Yardım - - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Gececiler Başlıgı
Mynak.Com > Mynak Kafeterya > Muhabbet Kuşları
Sayfalar: 1, 2, 3
OriginaL
Gündüz kahvemiz belli bir saate kadar acık, gece olunca buradan devam.

Uyku mu tutmadı, e haydi buraya o zaman. Digerinde oldugu gibi çaylar ve yanısıra her türlü soguk sıcak
içecek de sitenin ikramıdır.

Bakmayın öyle biri servis yapacak diye, çok beklersiniz, herkes alsın içecegini, gelirken bos gelmece yok ama, pasta, börek, pogaca, kurabiye, bos geleni
almam ona göre.biggrin.gif
VINDIESEL
oOOo süper olmuş burası.. ben gece 4 gibi online oluorm zaten smile.gif var mı başka o saatlerde burda bulunan ??
marmarali
oleeeee yahoo.gif yaşasınnn biggrin.gif
MogaLLaN
sabah onlıne olan yokkı bıde gecemı gelıcekler ben sanmam kusura bakmayın hayallerınızı yıkıorm belkı ama tongue.gif
VINDIESEL
Şimdiden 3 kişi oldu bile wink.gif dry.gif
tommy
Olur olur merak etmeyin.wink.gif Hafta içi zor olsada hafta sonu olur.wink.gif Ayrıca bu başlık altında az mı sabahları geceleri sohbet edildi...wink.gif
MogaLLaN
pLanlanmıs olayLar bunLar yan!!
OriginaL
QUOTE (tommy @ 15.01.2008 -20:56) *
Olur olur merak etmeyin.wink.gif Hafta içi zor olsada hafta sonu olur.wink.gif Ayrıca bu başlık altında az mı sabahları geceleri sohbet edildi...wink.gif

Kesinlikle Alpi. kazanan.gif Aaah o eski günlerrr aaahh. aglamak.gif

Neyse efendimmm, aydınlık geceler herkese, kimse yok mudur benden başka, in cin yine tek kale mac mı yapmakta, hııııı. tongue.gif rolleyes.gif
MogaLLaN
OriginaL
QUOTE (MogaLLaN @ 15.01.2008 -21:08) *

smile.gif Planlı veya plansız, sizi rahatsız eden bir tarafı yoktur umarım.
MogaLLaN
yok cnm yanLıs anlamayın hıc bı mahsru yok aksıne cok ıyı sonucta guzeL bısı
OriginaL
QUOTE (MogaLLaN @ 15.01.2008 -21:28) *
yok cnm yanLıs anlamayın hıc bı mahsru yok aksıne cok ıyı sonucta guzeL bısı

Ben de anlamamak için sordum zaten. kazanan.gif

E devam o zaman, nasılsınız efendim? Nasıl ola keyifler?.smile.gif
tommy
SaygıLar, nasıLsınız inşallah.smile.gif
admin
İyilik sağlık sizleri sormalı serefe.gif
MogaLLaN
hepımız h.gmısız.. herkeze saglıklı yasamlar orqinaL bu arada cok kurnazsız gozumden kacmadı tongue.gif
OriginaL
Süperdir ben de keyiflerrr, bugün kalabalııkk buralar, aman nazarlar degmeyeee. mastika.gif
MogaLLaN
yok cnm ne nazar degıcek bız bırbırımızı kıskanmıorzkı hepımız mynak ız sunun surasında demı efendım
tommy
Şaşkınlık içersinde değilim desem yalan söylemiş olurum... Ama bir o kadarda sevinçliyim nazar değmez inşallah.wink.gif
OriginaL
QUOTE (MogaLLaN @ 15.01.2008 -21:42) *
hepımız h.gmısız.. herkeze saglıklı yasamlar orqinaL bu arada cok kurnazsız gozumden kacmadı tongue.gif

Kurnaz mıyım? biggrin.gif rolleyes.gif

Yok canım, neden öyle bir kanıya vardın ki? rolleyes.gif
MogaLLaN
iyi olmak istemıosan olma tongue.gif smile.gif kurnazlık kotu bısey degıl bence bu her ınsanın dogasında vardır sahsen bırı bana dese tesekkur ederdım bılemıorm artık sos.gif dry.gif
OriginaL
QUOTE (MogaLLaN @ 15.01.2008 -22:03) *
iyi olmak istemıosan olma tongue.gif smile.gif kurnazlık kotu bısey degıl bence bu her ınsanın dogasında vardır sahsen bırı bana dese tesekkur ederdım bılemıorm artık sos.gif dry.gif

Zaten kötü olarak algılamadım.

Ama hiç de kurnaz mıyım acaba diye düsünmemistim.

Cadı oldugum malum ama, kurnazlık hmm bilemiyorum.smile.gif Olabilir.
MogaLLaN
yanı tabı sende haklısın cnm sımdı ama bazen yaptıgımız hareketlerı olcmemız lazım her konuda kendı kendımıze farklı bı yorum yapmamız lazımkı karsımızdakı kısıyı ıyı anlayabılelım yanı kurnazlık ıyı bısey kı yaratıcı bunu tılkıye vererek onun gucsuz bedenını aklıyla dahada guclu bı hale getırmıstır sadece kurnazlık ..ki merak etme ben senın kotu algılamadıgını bılıorm ama cadılıgın konusunda bısey dıyemıycem bıgun cadılıgınıda gunısıgına vurursan yorum yapabılırım eger ıstersen
MogaLLaN
ee tommy sen nasıLsın bu arada admın nereLerde wink.gif
admin
Ben buralardayım smile.gif
tommy
Çok şükür mogallan iyiyiz sandımca kendi adıma iyiyim.smile.gif
arapmustafa
burada olmayı o kadar çok isterdim ki gecenin geç saatlerine kadar ama okul işte yat saati var ondan sonra ayakta dolaşamyorsun evimde oldugum süreler içinde kesin yanınız da olacagım
MogaLLaN
iyi geceLer,iyi geceLer tekrardan iyi geceLer ark. hepınıze ve suan burada buLunmayan tum mynak topluluguna..
MogaLLaN
nerdesınız yaa unsure.gif dry.gif
admin
Burdayız biggrin.gif
OriginaL
İyi geceler, ben buradayim, arada gidip geliyorummmm.

Selamlar olsun herkeseeeee, selamımı alan almayan herkese.smile.gif

İyi geceler olsun cümlenize efendim.wink.gif
MogaLLaN
arkadasLar ozur dıLerım sızı cagırdım ben kacıorm bu arada saoL oriqinaL ve admınım tekrar ozur..
tommy
Selamun aleyküm... Bendeniz Tommy can geldi.tongue.gif
VINDIESEL
AAaaboooowww sıkıldım beaauw yokmu kimse ?? olanlarda nasıllar iyilerdir inşallaahh rolleyes.gif
sems123
hayirli geceler millet
OriginaL
İyi geceleeer herkese, kimse yok mudur? Nerede herkes bakayım? tey.gif

Toplanıverin bakayım, agaç etmeyin beni burada.biggrin.gif
ucan_kek
Yettim Original smile.gif seni hiç bekletirmiyiz smile.gif Nasılsınız iyi misiniz degerli MyNaklar
OriginaL
Oooh çok sükür, biri duydu beni sonunda, ben süperim, sen nasılsın uçan kek?.smile.gif
tommy
İyi geceler herkeslere.smile.gif
OriginaL
İyi geceler Alpaslaaann. smile.gif) Sen nasılsın bakalım?
tommy
Birbirimizi yakalamak konusunda sıkıntılar çeksekte abla çok şükür iyiden biraz kötü kötüden biraz iyiyim.smile.gif

Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz. huh.gif ohmy.gif Durum böyle sen nasılsın abla.smile.gif
marmarali
QUOTE (tommy @ 16.01.2008 -22:07) *
Selamun aleyküm... Bendeniz Tommy can geldi.tongue.gif

tommy can hoş geldin ben de hoş geldim laugh.gif tongue.gif
MogaLLaN
sLm...
CetiN
iyi akşamlar arkadaşlar
CetiN
slm mogallan bizden başka kimse yok galiba
MogaLLaN
geLırLer bırazdan merak etme ama suan yokLar ewT..
OriginaL
Ben vardım ama az meşguldüüüm, selamlar olsunnn herkese.

İyi akşamlarrr...smile.gif
MogaLLaN
herkeze iyigeceLerR.. wink.gif
OriginaL
Benden de iyi geceler cümlenize...

Nasıldır keyifler? Nasıl görünüyor bugün hayat camınızdan?
umutmurat
en guzel geceler sizlerin olsun selamlar ve sevgilerr
MogaLLaN
hersey cok ıyı hersey cok guzeL.
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.0 © 2008  IPB SEO Module