Adminim Acaba Bakar mısın ? |
![]() ![]() |
Adminim Acaba Bakar mısın ? |
04.03.2008 -20:03
|
|||||
![]()
|
Forum oyunları ile igili bir öneri sunmak istiyorum. O kadar çok konu açılıyorki fazlalık oluyor bence. Oyunlar 10 msj ı geçmedigi zaman silsek mi acaba ? Hem böylelikle fazla konudan kurtulmuş olur. İlgilenirsen çok sevincem (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
05.03.2008 -03:42
|
|||||
![]()
|
O bölümde konuları açma, onaylama yetkizi zaten editörlerimizde. Dolayısıyla senin tavsiyenin uygulamasını bölüm modları yapıcaktır (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) yada özel mesaj ile onlara aktarabilirsin (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
09.03.2008 -15:02
|
|||||
![]()
|
Bu konuda ben de sıkıntıdayım gereksiz oynanmayan oyun çok var.Oyüzden izniniz olursa ki itiraz edecekmiş gibi gözükmüyorsunuz ben siliyorum oynanmayan oyunları...Sevgiler (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Temiz bir mynak için iş başına marmaralı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |