Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: kopya çekme sanatı
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
sr_fatih
arkadaşlar hepmizin işine yarayacağı ve hemen hemen her sınavda yaptığımız adrenalın yuklu, hocaya yakalanma riski olan ve dewlet meselesi olan dersleri en az CC ile geçmek istiyoruz rolleyes.gif ANADOLU ÜNİVERSİTESİ olarak bildiğiniz kopya çekme çeşitlerini paylaşırsanız sewiniriz cicekler.gif bu ara biz (sr.fatih-nogayhan=tanju-ali-murat-talat-ramazan...) rolleyes.gif

ilk ben yazayım : 10 tane mikro 0.5 - 0.7 uç kutusu arkası kazanan.gif
tommy
Küçük kağıtlara karşı bir hobim vardır en güvendiklerimdir onlar, yanımdan ayırmam, sınavlarda genellikle yerimiz değiştiği için sıraya yazmak bir sonuç getirmiyor, arka ön desen a, b gruplu olduğu için çözüm değil.wink.gif Bu yüzden kağıtları severim.
MogaLLaN
avuc ıcı calısmaLarı cok etkıLıdır tavsıye ama eLınızı kuru tutmaya caLsın yoksa sonucLardan sız sorumlusunuz ve asistat kaLemıyLe yazarsanız ıyı olur o kaLem bıraz zor cıkıyoda
marmarali
evet be nde bu yöntemi kulanıorum ama hoca yakaladımı kağıttan kurtulabilirsin lakin bunlar elinde kalıo sad.gif tongue.gif
şimdide önden arkaya ya da arkadan öne fısıltı yöntemini kullanıyoruz tongue.gif cool.gif
arapmustafa
en güzeli sıra ve oturulan yere yazmak lise yi böyle bitirdim ben tavsiye ederim herkese
ucan_kek
Arkadaşlar bu konu oyundan öte paylaşma topigi oldugu için topigi muhabbet kuşlarına taşıcam.Ben burda yazılan her türlü yöntemi denedim ama en iyisi ToMMyy ninde dedigi gibi kağıtlar smile.gif
VINDIESEL
benimki biraz uzun olacak ama yakalanma riski %0 !!! Malzemeler : iplik, kumaş mendil, çok ince uçlu pilot kalem dry.gif

şimdi ipin bir ucunu pantolonumuzun kemerine veya kemerin geçeceği olan bi yer war adını unuttum, oraya bağlıyoruz. diğer ucunu ise mendilin bir ucuna bağlıyoruz.. daha sona yazacağımız kopyaları mendile yazıp üstümüzdeki elbiselerin alt kısmından geçirerek kolumuzdan çıkarıp kopyamızı çekebiliyoruz. böylelikle hoca geldiğinde ufak bir hareketle (kolumuzu uzatınca ipin gerilmesi sonucu mendil kolumuzun içine girecektir) kopyamızı saklayabiliyoruz. eminim bilenler wardır ama bilmeyenler için iyi bir yöntemdir wink.gif

Not: İpimiz biraz kısa olursa iyi olur. Kolumuzu uzatıp içine çekme kısmında biraz geri gitsin ki hocanın kontolünde birşey çıkmasın. İyi denemeler 3top.gif
nitro_ghost
okulda beni herkes besişktaş aşıgı olarak bildigi icin her sınava kolumda beşiktaş bandıyla girerim ve altında da ozel bi şekilde hazırlanmıs bir kagıt bulunur işte o benm hayatımın kagıdı:) herzaman heryerde enbuyuk kartal:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
sr_fatih
QUOTE(nitro_ghost @ 05.02.2008 -08:27) *
okulda beni herkes besişktaş aşıgı olarak bildigi icin her sınava kolumda beşiktaş bandıyla girerim ve altında da ozel bi şekilde hazırlanmıs bir kagıt bulunur işte o benm hayatımın kagıdı:) herzaman heryerde enbuyuk kartal:)smile.gifsmile.gifsmile.gif

eywallah yazdığın ileti için ama arkadaşım burası tribün değil karıştırdın heralde her konuya takım sokarsak olacakları sende tahmin edebilirsin ileti için tekrar tşkler
nitro_ghost
insanın tarafını belli etmesi en anlasılır olaydır ve karsısındakininde buna saygı duyması en buyuk erdemdir...
sr_fatih
eyw ona bişi yok taraftarın nedemek olduğunu biliyorum mereketme ama bu her herkonuda karşımıza çıkıyor ve daha önce tartışması çok olduğu için uyarmak istedim yoksa ne tuttuğun takıma lafım war ne de sana daha önceki konuları okursan ne demek istediğimi anlarsın biggrin.gif bu arada hoş geldin çok değişik bi karşılama oldu ama kazanan.gif kamyon.gif
nitro_ghost
hoşbulduk.. tartışma yaratcak bi konu olursa kendimi cekerim meraketme....
sr_fatih
cicekler.gif desene iyi anlaşacaız
nitro_ghost
boşuna dememişler insan karsisindakinden gordugunce karsısındakine bişeyler veriri..
sen bana ışık ver yeter bende filiz cok:)
marmarali
ehehhe biggrin.gif ne güzel kopya çekiosunuz tongue.gif ben bu aralar elime yazmaya başladım yine ve br gün yakalanırsam fena şapa otururum ohmy.gif
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.