Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Sevgilisini Yedi
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Garip Olaylar
marmarali
ABD’de bir genç ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü. Parçalara ayırdı ve suda haşlayıp yedi. Sonra polisi arayıp, teslim oldu

Polise herşeyi anlattı

ABD dün sevgilisini yiyen yamyam dehşetiyle sarsıldı. Teksas eyaletinde yaşayan 25 yaşındaki Christopher Lee McCuin, 21 yaşındaki sevgilisi Jana Shearer, ayrılmak isteyince genç kızı evinden kaçırdı. Annesinin evine götürdükten sonra da bıçaklayarak öldürdü. Sonra vücudunu parçalara ayırdı ve kaynatarak yemek yaptı. Yamyam katil telefonda polise cinayeti nasıl işlediğini de tüm detaylarıyla anlattı.

Mutfakta ürküten manzara

Olay yerine gelen polis, Jana’nın parçalara ayrılmış cesediyle karşılaştı. Genç kızın bir gözü tencerenin içinde bulundu. Mutfak masasının üzerinde ise kızın parçalara ayrılmış etleri duruyordu. McCuin’in annesi ceset parçalarını garajda görünce evi terk ettiği ortaya çıktı. Tutuklanan Christopher idamla yargılanacak. Adamın psikolojik bozukluğu olmadığı açıklandı.
umutmurat
aman allahım demekki insan bazen insanlıktan uzaklaşabılıyo
OriginaL
Sanırım insan degilmiş bu zaten... dry.gif
VINDIESEL
Hannibal film değilmiymiş.. ohmy.gif way bizde film die izlioz uehauheuah laugh.gif
arapmustafa
HALİMİZE BAZEN ŞÜKÜR EDİYORUM VARYA TÜRKİYEDE HİÇ BÖYLE BİR DURUM OLMADI YAMYAM ABD LİLER ZATEN YEDİLER IRAKTA FAZLACA İNSAN
MogaLLaN
ınsanın gercek yuzu hersey bunları gerektırıyo piskolojık bozuklugu yok ama o anlık korkuyla yapmıs olabılır ben olsam hepsını yerdım eger tabı onu yok etmek ıstıyosam ama bunda bısey var yıyebıldıgım kadar demıs oynak bu oynak
VINDIESEL
ya yok yemek sorun değilde.. sevgili yenmez be abi.. Şimdi afedersiniz onu cıkardıktan sonra sifonu cekerken insanın vicdanı sızlar be. yahoo.gif
marmarali
ayrılık kolay deil
onu gel sen bana sor
günlerim yanlız seni pişirmekle geçiyor laugh.gif
tava ayırdı bizi elimizden ne gelir
sabrın sonu selamettir
kesilen et afiyetle yenir tongue.gif laugh.gif
MogaLLaN
mangaL yaparız marmaralım bız senınLe bi gun artık biggrin.gif
arapmustafa
şu sifon cekme işi çok hoşuma gitti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module