Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: İzmir derbisinde puanlar paylaşıldı
Mynak.Com > Spor > Futbol > Diğer Takımlar
umutmurat
1. Lig'in 19. haftasında oynan İzmir derbisinde Altay ile Karşıyaka, İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maç 0-0 sona erdi.

. dakikada gelişen Altay atağında, Cem Baki'nin sağdan ortaladığı topa gelişine vuran Yasin'in şutunu kaleci Emrehan çelerek kornere yolladı.

36. dakika hızılı gelişen Altay atağında, Merter'in derinlemesine pasıyla ceza sahası içersinde topla buluşan Serdar, müsait pozisyonda topu yandan auta attı.

65. dakikada gelişen Altay atağında defanstan seken topu önünde bulan Yakup, ceza sahası dışından aşırtarak kaleye yollamak istedi. Kaleci Emirhan yükselerek topa sahip oldu.
72. dakikada gelişen Karşıyaka atağında Olcan'ın pasıyla buluşan Özgür'ün sert şutunu az farkla auta çıktı.

87. dakikada Karşıyaka defansından dönen topa Merter, sert vurdu, kaleci Emirhan güçlükle tokatladı.

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Koray Gençerler xx, Adil Sinem xx, Ali Zağlı xx
ALTAY: Cenk xx, İsa xx (BUrhanettin dk. 80 x), Erdi xx, Merter xx, Erkan xx, Yasin xx, Yakup x (Enis dk 74 x), Cem Baki xx, Serdar xx (Emirhan dk. 68 xx), İbrahim xx, Hakan xx
KARŞIYAKA: Emrehan xx, Ozan xx, Savaş xx, Ahmet xx, Zafer xx, Cihan xx, İnanç x (Timuçin dk 86 ?), Olcan x, Şehmus xx, Aydın x (Mustafa dk. 60 xx) , Özgür xx
SARI KARTLAR: Emirhan (Altay), Olcan, Şehmuz (Karşıyaka)

tommy
Hakem bir rezaletti. Yardımcı hakem bize veriyor önündeki pozisyonda hakem altaya veriyor. Tam bir rezaletti. Altay yönetimi desen tam bir şerefsiz. Şerefsiz herifler gazetelere, sanal aleme, her yere ilan verdiler maç biletleri öğrencilere ve bayanlara 2 ytl diye. Maç saatti bilet kuyruğunda biletteki görevlilerin bundan haberi olmadıkları söylendi ve nitekim sadece Altay'a yapmışlar 2 ytl biletler bitmiş altay tarafına... Bir yığın liseli genç dışarıda bekliyordu... Sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum. Bunca şerefsizlikler içinde oynanan maçta zevksizdi.wink.gif
umutmurat
ben besıktastan sonra altayı desteklemekteyım tıommy bende dun macta ıdım ama gercekten cok zevksız mactı nerde eskı derbılerr.sana o konuda katılıyorum altaylı olmama ragmen o durumu bende yasadım ılan edılen fıyatlar gısede degısıklıge ugruyor yonetım burada ayıp edıyor.dogrusunu solemek gerekırse altaylıyım fakat altaya bı o kadarda kızgınım yıllarca yıldızları cıkart yok pahasına kuluplere dagıt ıste bu yuzden ıkıncı lıglerde surunmeye mahkumlar..son ornek mehmet sen
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.2 © 2008  IPB SEO Module