A Milli Takımımız ile eşleşen İsviçre'de bazı oyuncular yine savaş naraları atmaya başladı.. İŞTE DETAYLAR!..
Başta Hakan Yakın olmak üzere birçok İsviçreli futbolcu, sağduyulu açıklamalar yaptı. Ancak aralarında Cabanas gibi savaş naraları atmaya devam eden de var
Akşam'ın haberine göre İsviçreli futbolcular, kura çekimi ile ilgili olarak faklı yorumlar yaptı. İsviçre forması giyen Hakan Yakın, Türkiye yerine başka bir rakiple eşleşmeyi dilediğini söylerken, Şükrü Saracoğlu’ndaki olaylı maçın kahramanı olan Benjamin Huggel, olayları unutmak istediğini vurguladı. Olaylarda kavgaya karışmayan oyuncular ise daha sert ifadeler kullandı.
Pascal Zuberbühler: “Türkleri yenebiliriz, yenmemiz lazım”.
Cabanas: “Süper. Türkiye karşısında gaza basarız. 2 yıl önce dağıtmıştık. Evimizde paketleriz”.
Frei: “Türkler olağanüstü motive olacak ve kesinlikle bizi yenmek isteyecekler”.
Daniel Gygax: “Türkler’i biliyorum! Kura çekiminde Fatih Terim’in nasıl güldüğünü gördüm. Türkler intikam almak istiyor”.
Hakan Yakın: “Görev başarılabilir. Başka bir rakibi Türkiye’ye tercih ederdim. Aile, arkadaşlar, kolay olmayacak”.
Benjamin Huggel: “Nahoş bir grup. Türkiye ile olan tarih benim için geçti. Unutup gömmemiz gerekiyor. Önümüze bakalım”.