http://img260.imageshack.us/img260/5254/20...icellammcs8.jpg

Force India pilotu olabilmek için cebinden para ödemeye hazır olduğu iddia edilen Fisichella, ''10 milyonum olsa Formula 1'i evimde televizyondan seyrederim'' dedi.

Fisichella, kendi web sitesinde (www.giancarlofisichella.com) yaptığı açıklamada, Force India pilotu olabilmek için cebinden para ödemeye hazır olduğu iddialarını yalanladı.

İtalyan pilot, "ben yarışmak için para ödemem, yarışmam için bana para ödenir. Ben takıma sponsor bulmam, takım bana sponsor bulur" dedi.

Fisichella, "medyadaki yaratıcı arkadaşlara hatırlatma" başlığıyla üç madde halinde sıraladığı açıklamasında, "eğer 10 milyonum olsaydı F1'i evimde televizyondan seyrederdim" ifadesini kullandı.

Giancarlo Fisichella'nın yeni sezonda Force India'da Adrian Sutil'in partneri olacağı yönündeki haberler medyada yer bulmaya devam ediyor.

34 yaşındaki Fisichella'nın Formula 1 kariyerine Hint takımında devam edeceğini yazan Avusturya gazetesi Kronen Zeitung'dan sonra, Hindistan merkezli Times Group bünyesinde İngilizce yayın yapan Times Now televizyon kanalı da bu iddiaya katıldı.

Haberde, Fisichella'nın deneyimli olması nedeniyle takım patronu Vijay Mallya tarafından tercih edildiği belirtildi.

Force India'nın 2008 sezonundaki yarış pilotlarını gelecek hafta açıklaması bekleniyor.