Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: lutfen arkadaslar
Mynak.Com > Mynak.Com Genel > Duyuru Görüş Ve Öneriler

nitro_ghost
arkadaşlar sizden bi istegim var lutfen bu sitedeki aktiflinizi biraz arttırıp konulara gereken degerleri birazdaha fazla gosterirmisiniz.. yani bumudur sizin mynaklıgınız bukadarımı geliyor elinizden hadi ama yaaaa off bak sinirleniyorum dry.gif
marmarali
evet haklısın nitro belli başlı konularda yığılma var gerçekten bu rahatsız edici sleep.gif
osmanix
Ya aslında haklısın hatta haklılığını sorgulayamam bile ama bu durumun sürekli gündemde olması beni rahatsız ediyor. Site yeniden kuruldu admin açıklamıştı arama motorlarından 90.000 kayıtlı sayfamız silindi ve bu yüzden siteyi ziyaret eden sayısı az bu konuyu zaman bırakmak gerekli bence. Ama aktif olunmama konusunda hemfikiriz yanlış anlama ama anlattığım gibi bu durumu kendim için problem edinmiyorum çok iyi ve şeker yöneticilerimiz ve üyelerimiz var.
umutmurat
evet nitro cok onemli bir konu sana cok tesekkur ederizz
evet bencede biraz ilgili ve alakali olunmalii
butun konular icinn
tommy
Haklısınız fakat arkadaşlar konulara cevap vermeniz kadar sizinde güzel paylaşımlarda bulunmanız gerekiyor burada bulunan herkesin bir Mynak sevdası var ki buradalar.wink.gif Bu site güzel yerlere tekrar gelicek ben umutluyum ama buna zaman gerekiyor...

Hoş diyorum fakat yoğunluğum nedeniyle bende uğraşamıyorum. Sizlerden de özür dilerim ama yakın bir zamanda durum değişicek kendi açımdan.wink.gif
nitro_ghost
işte bende onu diyorum mesela ben bunu yazarken oo sayfamızın 90000 kayıtlı oldunu bilmiyodum aama o 90000bini yapanlar biziiz bunun kat kat fazlasınıı yine biz yaparız bunu yazarken bi art niyetim yoktu sadece bunuda bilmenizi isterm ben bu siteyi cok seviyorum:)
tommy
Kimse art niyet aramadı zaten bu sitede ki herkesin orta aşkı mynak.wink.gif 900000 lere gelmek için çalışmak lazım.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.