Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: okuldan nasıl kaçardınız ve nereye giderdiniz
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
umutmurat
evet millet herkes bi kere de olsa okuldan kaçmıştır ama nasıl kaçtınız ve nereye gittiniz
marmarali
okuldan kaçmadan önce annemi arardım annecim ben okuldan kaçabilir miyim diye izin verirse de arkadaşıma ders çalışmaya giderdim rolleyes.gif

(Allah'ım inek miyim ne wacko.gif tongue.gif laugh.gif )
nitro_ghost
yaaa marmaralı okuldan kacmanında biadabi var yaaa:) okuldan kacıcan sonra sizinkiler ogrencek veee yakalıyıp kızıcak ama sen direk sizinkilere kendini yakalatıp sonra kacıon... anlatmıyom arkadas ben kactıgımı gıcık oldum hevesim kactuıı:)
admin
Bir düşüneyim hmmm pek hatırlamıyorum ama lisedeyken okul çıkışları sürekli arkadaşlarla age of atmak için eve çok geç saatlerde gittiğimi sonra eve arkadaşlarla ders çalışıyorduk dalmış gitmişiz derdim tongue.gif aslında oyun diye geçmemek lazım harbi harbi strateji kurup saatlerce birbirimizi yıkmaya çalışırdık tongue.gif biggrin.gif
marmarali
QUOTE(nitro_ghost @ 13.03.2008 -19:14) *
yaaa marmaralı okuldan kacmanında biadabi var yaaa:) okuldan kacıcan sonra sizinkiler ogrencek veee yakalıyıp kızıcak ama sen direk sizinkilere kendini yakalatıp sonra kacıon... anlatmıyom arkadas ben kactıgımı gıcık oldum hevesim kactuıı:)

Eeeee marmaralı olunca baş karakter işler çığırından çıkıyor tongue.gif biggrin.gif
tommy
Okuldan kaçma mevzusu kolay bir iş kafaya esmesi yeter fakat her seferinde mutlaka action olur.biggrin.gif
Bizim okulun giriş kapısında görevli olduğu için oradan kaçamıyoruz bizde onun tam yan tarafından mandalina bahçesi olan bir bahçe var oraya yaklaşık 2 metrelik yer çıkıp atlıyoruz orada köpek var ondan da kaçarak bahçeden çıkıyoruz ve action dolu bir güün bizi bekliyor.
HerqeLe_qirL
kacmak cok koLAy oLuor eLimi koLumu saLLayarak qidebiLiorum kacnca önce kazım karabekr i.ö.onun oralara qidiorus sonra cetnLer int. cafe sonra deprem biggrin.gif öle işde smile.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.