Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: sleepy?
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
nitro_ghost
evet arkadaslar sizce eski üyemiz yani şimdi ki yeni üyemiz sleepy'nin kim?
smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
admin
Hiçbir fikrim yok şahsen tongue.gif
Sleepy
happy.gif biraz ipucu vereyim savaş oyununda hepinizi öldürüyodumm çok renkli bi kişiliğim aynı zamanda biggrin.gif
ucan_kek
Hatırlar gibiyim ama eski nick aklıma gelmiyor hatta bir ara editör olmuşmuydun ?
Sleepy
çok teklif geldi ama kabul etmedim sorumsuzumda birazzz rolleyes.gif
nitro_ghost
ozaman benim kesin hatırlamam lazım cunku o oyunun en fanatigi bendim hala oyleyimde oyun yok işte:) başka ipucu yok mu?
Sleepy
yok başka ipucu bu kadar karakas.gif
nitro_ghost
eevet katı ve sert bi oldunuda bu iletiden anlamaz bi ipucu sayılır...
Sleepy
olabilirrr karakas.gif
ucan_kek
BULDUMMMMMMMM nereleregideyim biggrin.gif çünkü hep bu smileyi kullanıyordu nereleregideyimde karakas.gif bildim galiba wink.gif
Sleepy
Amannn Tüh yaaa bak gördünmü yakalandık ama sevindim unutulmamışım karakas.gif
ucan_kek
Çok zekiyim allah kahretmesin biggrin.gif Seni unutmak mümkün mü bide biggrin.gif
Sleepy
QUOTE(ucan_kek @ 16.05.2008 -18:21) *
Çok zekiyim allah kahretmesin biggrin.gif Seni unutmak mümkün mü bide biggrin.gif

rolleyes.gif ayyşşş wub.gif utandımmm hiç huyum değildir ama karakas.gif

saol uçan kekimmm cicekler.gif
nitro_ghost
hahahaaaaa oyunda gidiyodum geliyodum seni yeniyodum nasıl olurda unuturum yuhhh bana:D
Sleepy
QUOTE(nitro_ghost @ 22.05.2008 -20:27) *
hahahaaaaa oyunda gidiyodum geliyodum seni yeniyodum nasıl olurda unuturum yuhhh bana:D

Hadi ordan bende seni yeniyodum öldürüyodum seni hatta canlandırıp tekrar öldürüyodum tekrar tekrar sinirli.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module