Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: 2008'e nasıl girdiniz???
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
marmarali
Evet buyrun bakalım herkes anlatsın kim neler yaparak girdi yeni yıla...

Ben bi kaç sene önce telefonda arkadaşımla konuşuyodum tongue.gif
dışarıdan 3...2....1....0 yahoo.gif sesleri geliyodu...

BEN----canım yeniyıla girdik yahoo.gif bu senede çok konuşcez sanırım rolleyes.gif
ARK.----olmaz daha 1 dakka var... sleep.gif
BEN---- kızım havayi fişek bilem attılar huh.gif girdik işte inat etme.... angry.gif
ARK.----girmedik daha sleep.gif benim saatim TRT ayarlı sleep.gif
BEN---- blink.gif blink.gif

bu sene de kazak örüyodum tongue.gif
VINDIESEL
sarhoş girdim arkadaşın odasında 7 dakikada bir tuvalete kusmaaaa gittim yılbaşını hatırlamıom böhüğğeeee :'(
admin
Ben bilgisayar başındaydım smile.gif
tommy
Alsancaktay'dım... Konser dinleriken girdim.
Hayat_Bos_Yasamak_Hos
FENERBAHÇE marşıyla girdim...bide zıpşayarakk.Hep zıplıcam sanırım karakas.gif laugh.gif
ucan_kek
Ben arkadaşlarla şarap içerek bir de yanında playstatıon2 oynarak girdim rahat 2 şişe içtim şarap smile.gif Sarhoş degildim ama smile.gif
OriginaL
Ben dedikodu yaparak girdim valla, hatta öyle dalmısım ki, yeni yıla girdigimizin farkına sonradan vardım. rolleyes.gif biggrin.gif
arapmustafa
Bir benim ki berbat mış herhalde bende erzurum polis okulunda da kar yagışları altında ben koguşumda sap sap otururken öylece geçmiş gitmiş işte ama o rada kız arkadaşım la konuşuyordum işin en güzeli de o idi ve Allah tan vardı
VINDIESEL
QUOTE(admin @ 05.01.2008 -17:41) *
Ben bilgisayar başındaydım smile.gif

bi dakka biggrin.gif burda olaya el atmak durumundayım admincim cok özür dilerim beni sewmiceksin belki bunu söledikten sonra ahaha (= bilgisayar başında derken "yerde" mi nası yani anlamadım biggrin.gif biggrin.gif
admin
QUOTE(VINDIESEL @ 06.01.2008 -14:28) *
bi dakka biggrin.gif burda olaya el atmak durumundayım admincim cok özür dilerim beni sewmiceksin belki bunu söledikten sonra ahaha (= bilgisayar başında derken "yerde" mi nası yani anlamadım biggrin.gif biggrin.gif

Sonuçta bilgisayar benim karşımdaydı biggrin.gif tongue.gif
VINDIESEL
ah admin ah (= öldürüceksin beni sen şu polemik takıntınla (=
MogaLLaN
happy.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module