Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Masa Üstlerinizi Görelim Arkadaşlar
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
umutmurat
Masa Üstlerinizi Görelim Arkadaşlar

Masaüstünü nasıl paylasıcak bilmeyenler için: F12 nin yanında prtsc tuşu printer tuşu var. O an ekranda ne var ise onu kaydeder. Masaüstünüzü açın ve o tuşa basın ardından painte girip yapıştır diyin.wink.gif Sonra resmi upluad edip yayınlayın.wink.gif
nitro_ghost
benm masa ustumde bi torba jelibom sonra bi kalem sonra bi limonlu soguk cay sonra bide ufak eklerden varrr ama kimse beni obur sanmasın cunku belki acıkırım die yanıma aldım:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
ucan_kek
5+ 1 ses sistemi , oyunlarda kullanmak için kulaklık smile.gif su bardagı ev anahtarı cüzdan cep telefonu vs vs
sr_fatih
önce elektronik bölümünde okuduğumu söyleyeyimde sonra o aletlerin masanın üstünde ne işi war demeyin biggrin.gif

1 adet tamire ihtiyacı olan kulaklık
1 adet tamire ihtiyacı olan hoparlör
1 adet lehim
1 adet havya
1 adet selpak biggrin.gif biraz grpim de biggrin.gif
1 adet babaannemin yatarılmaya hazır elektrik faturası + bahşiş biggrin.gif
çok sayıda dvd ve cd ler
1 adet biggrin.gif cüzdan
1 adet boş su bardığı
1 adet adsl faturası
1 adet nokia şarj aleti
1 adet nokia kulaklık
1 adet kardeşimin telefonu benimki nerdeki bi çaldırayım biggrin.gif
1 adet masa
başka bişi gözükmüyo biggrin.gif pek bi pasaklıyım sanki biggrin.gif

bütün bunlar bi masaya nasıl sığyo diceksiniz masa şu anda tamir moduna geçti 5 metrekare war biggrin.gif
OriginaL
Masam yok, dizimi göstersem.biggrin.gif (Laptop)

Genelde kupam, yani cayım olur yanımda. Baska da bir sey yok. Ha bir de kulaklık.
tommy
Sr_Fatih sen benim masayı görmediğn için pasaklı zannediyorsun ama inan görsen benim masaüstünü çok düzenli hissediceksin kendini.
Laptopu var ya artislik yapıcak ilahi abla.tongue.gif biggrin.gif

Sanırım umut bunu istiyordun ama bu tür şeylerden ilk sen paylaşmalısın.wink.gif Sırf burada yayınlıyacam diye temizlik yaptım. Masaüstünde.biggrin.gif
umutmurat
evet 5tommy haklısın ılk bven yazmalıydım genede sagolun
tommy dogrusunu yapmısss biggrin.gif
tommy
Nasıl masaüstüm güzel mi.tongue.gif Aslında diğer arkadaşlarda onu anlardı fakat böyle bir oyun vardı sitemizde.:=
umutmurat
evet gayet guzell biggrin.gif
tommy
Nasıl paylasılacağını yazına ekledim umut.wink.gif
HerqeLe_qirL
Bir insan bu kadar mı karşıyakayı sever tongue.gif

Buda benim utanç belgesi masaüstüm tongue.gif
umutmurat
smile.gif hepınızın gayet guzel arkadaslarrr kazanan.gif
tommy
Vay abc adam asmaca mı o.tongue.gif Okey birde o okey bende de vardı zamanında.tongue.gif
sr_fatih
biggrin.gif masamın üstü de karışık - masaüstümde karışık biggrin.gif
HerqeLe_qirL
Maşallah fatih çok uğraştın mı böyle bir masaüstü yapabilmek için tongue.gif
sr_fatih
yoo biggrin.gif fazla uğraşmadım yalnız bunu büyütürkene fazla uğraştım saolsun cücüüm yardımcı oldu yoksa ımageshack i hacklettircektim yükseklerde tanıdıklarım war biggrin.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.