Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: BİR ZEKA SORUSU, YARDIMMM..
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları

erCANer
Soru avrupa da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur ohaa denen bir sorudur bastan söyleyeyim.
Bir adam yıllar boyu Almanya'da bir bankada çalışmış ve emekli olmasına yakin artik yurda dönmeye karar verdiği gün lan felekten bir gün çalayım bari deyip bir bara gitmiş.
Barda içkisini içerken karşısına çok güzel bir kadın oturmuş bizimki kadına hayran kalıp hemen garsonu çağırıp kâğıda tanisabilir miyiz mesajını yazdıktan sonra garsonla kadına göndermiş.
Kadın kâğıdı almış okumuş adama imali bir bakıştan Sonra kâğıdın arkasına bir şeyler yazıp kâğıdı tekrar adama geri göndermiş.

Adam kâğıda bakmış bakmış.... Hiçbir şey anlamamış yazı ne Almanca ne bildiği bir dile aitmiş gitmiş
Kâğıdı en yakin arkadaşına verip ya bunu bir kadın bana yazdı ben anlamadım ne yazıyor burada diye sormuş arkadaşı kâğıdı okur okumaz sakin bir daha beni arama arkadaşlığımız sona erdi diyip yanından gitmiş.
Adam şaşkın bir halde eve gidip anne babasına ya siz eskisiniz bilirsiniz burada ne yazıyor diye bu sefer onlara sormuş Anne babası kâğıdı okuyunca adamı evlatlıktan red etmişler. Karısına göstermiş karisi boşanma davası açmış. Adam artik çıldırma noktasına gelmiş leb demiş bunu en iyi anlayan
Doktor olur, nede olsa onların yazısı karışık diyip bir doktora gitmiş.
Doktor kâğıdı okuyunca çok sakin bir şekilde izin İsteyip odasına girmiş aradan 1 saat 2 saat geçmiş doktor yok... Bizim adam merak edip odaya girince bir bakmış ki doktor tavanda sallanıyor kendini asmış
Adam en sonunda pes etmiş len bu kâğıt basıma çok İşler açtı başkasının da hayatini karartmasın diye kâğıdı Çalıştığı bankanın kasasına koyup evine gitmiş. O aksamda Tesadüf bankaya hırsızlar girmiş kasadaki bütün paraları almışlar Tam kaçacakları sırada hırsızların reisi kâğıdı görmüş,
Şef kâğıdı okuyunca birden çabuk paraları yerine koyun demiş Ve bütün paraları kasaya geri koyduktan sonra çekip Gitmişler.

SIMDI GELELİM SORUMUZA HALİYLE.
BU KAGIT'TA NE YAZIYOR DIYCEM...
IPUCU: CEVAP IÇIN YAZIYI IYI OKUYUN DERIM...
Soru gerçek olup, cevabi metin içeriğinde klasik ve
Basit bir şifreleme yöntemiyle gizlenmiştir.
Arkadaşlar cevabını bulmakta zorlandım yardım edecek olan var mı?
MogaLLaN
MERAKTAN SORUYORUM KUSURA BAKMA SEN BULABILDINMI!
erCANer
DAHA YENİ BULDUM DESEM DOĞRU OLUR.. METNİ GERÇEKTEN İYİ OKUSAN CEVABI ÇOK BASİTMİŞ BEN ÖĞRENİNCE GÜLDÜM .. biggrin.gif
MogaLLaN
pekı senın buldugun seyın dogru olduguna nasıl ınanabılırım tongue.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.