Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Nazar değmesin diye 9 nazar boncuğu yuttu
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Garip Olaylar

marmarali
Nazar değmesin diye 9 nazar boncuğu yuttu
3 Şubat 2008
Ahmet BOLAT/KAYSERİ, (DHA)
KAYSERİ?nin Bünyan İlçesi'nde nazar değmemesi için 9 nazar boncuğu yutan 18 yaşındaki Serkan Güngör hastanelik oldu.

Bünyan ilçesi Süksün Beldesi'nde oturan işsiz Serkan Güngör, kendisine nazar değmemesi için 3 hafta önce 9 nazar boncuğu yuttu. Sindirim sisteminde rahatsızlık hisseden ve tuvalete çıkmakta zorlanan Serkan Güngör, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne geldi. Hastane acil servisinde çekilen ultrasonda nazar boncuklarını gören sağlık görevlileri, şaşkınlığa düştü.

Halası 31 yaşındaki Hatime Atay?ın önerisiyle nazar boncuklarını yuttuğunu iddia eden Güngör, ?Üç haftadır tuvalete gitmekte güçlük çekiyorum. Halam, bana nazar değmeyeceğini söyleyerek, boncukları yutmamı söyledi. Ben de yuttum. Şimdi karnım çok ağrıyor? dedi.

Uzmanlar, camdan yapılmış nazar boncuklarının vücuda herhangi bir zarar vermeyeceğini belirterek, dışkı yoluyla atılabileceğini söyledi.

Allahım sen manyakları kendi şerlerinden koru zuhaha.gif
nitro_ghost
gercekten yaaaa ben bunu bugun gazetede okudum ama bence yanliş yapmış nazar degmemesini istiyorsa 41tane yutması gerekiyodu:)
marmarali
Ehehehe o zaman ömür billah acı çekerdi yavrucak tongue.gif laugh.gif
nitro_ghost
sankim şimcik cekmiyor o acıyı hem belki ozaman cekmicekti:)
OriginaL
biggrin.gif Nazar bonucugu etkili olmamış, hafif gelmiş tabi, Allah tan At Nalı aklına gelmemiş aklına, yoksa nice olurdu hali düşünemiyorum. rolleyes.gif

Allah ım aklına sen mukayyet ol böylelerinin, yarabbimmm.biggrin.gif
nitro_ghost
amin:)
marmarali
amin amin rolleyes.gif çok ammmiiinnn tongue.gif laugh.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.