Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: imdatttttttttt
Mynak.Com > Mynak.Com Genel > Duyuru Görüş Ve Öneriler

nitro_ghost
profilimi duzenleyemiyorum surekli yetkililerle irtibat kurun diyooo yardım edin noluyyyy tipsiz kaldımmm:(
OriginaL
smile.gif

Bu benim halledebilecegim bir şey degil sanırım, yine de bir bakayım.

Admin gelir gelmez eminim sorun düzelecektir. kazanan.gif
nitro_ghost
burdan yetkililere sesleniyorum estetik cerrahlarına, hacker'lara hemşirelere herkese lutfen tipimi düzeltmeye yardımcı olun:::::::::::::::
OriginaL
QUOTE (nitro_ghost @ 04.02.2008 -11:25) *
burdan yetkililere sesleniyorum estetik cerrahlarına, hacker'lara hemşirelere herkese lutfen tipimi düzeltmeye yardımcı olun:::::::::::::::

Tamam sabır bir hele, ben neşteri kapıp geliyorum.biggrin.gif

Benzetecegim seni bir şeye. rolleyes.gif
nitro_ghost
işte yaaa yurdum insanı ne olursa yapar:) desene orjinalde ne iş yapar sorusuna? ne iş olursa yaparım cavabını veriyor:)
OriginaL
QUOTE (nitro_ghost @ 04.02.2008 -11:42) *
işte yaaa yurdum insanı ne olursa yapar:) desene orjinalde ne iş yapar sorusuna? ne iş olursa yaparım cavabını veriyor:)

İşimiz üyelerimize yardım, sen burada imdat demissin. Ben nasıl gönlüm rahat oturayım orada degil mi?

Kosuverdim imdadına.smile.gif Ama senin buna, pek gönlün yok gibi geldi bana.biggrin.gif

Neyse isin esprisi bir yana, adminimiz gelir, sorununu cözer insallah.wink.gif
marmarali
ilaç lazımmı ağalar tongue.gif laugh.gif puhahaha hemen rant arayışına girdim zuhaha.gif
nitro_ghost
hemşire hanımda gelmişşşş:)
marmarali
hemşire deil sleep.gif eczacı sleep.gif
nitro_ghost
anammm bi imdat diyene bukadar yardım geliyosa imdattt imdattt 1000kere imdat:)
osmanix
QUOTE (nitro_ghost @ 04.02.2008 -11:14) *
profilimi duzenleyemiyorum surekli yetkililerle irtibat kurun diyooo yardım edin noluyyyy tipsiz kaldımmm:(

Ben yeni üye oldum böyle bir sorun göremedim. Daha doğrusu bahsettiğin tarz bir sorun yok gibi. Bu sorunun nedeni internet explorer ve temp dosyaları olabilir. Önbellek vs dosyalarını temizledikten sonra internetten firefoxu indirip dene bence. Bende firefox var sorunsuzca düzenlememi yapabiliyorum.
nitro_ghost
indirdim osmanix firefox u ama yok yok yok yapamadım:) bende alıstım galiba bırak dagınık kalsın dedim:)
marmarali
admin admin duy sesimizi protesto.gif tongue.gif laugh.gif
nitro_ghost
bu marmaralıyla nitronun imdat sesleri:)
admin
Ben gerekli yönergeleri özel mesajla iletmiştim arkadaşa. Sanırım arkadaşın java veya temp dosyaları ile ilgili bilgisayarında bir sorun var. Çünkü bahsettiği problemi tespit edemedik ve ayarlarımızdada bir sorun yok wink.gif
marmarali
Nitro ya sorun halledilmiş niye provakasyon yapıyosun ki sleep.gif tongue.gif laugh.gif
nitro_ghost
peki ben halletcem yani bundan sonrasını:)
marmarali
Bir daha duymıyım olur olmaz şeyler için forumu doldurduğunu sleep.gif şimdi dağılın hulleeemmm yahoo.gif

Ehehhe ben marmaralı deli marmaralı huleemm laugh.gif

Neyse sorunun en kısa süree düzelir inşallah smile.gif
nitro_ghost
inş. reis:)
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.