Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Alkışşşşşşşşşşşşş
Mynak.Com > Geyikoloji > Komik Yazılar

marmarali
Acı kaybımız

3 ay önce ailemize katılan, Necmi ismini verdiğimiz kaplumbağamız dün vefat etmiş. Aile arasında sade bir törenle evin

arka bahçesine gömdük.Hayvancağız durduk yerde can verdiği için gidip Necmi'yi aldığımız dükkanın sahibine sebebinin ne

olabileceğini sorduğumuzda ''Abi onlar kış uykusuna yatar'' cevabını almış bulunmaktayız, hepimizin başı sağolsun. Bu

vicdan azabıyla ben de çok yaşamam herhalde.

Annemin Maceraları

Shrek'in fragmanlarını gösteren bir televizyon kanalında, el ele tutuşmuş Shrek ve Fiona'yı gören annem, 'Bunlar Süleyman

ve Nazmiye Demirel çifti mi?' diye sordu! Seçememiş gözleri o mesafeden.

Yaz Okulu

Bir alkış da annesine yaz okulunu kazandığı müjdesini veren üniversite öğrencisine gelsin. Bu yaratıcılığa şapka çıkartılır.

Beyin göçü

Tikky olduğu her halinden belli olan kızımız Beşiktaş-Taksim midibüsünde yanındaki arkadaşına dert yanmaktadır. ''Şekerim

dördüncü kez girdim ÖSS'ye, ama yine kazanamadım, gidicem sonunda Amerika'ya o olucak. Böyle böyle beyin göçü oluyor

işteeaa!'' Sen git, masrafları ben karşılıyorum.

Alman yazar

Bir alkış da lisede edebiyat dersinde okuduğu şiir bitince sınıfa dönüp 'Bu şiiri ünlü Alman yazar Goethe yazmıştır' diyen

hocaya, 'Niye, kağıt bulamamış mı?' cevabını veren arkadaşa gönderelim.

Düz mantık

Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne

geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

İngilizce yazılısı

Bir alkış da ingilizce sınavında 'Nice ........' şeklindeki boşluğu 'Nice mutlu yıllara!' şeklinde dolduran, dahi mi aptal mı

olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.

AIDS

AIDS'in açılımının 'Allaha İnanmayanların Dünyadaki Sonu' olduğunu söyleyen din dersi öğretmeni de alkışı hak ediyor.

Hügo'lar Beşledi

Bir alkış da lisede edebiyat kitabından bir metni tüm sınıfa sesli olarak okurken V. Hugo'ya 'Beşinci Hugo' diyen

arkadaşımıza gelsin.

Havale

Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye, işlemini yapan

kadın soruyor: 'Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?' Teyzem cevap veriyor: 'Bu paranın hayrını görme İnşallah

yazalım.'

Hacim nedir?

Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.'

Öğrencimizden gelen cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'

Asabi Polis

Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri

bekleyen taksiye yaklaşılır ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapılır. Camdan eliyle '1 saniye' işareti yapan

taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; ''Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!''
admin
Teşekkürler smile.gif
marmarali
no önem sleep.gif

tongue.gif laugh.gif
ucan_kek
QUOTE (marmarali @ 28.06.2008 -08:41) *
Hacim nedir?

Öğretmen bir arkadaşımdan naklen; 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: 'Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.'

Öğrencimizden gelen cevap: 'Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?'

Asabi Polis

Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri

bekleyen taksiye yaklaşılır ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapılır. Camdan eliyle '1 saniye' işareti yapan

taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir ardından; ''Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!''

En sevdigim bu ikisi ellerine saglık marmaralı döndüne çok sevindim güldürüyorsun yine beni biggrin.gif biggrin.gif kazanan.gif mastika.gif
marmarali
ahh canum ben de yorum yaptığına çok sevindim yıkacam burları gene karakas.gif şu bizim sleepy de uyanıp bi gelemedi ki azcık talan etseydik burayı karakas.gif
tommy
GüzeLdi yaa, Aids acılımınıda öğrenmiş olduk böylece.biggrin.gif
osmanix
Allaha İnanmayanların Dünyadaki Sonu biggrin.gif tongue.gif
Sleepy
Hacim nedir?

Bu süpermiş yaaa(ŞU HABER BOTUNU KALDIRIN GELEYİM VALLA )
nitro_ghost
bikere trabzonda ole seyler yok tamam mı:)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.