Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: hazır cevap
Mynak.Com > Çöp Kutusu > Çöp Kutusu

nitro_ghost
>Üniversite yemekhanesine giren bir öğrencitüm yerler dolu olduğundan > >gidipüniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.Profesör kaşlarını > >çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!"Ogrenci: "O zaman ben > >ucuyorum..."Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve > >sinavini basarisizgecmesi icin elinden geleni yapmis.Yanliz sinavda ogrenci > >tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis.Profesor ogrenciye: Sana son > >bir soru soracagim - demis.Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, > >birinde akil var,digerinde ise para var. Hangi cuvali secersin?Ogrenci: > >"Para olan cuvali secerdim..."Profesor: "Ben akil olan cuvali > >secerdim..."Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer...Profesor cok > >sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine"Okuz" yazmis. Ogrenci nota > >bakmadan odadan cikmis.Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin > >profesor, imzaniziatmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz.
marmarali
kardeş önce sen açmışsın ama yorumlar diğer başlıkta olduğu için bunu kapatıyorum kusura bakma konu kitlendi cicekler.gif
marmarali
çöpe gitmek zorundaydı....
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.