nitro_ghost
08.02.2008 -04:43
>Üniversite yemekhanesine giren bir öğrencitüm yerler dolu olduğundan > >gidipüniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.Profesör kaşlarını > >çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"Ogrenci: "O zaman ben > >ucuyorum..."Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve > >sinavini basarisizgecmesi icin elinden geleni yapmis.Yanliz sinavda ogrenci > >tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.Profesor ogrenciye: Sana son > >bir soru soracagim - demis.Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, > >birinde akil var,digerinde ise para var. Hangi cuvali secersin?Ogrenci: > >"Para olan cuvali secerdim..."Profesor: "Ben akil olan cuvali > >secerdim..."Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer...Profesor cok > >sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine"Okuz" yazmis. Ogrenci nota > >bakmadan odadan cikmis.Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin > >profesor, imzaniziatmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz.
marmarali
02.03.2008 -23:53
kardeş önce sen açmışsın ama yorumlar diğer başlıkta olduğu için bunu kapatıyorum kusura bakma konu kitlendi
marmarali
02.03.2008 -23:54
çöpe gitmek zorundaydı....