Mynak' yeniden kavuşmanın verdiği sevinci paylaşın, mynakım canım benim seni ben pek çok severim :rolleyes: |
![]() ![]() |
Mynak' yeniden kavuşmanın verdiği sevinci paylaşın, mynakım canım benim seni ben pek çok severim :rolleyes: |
20.12.2007 -02:05
|
|||||
![]()
|
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun süredir mynakımıza giremiyorduk...Şimdi duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım mı? Yeniden buralarda olmak nasıl bir duygu? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:03
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ Dec 19 2007, 11:05 PM)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun süredir mynakımıza giremiyorduk...Şimdi duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım mı? Yeniden buralarda olmak nasıl bir duygu? (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bende bu konuyu açmanı bekliyodum hatta aradım bi kaç yerii (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ya ya ya şa şa şa mynakımız çok yaşa (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) mynaksız bi gün 1 asıra bedel admin e tekrar teşekkürler her gün ne zaman açılacak kaygısından kurtardıı bizleri (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:10
|
|||||
![]()
|
cücük senle çalışma yapalım mynak için şarkı besteleyelim bea becerebilir miyiz ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:20
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ Dec 20 2007, 02:10 PM)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! cücük senle çalışma yapalım mynak için şarkı besteleyelim bea becerebilir miyiz ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) olar olar hemen zaten bizim peder senin sesini beğendi peder saz çalar amca org ben darbuka sen de şarkı söle işte olar mı ? haa bide binnaz bulmak lazım ... ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:23
|
|||||
![]()
|
binnaz mı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:26
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ Dec 20 2007, 02:23 PM)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! binnaz mı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) eet beyenemedin mi ? buluruz bi yerden yaa ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:28
|
|||||
![]()
|
o ne işe yarıcak ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -17:32
|
|||||
![]()
|
QUOTE (marmarali @ Dec 20 2007, 02:28 PM)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! o ne işe yarıcak ki (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ya şimdi sen şarkı sölücen ya gessin arada şıngır mıngır oynasın ben atım arap çalarım oynar o bişi yapmaz merak etme zararsız dır ![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -21:59
|
|||||
![]()
|
sonunda mynakımıza kavuştuk (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hele (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın...[font="Comic Sans MS"][/font][color="#48D1CC"][/color]
|
||||
|
|
|||||
20.12.2007 -23:51
|
|||||
|
Holeyy (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bende geldim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) özlemişim ya sitesi (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() |
||||
|
|
|||||
21.12.2007 -11:12
|
|||||
![]()
|
caapp cuuuppp mavviilliiiii hoş geldinizzz (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
29.12.2007 -16:01
|
|||||
![]()
|
OOOO herkes burda ya bir ben eksigim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) Binnaz ben olurum marmaralı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) MyNak ım benım biricik sevgilim söle senden başka kimim var benim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
29.12.2007 -16:17
|
|||||
![]()
|
madem bestelerle gidiyoruz.(IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
Yıllar yılı haykırsakta forumlarda mynak gibi hiçbir forum anlatamaz sana olan sevgimizi sensiz sanal alem neye yarar neyleyim internette olup... Mynaktaysak cennet biz cehennemi kapıları.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
30.12.2007 -14:10
|
|||||
![]()
|
ToMMyy döktürmüş yine KsK bestesi hehe (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() |
||||
|
|
|||||
30.12.2007 -17:06
|
|||||
![]()
|
takım bestesi dememiştik biz yapsak beste değil destan olur efsane olur ....ESKİŞEHİR....
![]() DeLiKaNLı AdAmIn TuTTuĞu TaKıM NuFuS CüZDaNıN Da YaZaR ... ESKİŞEHİRSPOR ___Es-eS___
||||
|
|
|||||
20.01.2008 -19:51
|
|||||
![]()
|
Konular Açardık Biz Aylar Önce
Hiç Yoktu Hesapta AyrıLık Bizce Bilirsin Ne Kadar Mod. Olmak İsterdik En MyNaK ŞekiLde Bu MyNaK Sitede Uymadı İdare Edin (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
20.01.2008 -22:23
|
|||||
![]()
|
girL sana ıhtıyacımız vaR hLL oLsun eLın yatkın bu ısLere ama sanırım rap dınLıyosun
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
21.01.2008 -20:11
|
|||||
![]()
|
QUOTE (MogaLLaN @ 20.01.2008 -20:23)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! girL sana ıhtıyacımız vaR hLL oLsun eLın yatkın bu ısLere ama sanırım rap dınLıyosun saolasın (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) evet rap dinliyorum türkiyenin en son mcsiyim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |