Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Meyveni Seç Karakterini Söylesin
Mynak.Com > Geyikoloji > Komik Yazılar

marmarali
DİKKAT!!!! Lütfen testi yapmadan önce sonuçları okumayınız!!!!
İşte karakterinizi öğrenmek için süper bir fırsat....
Şimdi hayal edin: Ormandasın, nehrin kenarında yürüyorsun. Bir klübe görüyorsun.Kapıyı itip açıyorsun.Sağ tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanın etrafında 7 küçük sandalye var.Masanın ortasındaki meyve tabağındada 5 çeşit meyve var :

a.Elma
b.Muz
c.Çilek
d.Şeftali
e.Portakal

Hangi meyveyi seçersin?Seçeceğin meyve karakterin hakkında bilgi verecek...

İşte Sonuçlar:
a.Elma seçtiysen: Bu demektirki sen elma seven birisin
b.Muzu seçtiysen: Bu demektir ki sen muz seven birisin
c.Çilek seçtiysen: Bu demektir ki sen çilek seven birisin
d.Şeftaliyi seçtiysen: Bu demektirki sen şeftali seven birisin
e.Portakal seçtiysen: Bu demektirki sen portakal seven birisin

tongue.gif laugh.gif tongue.gif biggrin.gif
admin
tongue.gif tongue.gif Aşağı iniyorum acaba cevap anahtarı varmı başka diye. jeton sonradan düştü sabahın 6sında tongue.gif biggrin.gif
ucan_kek
Ya bi git ya biggrin.gif kesin kendi kafandan yazmışsındır biggrin.gif Deli ya MyNak seni
marmarali
ahahahha biggrin.gif ben bu kadar komplike hikayeler yazmıyorum biliyorsun hamurişi biggrin.gif admin öldürdün beni burda ya in bakalım explorer'ın derinliklerine belki başka birşey bulursun tongue.gif yani şunca zaman oldu hala benim açtığım başlıklarda mantık arıyorsunuz tongue.gif laugh.gif ppeessss biggrin.gif
ucan_kek
Napalım belki düzelmiştir diyoruz da pek gelişme yok cık düzelmicen sen biggrin.gif tongue.gif nese artık seni böle kabul etcez biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
marmarali
ay gözlerim yaşardııı biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.