Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Allah bizi bu sesin şerrinden korusun
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Garip Olaylar
marmarali
MogaLLaN
bence basarabılıcegını zannedıyo ama cesaretıne hayran kaldım bence bu parcaya +18 uyarısı yapmamız gerek
marmarali
QUOTE(MogaLLaN @ 26.12.2007 -14:38) *
bence basarabılıcegını zannedıyo ama cesaretıne hayran kaldım bence bu parcaya +18 uyarısı yapmamız gerek

+18 hee hehehhe biggrin.gif allah iyiliğini versin biggrin.gif
VINDIESEL
"su gibi saydamMM" kısmında ağladım abi (= o ne ses oo OOO OO Allahım tarif edilemez.. ohmy.gif
MogaLLaN
huh.gif saka yapıyosun demı blink.gif
marmarali
ne şakası hepimiz gözyaşlarına boğulduk burda sad.gif ben böyle içten çıkan ses duymadım sad.gif dışa vurumuna bakmayın arkadaşlar sanatsal yaklaşın olaya tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MogaLLaN
marmaralı lutfen bunda degıl en ıyı sanatcılar pop muzıqle ugrasanlara bıle bı hakarettır bu ses sleep.gif saka bı yana smile.gif
VINDIESEL
albüm yaparsa şahsen ilk alıcısı benimdir (=
MogaLLaN
ya benı sınırlendırmeın hassasım ıste bunun sesınde melodi eklıklıgı var kontrol panelı yok bunun beee aaaa yeter ama ovdugunuz sız ovdukce ben dınlıorm acaba neresı guzel dıe bıde
MogaLLaN
lutfen gercek olalım vındıesel sen nasıl muzıq le ugrasıon be pff
marmarali
puahahaha biggrin.gif yaw kendimi gülmekten alamayacağım artıkın tongue.gif laugh.gif

yawrum dalga geçiyoruz kulağımız var merak etme wink.gif biggrin.gif
MogaLLaN
aha aha kuzucuk bu kadar ısrar edınce sız sakanın anlamı kalmıo lutfen saka 1 omur olmaz...
VINDIESEL
QUOTE(MogaLLaN @ 10.01.2008 -20:57) *
aha aha kuzucuk bu kadar ısrar edınce sız sakanın anlamı kalmıo lutfen saka 1 omur olmaz...

MogaLLaN geyiq yaptıgımızın farkına varmamanı anlamıyorum.. ikinci değilde ilk mesajımın geyiq oldugu zaten anlasılıyor..
marmarali
kuzucuk mu huh.gif dry.gif

neyse öğrencen sen de geyik yapmayı umutluyum sleep.gif
MogaLLaN
ogretırsın bana marmaralı sen
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module