BENİM AŞK PASTAM, Dram - Romantik |
![]() ![]() |
BENİM AŞK PASTAM, Dram - Romantik |
18.01.2008 -02:00
|
|||||
![]()
|
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) BENİM AŞK PASTAM Orjinal Adı: My Blueberry Nights Yönetmen: Wong Kar Wai Oyuncular: Norah Jones, Jude Law, David Strathairn, Rachel Weisz, Natalie Portman Senaryo: Wong Kar Wai, Lawrence Block Görüntü Yönetmeni: Darius Khondji Müzik: Ivan Kljajic Kurgu: William Chang Tür: Dram - Romantik Süre: 110 Dk. Yapım: 2008 - Fransa/Hong Kong Dağıtımcı: Pinema Film Gösterim tarihi: 11 Ocak 2008 Resmi Web Sitesi: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz! (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Editörün Notu: Güzel ve genç bir kadının gerçek aşkı bulması için çıktığı yolculuğa dair büyülü bir hikaye... Konu: Hong Kong’lu yönetmen Wong Kar Wai İngilizce olarak çektiği ilk filmi, gönül yarası ve yeni başlangıç arasındaki mesafede dramatik bir gezintiye çıkarıyor. Kalbi kırılan Elizabeth (Norah Jones) yaşadıklarının ardından hayatındaki her şeyi, rüyasını ve duygusal olarak yakınlaşmaya başladığı arkadaşı Jeremy’i (Jude Law) geride bırakarak kırık kalbini düzeltebilecek bir şeyler bulmak amacıyla Amerika boyunca bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor. Seyahati boyunca garsonluk yapıyor ve Memphis’te kendisinden çok daha fazla üzüntülü ve sorun yaşayan bir polis olan Arnie (David Strathain) ve eşi Sue Lynne (Rachel Weisz) ve babasıyla sorunları olan, kumarbaz Leslie (Natalie Portman) ile tanışıyor. Elizabeth bu kişileri tanıdıkça yalnızlığın ve yoksunluğun gerçek derinliğine tanık oluyor ve aslında bu yolculuğun aradığının bir parçası olduğunu anlamaya başlıyor. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Sineport ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |
Konuya Verilen İnternet Bağlantıları
| Sayfa | Tarih | Ziyaretler |
|---|---|---|
| benim aşk pastam duvar kağıtları - Google'da Ara | 10.11.2008 -21:07 | 1 |
| resimli basit pastalarım - Google'da Ara | 16.11.2008 -21:16 | 1 |
|
Basit Görünüm | Tarih: 05.12.2008 -08:05 |