AMERİKAN GANGSTERİ, Dram - Suç |
![]() ![]() |
AMERİKAN GANGSTERİ, Dram - Suç |
18.01.2008 -02:04
|
|||||
![]()
|
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) AMERİKAN GANGSTERİ Orjinal Adı: American Gangster Yönetmen: Ridley Scott Oyuncular: Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, Josh Brolin Senaryo: Steven Zaillian Görüntü Yönetmeni: Harris Savides Müzik: Marc Streitenfeld Kurgu: Pietro Scalia Tür: Dram - Suç Süre: 157 Dk. Yapım: 2007 - ABD Dağıtımcı: UIP Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! Gösterim tarihi: 18 Ocak 2008 Resmi Web Sitesi: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Editörün Notu: Bu seneki OSCAR'ların fazvorisi. Uyuşturucu ticaretinin en acımasız gangsteri olarak tanınan Frank Lucas’ın Harlem sokaklarından başlayıp suç dünyasının zirvelerine tırmanışı. Konu: Frank Lucas (Denzel Washington) geçimini Harlem’in öndegelen gangsterlerinden birisinin şoförlüğünü yaparak kazanmaktadır. Patronu öldükten sonra pratik zekasını ve katı iş ahlakı kodlarını kullanarak hızla yükselir ve New York’un en güçlü mafya patronlarından birisi haline gelir. Bu arada Richie Roberts (Russell Crowe) adlı deneyimli bir polis, kentteki organize suç örgütlerinin tepe noktasında bir değişim olduğunu sezinlemiş, Lucas’ı adaletin karşısına getirmenin yollarını aramaya başlamıştır. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Sineport ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
18.01.2008 -02:47
|
|||||
![]()
|
![]() |
||||
|
|
|||||
18.01.2008 -16:55
|
|||||
![]()
|
QUOTE (tommy @ 17.01.2008 -23:47)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Bu adam oynadığı her filmin hakkını veriyor.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Bende bu adamın oyunculuğu seviyorum. Filmi izlemeye çalışacağım, bilgiler için teşekkürler original. ![]() |
||||
|
|
|||||
18.01.2008 -17:17
|
|||||
![]()
|
Katılıyorum size, film oldukça iddialı. E bir izleyelim bakalım.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Rica ederim bu arada. ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
26.01.2008 -20:29
|
|||||
![]()
|
Filmi indirdim bakalım izleyeceğim bende merak ediyorum, Russel Crowe ve Denzel Washington varsa filmin güzel olduğu garantidir..
|
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
|
Basit Görünüm | Tarih: 05.12.2008 -06:19 |
|
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir. |