Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: sayınyınyın adminminmin lütfenfenfen bakarmısınsınsınsın
Mynak.Com > Mynak.Com Genel > Duyuru Görüş Ve Öneriler
marmarali
Merhabalar tüm mynaklar ve özellikle soğuk nevale ehehm ehem mellow.gif pardon admin rolleyes.gif

bir adet problemim var arz edicim izninizlen smile.gif

ya komik yazılara yazı yazarkene smiley sayısını aştınız lütfen bir kaç tanesini silin gibi ne idüğü belirsiz ve bence gereksiz bir uyarı çıkıo daha önce de kouşuldu bu mevzu ama ben nefret ediyorum ondan lütfen izin ver admin de o uyarı kalksın.Ya bi hevesle yazı yazıyorum sonra siliyorum angry.gif ya seviom smileylerimi ayırma bizi hain admin tongue.gif laugh.gif biggrin.gif
admin
Sanada smileys yetiştiremiyoruz ya tongue.gif Ne 1 defası bu konu 2-3 kere daha bana gelmişti biggrin.gif Neyse limiti artıralım biraz daha bari tongue.gif
marmarali
ya benim anlamadığım neden limit var kaldır gitsin açın gençlerin önünü tongue.gif laugh.gif
admin
Sayfaların açılış hızında vasatlaşma yaşamaması adına limit koyuyorum. Senin gibi 10 tane daha smilies delisi olsa bu forumda sayfa açılışları baya bi düşerdi sanırım tongue.gif
ucan_kek
Ehemmm marmaralıya laff yok o ne diyorsa dogrudur biggrin.gif karakas.gif
marmarali
tabi şimdi ışık hızıyla açılıo ya forum angry.gif ya admin harbi bırak ya boş iş bunlar hiç bişi olmaz iki üç smileyden zaten sanal ortam smileyleyleylerim de olmasa hayatta ifade edemem ben kendimi sad.gif kafamaa sıkaarr gideriiimmmm :kafayasıkansmiley: tongue.gif laugh.gif
marmarali
Aaa Admin uyarı almış karakas.gif ne o biri takmış sana karakas.gif
admin
QUOTE(marmarali @ 28.06.2008 -21:40) *
Aaa Admin uyarı almış karakas.gif ne o biri takmış sana karakas.gif

Ya sorma bi bakteri peşime takıldı tongue.gif Neyse gereken işlem yapılmıştır. Konuyu kapatıyorum. sessizol.gif
marmarali
Bakteri diye sana derler sleep.gif ayrıca burda konuşları ben kapatırım nııııahahahha karakas.gif

Duyarlılığınız için teşekkürler saygı değer mynak yönetimi sleep.gif

(yine emelime ulaşmış bulunmaktayım karakas.gif tongue.gif laugh.gif )

yahoo.gif AY LAV YU MAYNAK yahoo.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.