Mahşer-i Cümbüş Fun Club |
![]() ![]() |
Mahşer-i Cümbüş Fun Club |
22.01.2008 -23:13
|
|||||
![]()
|
*Mahşer-i Cümbüş hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? *Ne zamnadan beri izliyorsunuz? *Favori Grubunuz hangisi? *Tiyaro sporunun düzenledği gösterilere gittniz mi? * Kimdir? Mahşer-i Cümbüş, 2001 yılı Mayıs ayında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih ? Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından kuruldu. Aynı yıl Eylül ayında Ankara Tenedos kafede ? Tiyatro Sporu ? gösterilerine başladı. Mahşer-i Cümbüş 2003 yılının Ağustos ayında İstanbul?a taşınarak faaliyetlerini İstanbul?da sürdürdü. Mahşer-i Cümbüş kurulduğu günden bu yana Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde gösteriler sergiledi ve festivallere katıldı. Türkiye?de Doğaçlama Tiyatrosunun öncülerinden olan Mahşer-i Cümbüş, Doğaçlama Tiyatrosunun gösteri biçimlerinden biri olan ? Tiyatro Sporu ? nu Türkiye?de ilk defa seyirci ile buluşturdu. Ekip bugüne kadar 250'?nin üzerinde ?Tiyatro Sporu? gösterisi yapdı. 12 Uluslararası Tiyatro Festivalinde Türkiye'yi temsil etti. Kuruluşunun 5. Yılında kendi sahnesi " Mahşer-i Cümbüş Hayalhanesi " ni açtı. Mahşer-i Cümbüş Oyuncuları [B]- Türkiye?yi ?Modern Doğaçlama Tiyatro? ile tanıştırdılar. [/B] [B]- Kuruluşunun beşinci yılında kendi sahneleri, Doğaçlama tiyatronun mabedi, ?Hayalhane?yi açtılar! - 400?ün üzerinde ?Tiyatro Sporu? gösterisi yaptılar! - 50?nin üzerinde ?Beyin Fırtınası? gösterisi yaptılar! - Türkiye?nin ilk ve tek doğaçlama televizyon şov?u ?Anında Görüntü Show? izleyiciyle buluşturdular! - Onlar bir geleneğin temsilcileri! - Onlar geri dönmeyecek bir düş - Onlar Mahşer-i Cümbüş [/B] Teknik Ekip Gelelim Mahşer-i Cümbüş MyNakLarına Bendeniz Tommy Orjinal Orginal chuQentay Bitro_ghost kanaryam ![]() |
||||
|
|
|||||
22.01.2008 -23:41
|
|||||
![]()
|
Beni de ekle Tommyy, fanatiğiyim bu grubun.
Program Fox Tv ye gectiginden beri izliyorum. Gerçekten harikalar. Hepsi ayrı yetenek, çok iyi yapıyorlar işlerini. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Tiyatroyu özellikle genc nesile daha çok sevdirdiklerini ve bu sanat dalının ilgi görmesinde payları oldugunu düsünüyorum. Özellikle su son dönem. Hepsine benden (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:14
|
|||||
![]()
|
Hemen dedim bende ekleyeyim fotoğraflarından.
Yiğit Arı (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:19
|
|||||
![]()
|
Dilek Çelebi (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:23
|
|||||
![]()
|
Burak Satıbol (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:26
|
|||||
![]()
|
Özlem Türay ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:29
|
|||||
![]()
|
Ayhan Taş ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:32
|
|||||
![]()
|
Ayça Işıldar ![]() ![]() Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?Teni mi...? HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... Uzak Dur ßenden...! |
||||
|
|
|||||
23.01.2008 -00:40
|
|||||
![]()
|
QUOTE (OriginaL @ 22.01.2008 -20:41)
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz! Beni de ekle Tommyy, fanatiğiyim bu grubun. Program Fox Tv ye gectiginden beri izliyorum. Gerçekten harikalar. Hepsi ayrı yetenek, çok iyi yapıyorlar işlerini. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Tiyatroyu özellikle genc nesile daha çok sevdirdiklerini ve bu sanat dalının ilgi görmesinde payları oldugunu düsünüyorum. Özellikle su son dönem. Hepsine benden (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Sözlerine teker teker katılıyorum abla. Hepsi ayrı bir yetenekten tutup, gençlere tiyatroyu sevdirmesene kadar olan her sözüne katılıyorum... Fakat Dilek ve Burak'ın yeri bende ayrı.(IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Ayrıca clubı acan ben çiçekler onlara. (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) Resimler için teşşekürler abla. ![]() |
||||
|
|
|||||
28.01.2008 -14:21
|
|||||
|
mahser-i cumbus'u gectim, ben felaket bir dilek hayrani oldum ciktim.
hayalhane'ye her gidisimde gozlerimi ustunden alamiyorum. gidip allah'in emri ile isteyecegim sanirim (IMG: Linkleri Görebilmek İçin Üye Olunuz!) |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -14:22
|
|||||
|
gercekten superler yaaa ben boyle bi dogaclama gormedim ozellikle burak satıbola bayılıyorum super bi kişilik zaten resimlerdede en fazla yeri o kaplıyor:) starda yayınlanırken tek tuk yakalarsam izliyodum ama fox ta kacırmıyorum supersiniz devam edin:)
|
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -15:14
|
|||||
![]()
|
bana sorarsanız çümübş taraftarıyım ve dilek ÇELEBİ yı çok sevıyorum ama yınede nasıl bır doğaçlama yapılıolar hayretle izlıyorum .... (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!) (IMG:
Linkleri Görebilmek
İçin Üye Olunuz!)
![]() ![]() Siyahlar ve ben.. Belki karanlıklardan kopup gelen ışıktır yüreğini ısıtan.. Kara peçelere gömdüm yalnızlığımı.. .............................. ................... .......... |
||||
|
|
|||||
04.02.2008 -16:10
|
|||||
![]()
|
Dilek ve Burak sanırım herkesin 2 yıldızı.
Kanaryam Mahşeri Cümbüş takım yani 6da aynı takımlar değişiyor bazen Cümbüşte oluyor Dilek bazen ise Mahşer'de. ![]() |
||||
|
|
|||||
![]() ![]() |