Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Genel Hatun Teoremi
Mynak.Com > Geyikoloji > Komik Yazılar

Sleepy
admin
işlem hatası yok gibi tongue.gif
marmarali
ne alıp veremediğin var senin bizle dry.gif kimse sana bakmıo diye dimi sleep.gif tongue.gif biggrin.gif
admin
bana bakmayan ölsün hıh kıskanıyorsun beni değil mi tongue.gif
marmarali
ne kıskancam be nseni soğuk nevaleee ph34r.gif sinirli.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
BLackpearL
ahahaha koNu süper siziN atışmaLAr cok shekER sevüyoM rolleyes.gif buRayııı karakas.gif cicekler.gif alkis.gif
admin
QUOTE (marmarali @ 11.06.2008 -16:56) *
ne kıskancam be nseni soğuk nevaleee ph34r.gif sinirli.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif

Sensin soğuk ellimi sallasam ellisi bikerem laugh.gif
VINDIESEL
abooOO marmarali'yla admin kapısıyor ben yokummmm karakas.gif marmarali, admin.!! özledinizmi beni he yahoo.gif euhauheua yemeyin canlarım birbirinizi ben 2nizide seviyorum bilin bunu alkis.gif
admin
Aha okeye 4üncü aranıyor tongue.gif
VINDIESEL
QUOTE (BLackpearL @ 13.06.2008 -05:47) *
ahahaha koNu süper siziN atışmaLAr cok shekER sevüyoM rolleyes.gif buRayııı karakas.gif cicekler.gif alkis.gif

Sen yenisin galiba karakas.gif
marmarali
konuşmayın hulem kafam şişti admin olman bişeyi değiştirmes korkmuom artık senden süper marmaralı oldum ben yığparım herkesi hieeyytt hulem yahoo.gif

dizel hoş geldin nerdesin nan sen karakas.gif ösledim gelde iki atışak

admin hala ısrarcıyım ulaşamadığı ciğere mundar diyen kedi kıvamındasın tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
admin
QUOTE (marmarali @ 16.06.2008 -23:40) *
admin hala ısrarcıyım ulaşamadığı ciğere mundar diyen kedi kıvamındasın tongue.gif biggrin.gif laugh.gif

Şansını çok zorluyorsun bak tongue.gif Geliyor ban süper müper dinlemem boks.gif çakarım 2 tane tongue.gif
VINDIESEL
QUOTE (marmarali @ 16.06.2008 -21:40) *
dizel hoş geldin nerdesin nan sen karakas.gif ösledim gelde iki atışak

ulem bende özledim kayıplardaydım bi süre kuzum öm atıyorum unutmadan bakıver bi zahmet dry.gif laugh.gif
marmarali
QUOTE (admin @ 16.06.2008 -21:55) *
Şansını çok zorluyorsun bak tongue.gif Geliyor ban süper müper dinlemem boks.gif çakarım 2 tane tongue.gif

ne korkçam be senden sleep.gif süper editörün banı da süper olur sıkıosa gel banla sleep.gif boks.gif Sen banlarsan beni ne olur bilionmu foruma yeni marmaralı türevleri üye olur biggrin.gif tongue.gif

marmarali_ecz
ecz_marmarali
marmarali_chat_luck tongue.gif laugh.gif çok pis sallarım karakas.gif tongue.gif laugh.gif
marmarali
QUOTE (VINDIESEL @ 16.06.2008 -22:15) *
ulem bende özledim kayıplardaydım bi süre kuzum öm atıyorum unutmadan bakıver bi zahmet dry.gif laugh.gif

Sen beni kandırıyosun aglamak.gif yok öm filan sleep.gif pis dizel organik yakıt ne olcak dry.gif laugh.gif tongue.gif
VINDIESEL
QUOTE (marmarali @ 17.06.2008 -08:52) *
Sen beni kandırıyosun aglamak.gif yok öm filan sleep.gif pis dizel organik yakıt ne olcak dry.gif laugh.gif tongue.gif

vallaha attim öm neyse sen naptın koptun gittin bazı sitelerdede işte siliyorum herkesi filany azıp terkettin noluor tiktik.gif
marmarali
Buraya giremiyo olmamın sebebi derslerdi dizelim organik yakıtım tongue.gif laugh.gif dersler bitti ya yine aranızdayım karakas.gif o dediğin yer de aldı başını gitti sildim.Ama seni silmedim sanıodum ösür dileğğrim sad.gif affet beni dizel sad.gif tongue.gif laugh.gif

yine konu dağıldı laugh.gif laugh.gif

admin gelmeden kaçalımm ph34r.gif
Sleepy
Ne olmuş yaw burda karakas.gif
marmarali
her zamanki gibi mynadık gene yahoo.gif biggrin.gif nerdesin gııs sen karakas.gif
Sleepy
QUOTE (marmarali @ 27.06.2008 -02:15) *
her zamanki gibi mynadık gene yahoo.gif biggrin.gif nerdesin gııs sen karakas.gif

valla buralardayım ben ...Ama şu haber boot u yüzünden ne konu açmak istiyorum nede foruma girmek kaldırın bunu yaa hem kimse okumuyo ....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.