Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Saçmalama Topiği :))
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları

marmarali
çok uykum var ama uyumak istemiyorum... bide kaybolmayan sakızda istiyorum tongue.gif
gelmeyen misafir istiyorum bitmeyen pasta da istiyorum tongue.gif ama gelmeyen misafir olursa bitmeyen pastaya gerenk kalmaz mellow.gif

öyle işte.. huh.gif
VINDIESEL
hebele hubele.. Tam benlik bi topic acaip sacmalarım.. pardon SACAMLARIM (= yeterli oldu sanırım.. euahsjkas öğretmeyen bi öğretmen olsun istiyorum bende ne war bunda (= hatta sopasız tekme tokat dalan ve boynunda da havlu sarılı bi ögretmen olsun bu.. Hatta hatta bu ögretmen bir anda 4 tane sigara icebilen bi ögretmen olsun ahada sacmaladım..!! fentezi yabtım (=
MogaLLaN
insanların kendı yaptıgı seylerden zevk almamasını ıstıyorum herkezın olme ıstegının artmaasını ıstıyoruM
marmarali
bi kere burası istek topiki deil ki istemeyin saçmalayın diye açtım bunu ayrıca saçmalanmaz taranırmış malamak eyleminin anlamı ne ki huh.gif biliyo musunuz bazen delirdiğimi düşünüyüroum ne varki bunda alalla pekala deli olunabilir sokakta geçen gün bir diyaloğa şahit oldum. bir baba ve yanında aman allahım burnu ne kadarda annesine benzeyen bir çocuk yerdeki salyangozu gösterip köpek babacım dedi ne alaka demeyin bilmiyorum gazete ilanı verip çocuğu bulalım sonra ona soralım of sıkıldım ben gidiyom ....
tommy
Şimdi burada saçmalamak için saçma sapan şeyler mi söyliceğiz. Ben mantıklı birisi olarak mantıklı şeyler söylesem saçmalamasam. Mesala size ofsaytı anlatsam.tongue.gif
VINDIESEL
saçmalamak istemediğimi söylersem saçmalamış mı olurum (=
sr_fatih
saçmalamak bir sanattır we herkes de saçmalayamaz değerli marmaralı arkadaşım ben sana ayrı olarak msn de birebir saçmalama sanatının inceliklerini anlatayım unutturma mynakı da böyle saçma saçma topiclerle meşgul etmeyelim sewgilerimle sr.fatih
MogaLLaN
marmaralı senın bana dedıgın bu sozlerden senın benım konusmalarımın sacma olmadıgını yanı yapılabılır seyler oldugunu anlıyorum eger rahatsızlık verdıysem ozur dılerım sacmalayamama verın
MogaLLaN
ben bunu karsımdakıyle bırabır konusurken soylesem sacmala cevabı alırdım dıye dusunuyorum....
arapmustafa
biliyorum imkansız ama şimdi evimde İZMİR de olmayı isterim saçmalama da ne kadar olur ama şu anda bunu istemem saçmalık çünkü çıkış yoooookkkkkkkkk
marmarali
görüyorum ki saçmalama husunda hayli sıkıntı çekiyoruz yöntemini anlatayım hemen klavye başına geçip aklınıza geleni yazıyosunuz düşünme fonksiyonlarınızı kullanmayın düşünmeyen insan olurmu demeyin ben insan olduğumu sanmıyorum ben marmaralıyım bazen de antidepresanyus diyolar bana antidepresan çıkardım da bi tane yakında seri üretime geçicem her neyse işte az sonra bi derse girçem hocanın ne anlattığını hala anlamadım hoca bana deymi marmaralı rolleyes.gif dio ben de hheeeee huh.gif diom öölecene anlaşıos geçen gün yolda yürürkene bi adam gördüm gayet normalk bir adamdı yani bi özelliği yok paylaşmak istedim istanbul tabi yolda yürürken bi adam görmek pek de bişey ifade etmio aslında ayrıcaadam olmak önemli demi huh.gif
MogaLLaN
neyse marmaralı bunu burda tartısıp konuyu mahfetmeyelım cunku cok bos bısey kı bunu sende anlarsın
marmarali
az önceki mesajlarıma baktım da yolda yürüyen adamlara fena halde takmışım huh.gif niye ki aceeeba unsure.gif her neyse... huh.gif

şöylemesine bir düşündüm şimdi öylemesine bi hayatım var.böylemesine saçmalamak için niye kendimi zorluyorum ben ya cücüüümm gel saçmalayalım sad.gif
MogaLLaN
happy.gif kazanan.gif
HerqeLe_qirL
Bir gün kuştan tavuk çıkmasını tavuktan kuş çıkmasını istiyorum böylece yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan masalı ortadan kalkmış olur tongue.gif
MogaLLaN
sen ne guzeL sacmaLıyosun oyLe bakım.. laugh.gif
capcup
Keşke tüm kızlar benimle çıkmak istese biggrin.gif puhuhas saçmalamakta on numarayım demi tongue.gif
MogaLLaN
tek basıma ABD yı yıkmak ıstıyorum..ıstedıgım zmn olup dırıLmek ıstıyorum
tommy
Mynakı Saçmalasaktamı saçmalamasak yoksa saçmalasaktamı saçmalaasak.:ç
marmarali
saçmalayasım vardı burayı açınca geçti ohmy.gif nerden geçti nasıl ve ne tarafa doğru geçti bilmiyorum sad.gif
HerqeLe_qirL
hayko rocki bıraksın rapper olsun ceza rapi bıraksın rocker olsun bende caminin imamı oluyum biggrin.gif
marmarali
tikkayt tikkayt kaptan-ı derya konuşuyor E-5 kodlu uçağımız İstanbul gouukart pistinden havalanmıştır. sleep.gif

sıcaklık:soğuk huh.gif

nem:arko happy.gif

konum:746 derece kuzeyle güney arası bi doğrultmaç - 675 derece batı paraleli cool.gif

yön:ileri doğru tongue.gif

Gözetleme kulesinden mistır sıpağa taaağğmam huh.gif konumunuz anlaşılamadı huh.gif işimize de geldi inşallah kaybolursunuz karakas.gif taağğmam

(kendim gibin marmaraağğlı olan bir arkadandaşımla aynen yaşanmıştır tongue.gif )
sr_fatih
QUOTE (marmarali @ 15.01.2008 -02:53) *
az önceki mesajlarıma baktım da yolda yürüyen adamlara fena halde takmışım huh.gif niye ki aceeeba unsure.gif her neyse... huh.gif

şöylemesine bir düşündüm şimdi öylemesine bi hayatım var.böylemesine saçmalamak için niye kendimi zorluyorum ben ya cücüüümm gel saçmalayalım sad.gif

geldim cücüüüm ama biraz geç kalmışım
saçmalayak mı
bugün zor gündü bi ara randewulaşalım yada gerek yok ben sizin ewe taşınayım biggrin.gif salonda buluşur seheri almaya gideriz ordan bi bakkal la gideriz baka kalırız ardından adamın biri kadının ikisi warmış biggrin.gif falan filan saçma oldu ama acaba saçma oldumu
nitro_ghost
kaybolmayan sakız isteyenler garanti bankasınında kasa kiralayıp sakızlarını orada saklayabiler:D
sacmaladım galiba ama sacmalanmaz taranır toplanır toz alınıp temizlik yapılır:D
nitro_ghost
beşiktaşlı GOKHAN ZAN'ın oglu olmuş adını BORA koymuslar dogal olarak ismi BORAZAN OLMUŞŞŞŞ:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
nitro_ghost
omo reklamlarında oynayan kıza tecavuz etmişler kız ifadesinde (KİRLENMEK GÜZELDİR) demişşşş puhahahahahaaa:)
marmarali
deett angry.gif seni bu topaktan da men etçem hee dry.gif bu ne bea saçmalamanında bir gururu var sleep.gif nerden almış bilmiyorum ama baya kaliteliymiş omoyla bile yıkanınca solmuyomuş tongue.gif laugh.gif
nitro_ghost
omo kızı alıntı ama borazan direk birebir orjinaldir yani buaksam macı izlerken aklıma geldi:)
marmarali
Sende doğuştan var bu özellik saçmalamak sanatı değil bu saçmalamak becerisi tongue.gif
admin
Keşke ajdar kel olmasaymış tongue.gif
tommy
burası saçamlama topiği siz saçmalıyorsunuz fark var! Konu kilitlendi haddine açtığı için.tongue.gif
HerqeLe_qirL
fark etmez biz saçamlamayı da beceririz tongue.gif
marmarali
ya ben onu geçenlerde farkettim yanlış yazmışım süperlerim bi el atıverin tongue.gif laugh.gif
nitro_ghost
ben gercekten supermişim yaaa sen yanliş yazmana ragmen ben senin ne yazmak istedini anlayarak okumusum:) gercekten benden tam bi supermen olur ozaman sende superwoman olursun puhahahah:)
osmanix
penguenler ve pandalar yaşasın istiyorum smile.gif Ne alaka demeyin içimden öyle demek geldi bi anda belkide küresel ısınma yüzünden nesli tükenecek bu gariplerimin yaşama şansı 0 olduğu için saçmalıyorda olabilirim...
nitro_ghost
Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir?
Cevap:Dört kardeştir.
1-Small Memiş
2-Medium Memiş
3-Large Memiş
4-Xlarge Memiş

Soru : Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş
neden?
Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur.
marmarali
saçmalamak ne demek?saç malanır mı taranırmı? neden saçmalıyoruz cücüümm gel anlat bulamadım cevabını sad.gif unsure.gif
sr_fatih
bu sefer erken geldim cücük biggrin.gif

saçmalama doktoramı anadolu üniversitesi bakırköy fakültesi saçmalama bölümünnde bitirdiğimi sen ve mynak alemi biliyo

burada saçmalama topiği altında biggrin.gif bazı soğuk espiriler yapılmış izin olursa bende bi kaç tane yapmak istiyorum

saç malama hakkında görüşlerim ise saç malanır ewet eline alırsın mala biggrin.gif saçını malalarsın anlaşıldımı cücüğüm biggrin.gif
marmarali
anlaşıldı professör doktör cücük bey :hihi:
sr_fatih
tavuklar çiçek açmış
ellerimde poğaça biggrin.gif
madem yüzme bilmiyon biggrin.gif
niye çıktın ağaca biggrin.gif
alakaya maydonoz
gel bize bazı bazı
bu nebiçim kımızı
seni çok özledim biggrin.gif
yaşasın mynak biggrin.gif

biggrin.gif şimdi biggrin.gif

bi adam war mışşşş
bir çember çizmiş biggrin.gif
ortasına çapını çizmiş biggrin.gif
çapın ortasına geçmiş gülüyormuş biggrin.gif neden ???

el cewap : kendi çapında eğleniyomuş biggrin.gif
marmarali
sayende saçmalayasım kaçtı yaa iğrenç espriler için başka başlık açsak olur mu sleep.gif
sr_fatih
tamam olar sen aç ben geliyom:D
biggrin.gif bi ton eğğrenç espirim war hepsini size kusmaya geldim biggrin.gif
tommy
Halledildi.wink.gif

şimdi geldik saçamlamadan gitsek olur çünkü artık saçmalamak gerekiyor, konu adı değişti.tongue.gif
marmarali
Saçmalama Topiği smile.gif)

peki huh.gif saçmalamam huh.gif
nitro_ghost
bu hayat sacmalamadan cekiler mi yauww:)
marmarali
bence çekilir huh.gif buğday çekilir arpa çekilir huh.gif biletçiden piyango da çekilir huh.gif
nitro_ghost
lafa bak biletciden piyango cekilirmis bilmeyenetciden cekilmez mi piyango?
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.