Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Hangi Takımlısınız ??
Mynak.Com > Spor > Futbol > Diğer Takımlar
umutmurat
selam sevgılı mynak uyelerı hangı takım taraftarıyız soleyelım bakalım herkes cevaplarsa sevınırım kazanan.gif
umutmurat
oncelıkle kendım takımımın renklerınden bırı olan sıyah kadar koyu bır BESIKTAS taraftarıyım
tommy
only Karşıyaka. wink.gif
umutmurat
sevgılı tomy tamam karsıyakada asıl takımın ne onlar yalan seyler
ucan_kek
Karşıyaka yalan degil bir tutkudur smile.gif
umutmurat
arkadasım su zamanda 3 buyuklerden gerısı yalan ama saygı duyuyorum
ucan_kek
Türkiye de bilmem kaç tane takım var sen Beşiktaşa aşıksın başkası fenere bir başkası Galatasaraya bizim tutkumuzda
KARŞIYAKA
umutmurat
eyvallah karsıyakalılar su an arap mustafanın onlıne olmasını cok ısterdım aradıgım cevap ondaa oda koyu taraftardırr
arapmustafa
FENER BAHÇE
sr_fatih
Başka diyenlere inat sadece ESKİŞEHİRSPOR

ANBİ-ZANS
maydanoz

FENERBAHÇE:...

KAFSİN-KAF
arapmustafa
maydonoz sende mi ksk densin neresinde ot ueruyorsun ksk nin merak ettim
maydanoz
Bostanlı...................
tommy
QUOTE(umutmurat @ 07.01.2008 -15:37) *
sevgılı tomy tamam karsıyakada asıl takımın ne onlar yalan seyler

Asıl yalan olan 3 büyük aşkıdır... Hiç bir maçına gitmeden tv da izlediğin bir takıma aşık olmak...

Sen hiç canlı görmediğim nefesini hissetmediğin bir kıza aşık olur musun? Ben olmam...

Diyeceksin ki başarısı yook, kaç şampiyonluğu var neyini seviyorsun... Asıl sevgi de burada başlıyor zaten... Biz en kötü zamanında destekcisiyiz bizanstan 3 takım 2.lige düşsün onbinlerce taraftarını bugun kaybeder. Çübkü gerçek taraftar değiller. Hem zaten sevdiğin insan senin gözünden dünyanın en güzeli değil midir? İşte Karşıyakamda benim için öyle en güzeli en iyisi.wink.gif

Karşıyaka'dan gerisi yalan.
umutmurat
tommy damarima bastin iste sen besiktasliligi bilmiyorsun bilemezsinde izmirdeki hic bi macini kacirmam bu biiiiirr kotu gununde iyi gununde biz bu takima asigiz bu ikiiiiiiiii lisansli urunlerine verdigim paralarda canim hic yanmadi hepsi takimim icin bu ucccccccccccccccccc inanki nufus cuzdanimda dogum yerinin besiktas yazmasini okadar isterdinmki bence tek eksiklik bu olsa gerek insan bir cok takimi sever ama kimse besiktasli gibi takimini sevemezzzzzzzzz
tommy
Etrafına bak o zaman beşiktaşlı, fenerli, galatasaraylı olduğunu iddaa eden çocuklarla, büyüklerle dolu...

Beşiktaş sevdalılarına lafım yok ama esas sevdalila anadolu klup sevdalilaridir.wink.gif Çünkü hiçbir karşılık beklemeden sevmiştir... Beşiktaşı nasıl sevdin sen hiç düşündün mü? 3 büyüklerden bi takım medyanın gözü önünde olmasaydı, şampiyonluklar yaşamasaydı, tanırmıydın o takımı severmiydin?
sr_fatih
QUOTE(tommy @ 12.01.2008 -20:57) *
Etrafına bak o zaman beşiktaşlı, fenerli, galatasaraylı olduğunu iddaa eden çocuklarla, büyüklerle dolu...

Beşiktaş sevdalılarına lafım yok ama esas sevdalila anadolu klup sevdalilaridir.wink.gif Çünkü hiçbir karşılık beklemeden sevmiştir... Beşiktaşı nasıl sevdin sen hiç düşündün mü? 3 büyüklerden bi takım medyanın gözü önünde olmasaydı, şampiyonluklar yaşamasaydı, tanırmıydın o takımı severmiydin?

tüm benliğimle tommy 'e katılıyorum

Anadolu klüplerinde takım sevdası başkadır==> göstermelik sewdalara yer yoktur içimiz de ...
Anadolu klüplerinin tribünleri başkadır==> 90 dakika susmayan binlerce aynı renklere gönül vermiş insanlar...
Anadolu klüplerinde sewgi ve saygı başkadır==> bugün ESKİŞEHİRSPOR'la KARŞIYAKA' nın birbirine düşman olduğunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir tribün de başlar ve tribünde biter ... buna en ufak örnek benimle bu forum da yazıştığımız diğer karşıyakalı arkadaşlar .. ama umarım ki ESKİŞEHİRSPOR da KARŞIYAKASPOR da süper lige çıkınca bu kavgalarında sonu gelecek...

yani ateşli bi taraftar olacaksan bunu hazıra konarak değil tırnaklarınla kazıyarak olacaksın ... benim görüşümdür saygı duyulmasını isterim ...

umutmurat
turkiye nin en atesli taraftaru zaten besiktastadir bunu herkes bilir bizim sevgimiz karsiliksiz sevgidirr biz renkleriner sembolune durusuna asigizzzzzzz
tommy
QUOTE(umutmurat @ 12.01.2008 -22:24) *
turkiye nin en atesli taraftaru zaten besiktastadir bunu herkes bilir bizim sevgimiz karsiliksiz sevgidirr biz renkleriner sembolune durusuna asigizzzzzzz

Sence herkes buna mı aşık yoksa parasına kupasına mı?

umutmurat
arkadasım parasının kupasının bana veya taraftarlara ne getırısı var dedıgım gıbı anlatılamaz yasanır
sr_fatih
QUOTE(umutmurat @ 13.01.2008 -07:58) *
arkadasım parasının kupasının bana veya taraftarlara ne getırısı var dedıgım gıbı anlatılamaz yasanır

ateşli taraftar gör ...
MogaLLaN
ÇarşI[BJK]...
umutmurat
mogollan naasılda ısı ozetledı ya tartısmak bıle ıstemıyorummm carsıyıııı zatennn real madrıd bıle bızım taraftarı ornek alıyosa solenecek soz zaten yokkkk
sr_fatih
QUOTE(umutmurat @ 14.01.2008 -16:40) *
mogollan naasılda ısı ozetledı ya tartısmak bıle ıstemıyorummm carsıyıııı zatennn real madrıd bıle bızım taraftarı ornek alıyosa solenecek soz zaten yokkkk

söyleyecek sözünüz olamaz zaten ... söyledikleriniz de lafta kalır 0'a 0 elde war 0

anadolu takımlarıyla - istanbul takımlarının taraftarını tartışmak zaten yalan olur ...
para için kupa için takım sewilmezzzz........ takım tutulmazzzz.........

sana tek bir örnek yeter ' amigo orhan ' futbol bilgim war diyosan eminim tanırsın ve hangi takımın amigosu olduğunu anımsarsın ... ve bi araştır bakalım eskişehirspor öyle küçümsenecek bir taraftarı mı sahip ???
arapmustafa
ne olmuş burada ya böyle mynak yeni kuruluşunun ilk güzel tartışmasını yapıyor
nogayhan

nogayhan
eskisehire acılan fenerium ve kapalı dura dura kapandı tamamen
umutmurat
arkadasım eskısehır taraftarına lafım yok sen benım yazdıklarımdan anlasılan hıc bısey anlamamıssın sana carsı dıyorum carsıııı bak baska bı bolumde carsı nedır dıye ayrı konu actım sende bılmıosan bak bı sonra yazısalım besıktas carsı karsıluıksız sever kupaların kazanılan paraların bıze faydası yok tekrar soluyorummm tarıfı olmayan bır sevdaaaa buuu
nogayhan
arkadasım sen nerelısın ıst bjk mı yoksa ksk demı oturuosun bır takımı sevmek onun o hafta ıcerde dısarda parasız pulsuz sevmektır ona laf söz ettırmemektır 3 lıgteyken tribunlerı doldurup 20 bin kişiyle omuz omuza bagırmaktır. istanbul takımlarının derbi maclarında caddeye cıkıp istanbul yalakalılarını avlamaktır sehrınde kendı takımını tutmaktır nufus cuzdanında bellidir tuttugun takım eskisehirspor

sr_fatih
QUOTE(umutmurat @ 16.01.2008 -10:48) *
Mesaj düzenlenmiştir.

Mesaj düzenlenmiştir.
umutmurat
Mesaj düzenlenmiştir.
admin
Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.
M.Kemal Atatürk

Konuyu herkes görünüşe bakılırsa biraz sapıttırmış. Herkesin tuttuğu takım kendine özel olmakla beraber, bu takımın kişide oluşturduğu hissiyatlar kişiye özeldir, sorgulanamaz. Bazı mesajları düzenliyorum ve konuyu kilitlemiyorum. Konu devam edebilir, gerginliğe birbirinizi kırmaya gerek yok...
HerqeLe_qirL
QUOTE(arapmustafa @ 07.01.2008 -21:28) *
FENER BAHÇE

%sonsuz katılıyorum smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.