Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Mynak' yeniden kavuşmanın verdiği sevinci paylaşın
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları

marmarali
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun süredir mynakımıza giremiyorduk...Şimdi duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım mı? Yeniden buralarda olmak nasıl bir duygu? smile.gif
sr_fatih
QUOTE (marmarali @ Dec 19 2007, 11:05 PM) *
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun süredir mynakımıza giremiyorduk...Şimdi duygu ve düşüncelerimizi paylaşalım mı? Yeniden buralarda olmak nasıl bir duygu? smile.gif

bende bu konuyu açmanı bekliyodum hatta aradım bi kaç yerii biggrin.gif ya ya ya şa şa şa mynakımız çok yaşa mastika.gif holey.gif mynaksız bi gün 1 asıra bedel admin e tekrar teşekkürler her gün ne zaman açılacak kaygısından kurtardıı bizleri cicekler.gif
marmarali
cücük senle çalışma yapalım mynak için şarkı besteleyelim bea becerebilir miyiz ki biggrin.gif
sr_fatih
QUOTE (marmarali @ Dec 20 2007, 02:10 PM) *
cücük senle çalışma yapalım mynak için şarkı besteleyelim bea becerebilir miyiz ki biggrin.gif

olar olar hemen zaten bizim peder senin sesini beğendi
peder saz çalar amca org ben darbuka sen de şarkı söle işte olar mı ? haa bide binnaz bulmak lazım ...
marmarali
binnaz mı huh.gif
sr_fatih
QUOTE (marmarali @ Dec 20 2007, 02:23 PM) *
binnaz mı huh.gif

eet beyenemedin mi ? buluruz bi yerden yaa
marmarali
o ne işe yarıcak ki blink.gif
sr_fatih
QUOTE (marmarali @ Dec 20 2007, 02:28 PM) *
o ne işe yarıcak ki blink.gif

ya şimdi sen şarkı sölücen ya

gessin arada şıngır mıngır oynasın ben atım arap çalarım oynar o bişi yapmaz merak etme zararsız dır
MaViLiM
sonunda mynakımıza kavuştuk holey.gif hele tey.gif
capcup
Holeyy smile.gif bende geldim alkis.gif özlemişim ya sitesi holey.gif
marmarali
caapp cuuuppp mavviilliiiii hoş geldinizzz yahoo.gif
ucan_kek
OOOO herkes burda ya bir ben eksigim smile.gif Binnaz ben olurum marmaralı tongue.gif biggrin.gif kamyon.gif MyNak ım benım biricik sevgilim söle senden başka kimim var benim smile.gif yahoo.gif
tommy
madem bestelerle gidiyoruz.tongue.gif

Yıllar yılı haykırsakta forumlarda mynak gibi hiçbir forum anlatamaz sana olan sevgimizi sensiz sanal alem neye yarar neyleyim internette olup... Mynaktaysak cennet biz cehennemi kapıları.tongue.gif biggrin.gif
ucan_kek
ToMMyy döktürmüş yine KsK bestesi hehe biggrin.gif kamyon.gif
sr_fatih
takım bestesi dememiştik biz yapsak beste değil destan olur efsane olur ....ESKİŞEHİR....
HerqeLe_qirL
Konular Açardık Biz Aylar Önce
Hiç Yoktu Hesapta AyrıLık Bizce
Bilirsin Ne Kadar Mod. Olmak İsterdik
En MyNaK ŞekiLde Bu MyNaK Sitede

Uymadı İdare Edin tongue.gif
MogaLLaN
girL sana ıhtıyacımız vaR hLL oLsun eLın yatkın bu ısLere ama sanırım rap dınLıyosun
HerqeLe_qirL
QUOTE (MogaLLaN @ 20.01.2008 -20:23) *
girL sana ıhtıyacımız vaR hLL oLsun eLın yatkın bu ısLere ama sanırım rap dınLıyosun

saolasın karakas.gif evet rap dinliyorum türkiyenin en son mcsiyim karakas.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.