Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: butun mynakların dikkatine
Mynak.Com > Mynak.Com Genel > Duyuru Görüş Ve Öneriler
nitro_ghost
merhaba arkadaslar...
bahsetcegim konu sakın yanliş anlaşılmasın sadece bi onerimdir..
mynak.com un gelecegi ile ilgili ilk kez kaygılıyım tamam kapatılıp yeniden acıldımız donemler oldu ama kimse bu şekilde olcanı dusunmuyodu onun icin o ilk baştaki ruh gitmiş durumda mı ne? tabi bunda hepimizin sucu var ama siteye eklenen ve sadece haber yayınlayan ntvmsnbc gibi üyemi yoksa yayın kanalımı onuda bilmiorum ama bizim yayınladımız konuları golgeledini düşünüyorum.. lütfen herkes gerekeni yapsın...
osmanix
O haber botu. Admin güncel haberlerin foruma daha hızlı aktarılması için yapmıştı ama dediğine katılıyorum. Bizim mesajlarımız onun yüzünden hemen geçiyor sad.gif
ucan_kek
Adminimiz pazartesi sabahı yolculuga çıkıcak arkadaslar şuan bulunduğu yerde de internet bağlantısı bulunmamaktadır. O yüzden salıya kadar bekliceksiniz bu konu hakkında düşüncelerini bilgilendirme amaclı söliyim dedim wink.gif
admin
Doğru sölüyorsunuz wink.gif Son konular listesinde botun açtığı konular artık görünmeyecek sadece kullanıcılarımızın yazdığı son mesaj(lar) veya konu(lar) görüntülenecek.
capcup
Evet böyle daha güzel oldu.
osmanix
Evet böyle daha güzel oldu wink.gif
OriginaL
Lütfen haber botunu kıskanmayalım, o bizden cok konu atıyor, paylaşım yapıyor diye.biggrin.gif O biricik botumuz bizim.

Bu işin esprisi tabi, daha iyi olmuş böyle. wink.gif

Sleepy
böyle daha yi olmuş derken neden bahsediyosunuz ben hala açtığımda botun mesajlarını görüyorum sinirli.gif

hemde o bot bizi kıskansın onun paylaşımlarına kimse cevap yazmıyo holey.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.