir türlü bulamıyordu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) önce tlevizyonda duyduğu pkk ya katılıp peşmerge oldu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sonraları ise yaptığının yanlış olduğunu anlayıp eve dönüş yasasından yararlanıp tövbe etti (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) çok üzgündü smileycan ve kendisine bir uğraş bulmak istiyordu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) düşündü düşündü ve bulduuuu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sonunda hokkabaz olmaya karar verdi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ünlüler sirkinde işe başladı ama ilk gece elindeki topları pakize suda nın kafasına düşürünce işte kovuldu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) sonra boksör olmay karar verdi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ama.......yine hezimet (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bilgisayarda boks maçı yaparken kumar sitelerinde herşeyini kaybetti (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -14:51
|
|||||
![]()
|
yılmadı smileycan aşık oldu
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) karşılık da buldu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ama bir süre sonra ilişkinin monotolaştığı iddiasıyla ilişkiyi kafasında bitirdi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) atrık hayatı cidiye almıyordu smileycan (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ve o bar senin bu bar beim şeklinde dolaşıyordu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) artık ciks takılıyor (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) abazalık yapıyordu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) allah cızırtını versin smileycan (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -15:07
|
|||||
![]()
|
Heheh süper olmuş marmaralı seninkinede çok çok güldüm okurken (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Fakat seninki tommy'ninkine göre daha bi karamsar. (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -15:30
|
|||||
![]()
|
nabıyım admin abi koyduğun smileylerden ancak bu çıktı hehehhe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
28.12.2007 -17:56
|
|||||
![]()
|
marmaralı bence senınkı daha ıyı olmus elıne saglık (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 05.12.2008 -04:59 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |