Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Radyomuzda Güzel Olmuş Hanii :)
Mynak.Com > Mynak.Com Genel > Duyuru Görüş Ve Öneriler
ucan_kek
Ellerine saglık adminim evde olunca pek radyo dinlemem ama foruma radyo koyman çok iyi olmuş bir ara powertürkü degiştirip power fm i mi koysak acaba koparız hep beraber biggrin.gif Ellerine saglık adminim cicekler.gif kamyon.gif
admin
Bir ara radyo istendiğini hatırladım bugün:) Elime powertürk geçti onu ekledim, ileriki dönemlerde değiştirebiliriz tabiki frekansı tongue.gif
OriginaL
Kesinlikle harika olmus admin, ellerin dert görmesin.

Bakınız simdi, Aslı Güngör-Ferhat Göcer "Kalb kalbe karsı" calıyor, nasıl da seviyorum bu parcayı.

Çok tesekkürler Adminim. cicekler.gif
ucan_kek
Funda Arar a geçtik lütfen biggrin.gif yanlış olmasın smile.gif kamyon.gif
admin
QUOTE(OriginaL @ 03.01.2008 -22:10) *
Kesinlikle harika olmus admin, ellerin dert görmesin.

Bakınız simdi, Aslı Güngör-Ferhat Göcer "Kalb kalbe karsı" calıyor, nasıl da seviyorum bu parcayı.

Çok tesekkürler Adminim. cicekler.gif

Rica ederim herşey mynaklar için smile.gif holey.gif
OriginaL
QUOTE(ucan_kek @ 03.01.2008 -22:12) *
Funda Arar a geçtik lütfen biggrin.gif yanlış olmasın smile.gif kamyon.gif

Bak radyo sana torpil geciyor, sarki sende daha mı önce baslıyor ne? aglamak.gif

Bozuluyorum ama.biggrin.gif

Neyse baslıgı geyige cevirmeyeyiimm. rolleyes.gif

Bak şimdi de bendeeee, "Alısmak sevmektennn daha zor geliyooor" çalıyor, duuyuyor musun? biggrin.gif
ucan_kek
QUOTE(OriginaL @ 03.01.2008 -22:16) *
Bak radyo sana torpil geciyor, sarki sende daha mı önce baslıyor ne? aglamak.gif

Bozuluyorum ama.biggrin.gif

Neyse baslıgı geyige cevirmeyeyiimm. rolleyes.gif

Bak şimdi de bendeeee, "Alısmak sevmektennn daha zor geliyooor" çalıyor, duuyuyor musun? biggrin.gif

Duymam mı biggrin.gif nese biz yavas yavas muhabbet kuşları bölümüne gidelim seninde dedigin gibi geyige cevrilcek birazdan allahdan marmaralı yok direk cevirirdi biggrin.gif Hep sen mi taş atcan marmaralı hıh biggrin.gif rolleyes.gif
marmarali
yettimm gaarreee yahoo.gif radyooooooo gelmişşşşş karakas.gif ellerine sağlık adminim smile.gif

uçan hamurişi sen ismimi anarsın da ben gelmemi tongue.gif marmaralı yı an çomağı hazırla demişler tongue.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module