kedİleR, bulun bakalım |
![]() ![]() |
kedİleR, bulun bakalım |
02.01.2008 -18:51
|
|||||
![]()
|
Bir otobuste 7 cocuk var her cocugun 7 ser cantası var her cantada 7 buyuk kedi var her kedının 7 kucuk kedısı var her kedının 4 ayagı var (sizce bu otobuste kac tane ayak var (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) )bulunda gorım:D:D ![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -11:36
|
|||||
![]()
|
7x2 çocukların ayağı =14
2 tane şoförün var 7 büyük kedi 7x4 =28 7x7=49 küçük kedi sayısı 49x4 = 196 küçük kedilerin ayakları toplam=14+2+28+196=240 (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) doğru mu (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -16:24
|
|||||
![]()
|
yanlıs ıyı oku bakıyım
her cocugun 7 ser cantası vaR.her kedının 7 kucuk kedısı var ![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -16:25
|
|||||
![]()
|
banada ılk senın gıbı olmustu marmaralım merak etmeama ben 1 gun ugrastım
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
03.01.2008 -16:25
|
|||||
![]()
|
banada ılk senın gıbı olmustu marmaralım merak etmeama ben 1 gun ugrastım
![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -02:43
|
|||||
![]()
|
O zaman şööle
7x2=14 çocuk ayağı+2 şöför =16 insan ayağı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) bir çocuktaki bir çanta içinde 7 büyük kedi her büyük kedinin de 7 küçük kedisi varsa bir çantada 7 büyük 49 küçük kedi vardır.bir çanta başına toplam kedi 7+49=56 o zaman bir çantadaki ayak sayısı 56x4 =224 7 çocukta toplam 49 çanta var o zaman 224 x 49 =10976 kedi ayağı var (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) o zaman kedi + insan ayakları 10976+16 =10992 mi?? (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -15:36
|
|||||
![]()
|
ya gercekten zekan konusunda bısey dıyemıycem aslında cok akıllısın ama bence bu soruya onem vermıyosun (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -15:37
|
|||||
![]()
|
cok ama cok yaklastın ıstersen cvabı solıyebılırım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
04.01.2008 -17:37
|
|||||
![]()
|
14+1372+9604 = 109 90 mı?
![]() |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -01:33
|
|||||
![]()
|
toommy çık aradan hırs yaptım (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) kim önem vermiyo bea (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) tommy ve diğerleri bu topikte kimseyi görmeyecem (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ben çözmeliyim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ehehhehe sakın cevabı vermeyin yaaa eğlencesi kaçıyo (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) bulçam (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
05.01.2008 -19:00
|
|||||
![]()
|
10 976 olabilir mi ben böle buldum deilse de başka bişe wardır bu soruda kesin (= ayrıca o nası bi otobüstür onu anlamış deilim (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) ha bide şöför de warsa ki onun da ayakları varsa 10.978 olabilir. (=
![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -15:00
|
|||||
![]()
|
[b]tommy dagattın oratalıgı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
7x7=49 çanta 7x49=343 buyuk kdı 7x343=2401 yavru kedı 343+2401=2744 toplam kedı 4x2744=10976 kedı ayagı sayısı 7x2=14 cocuk ayagı sayısı 14+10976=10990 ayak sayısı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) [/b] ![]() Errare humanum est, in errore perservare stultum - Seneca Anlamı: Hata yapmak insancadır, aynı hatayı yapmakta ısrarcı olmaksa aptalcadır. ![]() |
||||
|
|
|||||
06.01.2008 -15:21
|
|||||
![]()
|
QUOTE (MogaLLaN @ 06.01.2008 -12:00)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! [b]tommy dagattın oratalıgı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) 7x7=49 çanta 7x49=343 buyuk kdı 7x343=2401 yavru kedı 343+2401=2744 toplam kedı 4x2744=10976 kedı ayagı sayısı 7x2=14 cocuk ayagı sayısı 14+10976=10990 ayak sayısı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) [/b] Teveccünüz.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Çalışıyor kafa yapıyorum yaa (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Marmaralı üzülme eminim yapıcaksın birgün sende.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() |
||||
|
|
|||||
07.01.2008 -16:51
|
|||||
![]()
|
BUNUN BASKA BI YERDEN BAKMANLA ILGISI YOK DEMI TOMMY (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
08.01.2008 -11:45
|
|||||
![]()
|
arkadaşımız çok ugraşmış ama ben bu soruyu çozersem zaten marmara üni den teklf alırdım gel oku diye
![]() |
||||
|
|
|||||
08.01.2008 -12:20
|
|||||
![]()
|
tommy kesin kopya çekti (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) öğretmenim yaa ama bana kanaat kullanın (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) pis tommy kaka tommyy bööööö (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) beni marmaraya aldılar da nooldu hala çözemiom ölcem ben bırakın beni (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
git canımıza minnet diyomuşsunuz hihihi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
08.01.2008 -23:07
|
|||||
![]()
|
yok cnm o kadarda zor bısı degıl benden hepınıze pekıyı (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -08:31
|
|||||
![]()
|
ya bi dakka çözümü inceledim ben şöförün ayklarını hesaba katmamışsınız (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) hatalı bu soru (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
şöförün ayağı mı yok (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) hayır yani yoksa arabayı nasıl kullanıyo (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) cevap bekliyorum (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() Takdir-i Huda kuvve-i bazu ile sönmez ! Bir şem'a ki Mevla yaka üflemekle sönmez ! Ben bir istisnayım , evren içinde '' istisnalar kaideyi bozmaz'' lafına inat ... Kaideyi bozmaya çalışan bir istisna ... Yüce ve büyük düşünür; AnTiDePrEsAnYuS Nam-ı değer(siz) marmaralı ![]() Bi öptüm kurbağa oldu prensim :( LOST un Türk versiyonu yapılsın =) Adı HÖST olsun =) Ünlüler adası olsun =) BuGüN bAyRaM eRkEn KaLkIn CÜCÜKler |
||||
|
|
|||||
11.01.2008 -22:48
|
||
![]()
|